- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.021
Evet kesin yok zaten yarın adet olucam pazartesi alıp baslicamGebelik olmazsa mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesin yok zaten yarın adet olucam pazartesi alıp baslicamGebelik olmazsa mi
Doktor kontrolü olmadan mı kullanıcaksınEvet kesin yok zaten yarın adet olucam pazartesi alıp baslicam
Diğer seferde kullandım klomen nDoktor kontrolü olmadan mı kullanıcaksın
Doktor kontrolü olmadan kullanma ciddi bi ilaç bence allah korusun zarar verebilirsin yumutalarinaDiğer seferde kullandım klomen n
Bu sefer bunu kullanacam
Üç ay önce kendisi vermişti bana başka bir tane klomen olmadığı soğan kürü içerim yine yani bilmiyorum ya yada yapamamDoktor kontrolü olmadan kullanma ciddi bi ilaç bence allah korusun zarar verebilirsin yumutalarina
Ani kararlar verme canım strese sokma kendini. Rabbim vermiyorsa güzelleştiriyordur . Sabretcez inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur . Biz kendimizi çok strese sokuyoruz bende dahilim buna çünkü istemsiz olarak sürekli düşünüyoruz ama biraz rahat davranmamız gerekiyor benceÜç ay önce kendisi vermişti bana başka bir tane klomen olmadığı soğan kürü içerim yine yani bilmiyorum ya yada yapamam
Aynen katılıyorum canımAni kararlar verme canım strese sokma kendini. Rabbim vermiyorsa güzelleştiriyordur . Sabretcez inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur . Biz kendimizi çok strese sokuyoruz bende dahilim buna çünkü istemsiz olarak sürekli düşünüyoruz ama biraz rahat davranmamız gerekiyor bence
CAnim randevu almadinmiKizlar ne yapiyorsunuz ben hala adet olmadim malesefff
Randevuu yokkkCAnim randevu almadinmi
Kimin beta hcg 9 ciktiCAnim randevu almadinmi
Başka bir formda canım o beni onunla karıştırdı LAL.Kimin beta hcg 9 cikti
Aaa lal hamilemiBaşka bir formda canım o beni onunla karıştırdı LAL.
Evet ya randevu bulmak ta sıkıntı yaşiyoruzRandevuu yokkk
Yok canım şuan kimse hamile değil maalesefAaa lal hamilemi
Kizlarr pkoya aslan pencesi hayit tohunu iyi geliyormuEvet ya randevu bulmak ta sıkıntı yaşiyoruz
İnsallah kalirizzYok canım şuan kimse hamile değil maalesef
Canım oyke konular var araştir benim önüme çıkıyorKizlarr pkoya aslan pencesi hayit tohunu iyi geliyormu
Bekle bakalım bi daha adrt bile olmadın acele etme belki geç döllenme olucak beklicsz gorcezÜç ay önce kendisi vermişti bana başka bir tane klomen olmadığı soğan kürü içerim yine yani bilmiyorum ya yada yapamam
Beklicez artık gece döllenme olmaz yumurtlama tarihi belliBekle bakalım bi daha adrt bile olmadın acele etme belki geç döllenme olucak beklicsz gorcez