- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.081
Oldum dedi sankiAdet oldun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum dedi sankiAdet oldun mu
Evet dün oldum soğan kürü içtim bugün sancım çok vardı on beş gün düzenli icicemAdet oldun mu
Yumurtlamadan sonra bırakmanız lazımdı hala devam mı ediyorsunuzCanim bendee olmadim aslan pencesi iciyorum adetim gelirse gidicem bakalimm
Aslan pencesinimi birakmam gerekiyorYumurtlamadan sonra bırakmanız lazımdı hala devam mı ediyorsunuz
Evet yumurtlama gördükten sonra bırak demedi mi aldığınız yer ?Aslan pencesinimi birakmam gerekiyor
Canim daha 1 gun ictimm oyle biseydee saracoglu demedi ordan baktim tarifeEvet yumurtlama gördükten sonra bırak demedi mi aldığınız yer ?
Anladım yani hamile kalırsan tehlikeli bence yumurtama gördükten sonra kullanma sen yinede iyice araştır bunjCanim daha 1 gun ictimm oyle biseydee saracoglu demedi ordan baktim tarife
Canim yumurtalama olunca bırak ben de yumurtama olunca bırakıcam soğan kürünü ben bu ay tekrar içiyorumCanim daha 1 gun ictimm oyle biseydee saracoglu demedi ordan baktim tarife
Sen kullandinmi canim kullandiysan tarifi nasil yaptinAnladım yani hamile kalırsan tehlikeli bence yumurtama gördükten sonra kullanma sen yinede iyice araştır bunj
Sogan kuru icme bence fazlasi zarar onun yerine ya aslan pencesi yada hayit yaplCanim yumurtalama olunca bırak ben de yumurtama olunca bırakıcam soğan kürünü ben bu ay tekrar içiyorum
Ben hiç kullanmadım ama hormon düzenlemesi için 1 ay sabah akşam içilmesi gerekiyor hamilelik için nasıl yapılıcağını inan bilmiyorum tek bildiğim yumurtlamadan sonra kürleri bırakmakSen kullandinmi canim kullandiysan tarifi nasil yaptin
Eşim hayır diyor sende bir sıkıntı yok ne için içiyorsun diyor bende kürtaj oldum hiç içmedim iyice temizlensin diyorumSogan kuru icme bence fazlasi zarar onun yerine ya aslan pencesi yada hayit yapl
Sen bilirsin canimm bisey diyememmEşim hayır diyor sende bir sıkıntı yok ne için içiyorsun diyor bende kürtaj oldum hiç içmedim iyice temizlensin diyorum
Bu ayda içeyim benim görümcem. 9 ay boyunca her ay içti en son öyle hamile kaldı yani bir sikinti çıkmadı sonra iki çocuk.ust üste getirdi kist yada başka bir şey olanalarda.sikinti yapar diye düşünüyorum inşallah hayırlısı.bakalim bunayda içeyim tamama dirSen bilirsin canimm bisey diyememm
Yaaa bende iceyimm o zamanBu ayda içeyim benim görümcem. 9 ay boyunca her ay içti en son öyle hamile kaldı yani bir sikinti çıkmadı sonra iki çocuk.ust üste getirdi kist yada başka bir şey olanalarda.sikinti yapar diye düşünüyorum inşallah hayırlısı.bakalim bunayda içeyim tamama dir
Canım sende pko var sıkıntı olmasın mıYaaa bende iceyimm o zaman
Sogan kurumuuCanım sende pko var sıkıntı olmasın mı
EvetSogan kurumuu
Canim gecen aydaa yaptim bi sıkınti olmasi zatenn saracoglu pkolulara oneriyor
Canım sen ne yaptın test yaptinmiBen sabah akşam yaptım 1 bardaklık kaynamıs suyuna 1 tatlı kaşığı attım 5 dk kaynattım sıcak sıcak içtim çok bekleyincr acı oluyor