- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.041
Hiç belli olmaz belirti falan var mıBeklicez artık gece döllenme olmaz yumurtlama tarihi belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç belli olmaz belirti falan var mıBeklicez artık gece döllenme olmaz yumurtlama tarihi belli
Adet belirtisi yok hafif sancılarım var işte kasik batması.kraplari çıkmayan sivilce yani belirti en belli bunlar onun dışında bir şey yokHiç belli olmaz belirti falan var mı
böyle kendıni strese sokarak adeti getircenYa ben zaten negatif demiştim en başından beri artık bir daki ay Kasım'da inşallah güzel haberler alırız
O her türlü gelicek sen ne yaptın bat ne zamanböyle kendıni strese sokarak adeti getircen
Benim pazartesi günü bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyorO her türlü gelicek sen ne yaptın bat ne zaman
Az kalmissBenim pazartesi günü bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyor
Evet canım sen nasılsınAz kalmiss
Sen nerede oturuyorsunBenim pazartesi günü bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyor
İyi canimm napiyimm adet gormedim maleseffEvet canım sen nasılsın
Gerçekten miKızlar ben adet oldum
Evet yaaa bir gün erkenGerçekten mi
GerçeKızlar ben adet oldum
Ben didimde oturuyorum test yaptın mıSen nerede oturuyorsun
İyi canimm napiyimm adet gormedim maleseff
En azından gecikmemis kasım ayı şans getirsin inşallahEvet yaaa bir gün erken
Evett gecikmemis benimmkij geciktiiEn azından gecikmemis kasım ayı şans getirsin inşallah
Aynen en azından gecikmedi ya inşallah Kasım ayı şans getirir acaba diyorum hayıt tohumu mu yoksa soğan kürü mi yapsam bu ay birde femara düşündüm ama doktor kontrolünde değilimEn azından gecikmemis kasım ayı şans getirsin inşallah
Hayit yap benceeAynen en azından gecikmedi ya inşallah Kasım ayı şans getirir acaba diyorum hayıt tohumu mu yoksa soğan kürü mi yapsam bu ay birde femara düşündüm ama doktor kontrolünde değilim
Hayat tohumu dene birde ben denedim bende tutmadı malesef inşallah sana iyi gelirAynen en azından gecikmedi ya inşallah Kasım ayı şans getirir acaba diyorum hayıt tohumu mu yoksa soğan kürü mi yapsam bu ay birde femara düşündüm ama doktor kontrolünde değilim
Gecikmenın kacıncı günündesin canımEvett gecikmemis benimmkij geciktii
Aklımda o.var nasıl yapılıyor oHayat tohumu dene birde ben denedim bende tutmadı malesef inşallah sana iyi gelir