- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.001
Evet söylerlerdı olsaydıHiç bi doktor demedi bilmiyorum ki olsa derlerdi heralde dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet söylerlerdı olsaydıHiç bi doktor demedi bilmiyorum ki olsa derlerdi heralde dimi
Kaset testler beta 25 olunca çıkartıyor erken gebelik varsa yarın dene onunlaYok ya benim umudum bitti olsa çıkardı ya
Bende yine böyle çıktı dün gündüz daha koyuydu. Akşam bu şekilde çıktı şimdi de
Yumurta çatlamaya başlamış ondan dolayıBende yine böyle çıktı dün gündüz daha koyuydu. Akşam bu şekilde çıktı şimdi de
Yoktur heralde o zaman yaEvet söylerlerdı olsaydı
Evet aman olmasın ne yapacağını bilmiyor ınsanYoktur heralde o zaman ya
Yarın adet günü olsa çıkardıKaset testler beta 25 olunca çıkartıyor erken gebelik varsa yarın dene onunla
Aslında pcos olan insanlarda bi ihtimal hamile kalma şansı oluyor ama ben anlamıyorum hiç neyim var neyim yok bi sorun görünmüyo diyolar bu şekilde de ne yapıcağımı bilmiyorumEvet aman olmasın ne yapacağını bilmiyor ınsan
Adet belirtin varmıkiYarın adet günü olsa çıkardı
Yok canımAdet belirtin varmıki
Yumurta çatlıyor bende bu gecede köyü diğer gece böyleydi gece 12 de denemiştim kople silinmisti
Çok zor oluyor hamile kalmak diye biliyorım ilaç tedavisi ile anca kolaylasıyor doktor bana öyle demişti ama tedaviye de başladığı yokAslında pcos olan insanlarda bi ihtimal hamile kalma şansı oluyor ama ben anlamıyorum hiç neyim var neyim yok bi sorun görünmüyo diyolar bu şekilde de ne yapıcağımı bilmiyorum
hiç kötü düşünme hep iyi düşün Allah büyüktür canımYok canım
Bilmiyom ki bazılarıda kendiliğinden kalıyor diye duymuştum çok bi bilgim yok aslında bu konulardaÇok zor oluyor hamile kalmak diye biliyorım ilaç tedavisi ile anca kolaylasıyor doktor bana öyle demişti ama tedaviye de başladığı yok
Hadi hayırlısı inşallah o zamanYumurta çatlıyor bende bu gecede köyü diğer gece böyleydi gece 12 de denemiştim kople silinmisti
Adrt olursam gitçem başka bi doktora hakkımızda hayırlı olsun inşallahBilmiyom ki bazılarıda kendiliğinden kalıyor diye duymuştum çok bi bilgim yok aslında bu konularda
Başka bi doktora gitsen ona bahsetsen böyle böyle diye belki başlar tedaviye
Amin inşallahAdrt olursam gitçem başka bi doktora hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Gebelik olmazsa miKızlar ben bu ay femara'ya başlayacağım