- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.061
Onu denicem nasıl yapılıyor.adetin kaçıncı günü başlıyorHayit yap bencee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu denicem nasıl yapılıyor.adetin kaçıncı günü başlıyorHayit yap bencee
Onu denicem nasıl yapılıyor.adetin kaçıncı günü başlıyor
2. GünüOnu denicem nasıl yapılıyor.adetin kaçıncı günü başlıyor
eşimde diyor içme öyle şeyler sıkıntı yapar diyor arada kaldım soğan kürü burdaki ay hamile kalanlar var en iyisi birşey yapmicam eşimde sperm testine gitsin sıkıntı çıkmazsa yaparım çünkü bende bir şey yok hamile kalmamak için şimdi hormonlarimi bozmayim2. Günü
Ben aslan pencesi iciyorum daha yeni ictimm insallah faydasini gorururmeşimde diyor içme öyle şeyler sıkıntı yapar diyor arada kaldım soğan kürü burdaki ay hamile kalanlar var en iyisi birşey yapmicam eşimde sperm testine gitsin sıkıntı çıkmazsa yaparım çünkü bende bir şey yok hamile kalmamak için şimdi hormonlarimi bozmayim
İnşallah.canim.faydasini gören cok canım inşallah sende şifa bulursunBen aslan pencesi iciyorum daha yeni ictimm insallah faydasini gorururm
İnsallahh canimm yaa adette getiriyormusİnşallah.canim.faydasini gören cok canım inşallah sende şifa bulursun
İnşallah adet olursun ya bu ay inşallah güzle haberler alırız yaİnsallahh canimm yaa adette getiriyormus
İnsallah yaa kasimda rahim filmidee cekicem insallah bakalimİnşallah adet olursun ya bu ay inşallah güzle haberler alırız ya
İnşallah ondan güzel haberler alırsın canım çok kişide yaramış inşallah sende de yararİnsallah yaa kasimda rahim filmidee cekicem insallah bakalim
İnsallahh canim benimİnşallah ondan güzel haberler alırsın canım çok kişide yaramış inşallah sende de yarar
Ben sabah akşam yaptım 1 bardaklık kaynamıs suyuna 1 tatlı kaşığı attım 5 dk kaynattım sıcak sıcak içtim çok bekleyincr acı oluyorAklımda o.var nasıl yapılıyor o
Eşim diyor öyle şeyler içme herhalde soganli su içicem yineBen sabah akşam yaptım 1 bardaklık kaynamıs suyuna 1 tatlı kaşığı attım 5 dk kaynattım sıcak sıcak içtim çok bekleyincr acı oluyor
Bencede git canım kontrol şartKızlar ben hala adet olmadım bugün gecikmemin 4.günü gece adet ağrısı yaşadım sabah görürüm heralde kırmızıları dedim ama hala gelen giden yok
Dün test yaptım negatifti mevsimsel geçikme yaşıyor olabilirim yada eski döngüme dönmüş olabilirim iki ihtimal var kafamda yarında adet olmazsam doktora çıkıcam
Aynen canımBencede git canım kontrol şart
Aslan pencesimiBen sabah akşam yaptım 1 bardaklık kaynamıs suyuna 1 tatlı kaşığı attım 5 dk kaynattım sıcak sıcak içtim çok bekleyincr acı oluyor
Canim bendee olmadim aslan pencesi iciyorum adetim gelirse gidicem bakalimmAynen canım
Aslan pencesimi
Bencede git canım kontrol şart