- 24 Mayıs 2021
- 301
- 416
InsallaaaaaaaahAmin canım darısı başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallaaaaaaaahAmin canım darısı başına
Aile hekiminin bilmiyorum canım ama doktorum hormon testi için bana adetin 2 veya 3. günü gelmelisin demişti.Kızlar yeri burası mı bilmiyorum ama sormam lazım :) yarın adetimin 21. Günü hamile olduğumu sanmıyorum doktora gitmeyi planlıyorum hormonlarıma vs baktırmak için. Aile hekimleri bakıyor mu ? Bir de illa ki adet döneminde mi gitmek gerekir ?
progesteron baktırmak istiyorum canım aslında ben. o hormon 21. gün bakılıyormuş ve o ay yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş sanırım. Ovaluasyon testlerinde yumurtlama göremedim ben p yüzden istiyorum birazda:/Aile hekiminin bilmiyorum canım ama doktorum hormon testi için bana adetin 2 veya 3. günü gelmelisin demişti.
Anladım farklı bisey o zaman hiç bilmiyorum onu ya Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinprogesteron baktırmak istiyorum canım aslında ben. o hormon 21. gün bakılıyormuş ve o ay yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş sanırım. Ovaluasyon testlerinde yumurtlama göremedim ben p yüzden istiyorum birazda:/
Canim ben bugun hormon tahlili yaptirdim ankara sehir hastanesinde.ve adetin 2. Gunu bugun. 29una gun verdi.transvajinal ultrason .tekrar kan ve yumurtlama testi icin.sanirim bahsettigin progesteron o.progesteron baktırmak istiyorum canım aslında ben. o hormon 21. gün bakılıyormuş ve o ay yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş sanırım. Ovaluasyon testlerinde yumurtlama göremedim ben p yüzden istiyorum birazda:/
Orijinal elma sirkesini bir kaşık 1 ltlelik suyun içine koy iç çok iyi geliyor ilikşye girdiğin zaman ağrılı geçiyorsa badem yağı sür vajinaya kimyasal şeyler kullanmayınBen hamilelik düşündükten 8 ay sonra hamile kaldım. OMEGA 3 ve d vitamini kullandık eşimle birlikte. Aynı zamanda internet üzerinden bir macun aldım c.... diye. Eşimin sperm inde sorun vardı onu da takviye vitamin kullandık artırdık. Sigarayı çok azalttı. Artık hangisi fayda ettiyse sonunda hamile kaldım. Ama bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim. Korunma dönemi bitti şimdi yeniden düşünüyorum. Bu sefer de idrar yolu iltihabı ve mantar problemim var. İlk olarak bunlari çözüp öyle hamile kalmak istiyorum. Özellikle mantar enfeksiyonu konusunda çok çaresizim. Önerileriniz varsa çok mem
Merhaba lütfen banada bu konuda yardımcı olur musunuz bir yıldır uğraşıyorum üç ay önce kimyasal geçirdim ne kullandınız ne yaptınız banada bilgi verir ösiisnizNe mutlu size sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 1 seneyi geçti artık bizim ama malesef olmadı. Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Ben de hamile kalamiyordum c life la hamile kaldımMerhaba lütfen banada bu konuda yardımcı olur musunuz bir yıldır uğraşıyorum üç ay önce kimyasal geçirdim ne kullandınız ne yaptınız banada bilgi verir ösiisniz
Merhaba lütfen bilgi verir msiiniz sperm için ne kullandınız ve omega 3 markası neydiBen hamilelik düşündükten 8 ay sonra hamile kaldım. OMEGA 3 ve d vitamini kullandık eşimle birlikte. Aynı zamanda internet üzerinden bir macun aldım c.... diye. Eşimin sperm inde sorun vardı onu da takviye vitamin kullandık artırdık. Sigarayı çok azalttı. Artık hangisi fayda ettiyse sonunda hamile kaldım. Ama bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim. Korunma dönemi bitti şimdi yeniden düşünüyorum. Bu sefer de idrar yolu iltihabı ve mantar problemim var. İlk olarak bunlari çözüp öyle hamile kalmak istiyorum. Özellikle mantar enfeksiyonu konusunda çok çaresizim. Önerileriniz varsa çok memnun olurum.
O nedir acaba nerden almam gerekiyorBen de hamile kalamiyordum c life la hamile kaldım
Instagram da c life yazın sayfa geliyor ordan irtibat bilgileri de varO nedir acaba nerden almam gerekiyor
Eşiniz için ne kullanmıştınzıInstagram da c life yazın sayfa geliyor ordan irtibat bilgileri de var
Merhaba lütfen bilgi verir msiiniz sperm için ne kullandınız ve omega 3 markası neydi
Eşim sigarayı azalttı çakşır suyu, keçiboynuzu kürü, havuç suyu içti. Ama bu dediklerimi geçen sene yapmıştık bu sene bunları yapmadı sigarayı da çok içiyor yine ama ben yine c life kullandım 2 hafta yine hamile kaldım demek ki döllenme kısmında sıkıntı varmış spermler ulaşıyor ama yumurtaya giriş olmuyordu kullanınca yine hamile kaldımEşiniz için ne kullanmıştınzı
Yani sadece c life etkisi diyosunEşim sigarayı azalttı çakşır suyu, keçiboynuzu kürü, havuç suyu içti. Ama bu dediklerimi geçen sene yapmıştık bu sene bunları yapmadı sigarayı da çok içiyor yine ama ben yine c life kullandım 2 hafta yine hamile kaldım demek ki döllenme kısmında sıkıntı varmış spermler ulaşıyor ama yumurtaya giriş olmuyordu kullanınca yine hamile kaldım
Bence öyle çünkü 2 defa kullandım geçen sene kullandığım ay hamile kaldım bu sene de aynısı olduYani sadece c life etkisi diyosun
Gebesiniz sanirim Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin, nasil ve ne zaman gebe kaldiniz acaba ne kullandinizMerhaba kızlar. Hamile kalmak için neler yaptınız? Birbirimize destek olalım ve öneriler verelim. 1 senedir deniyoruz olmuyor. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Doktor sıkıntı yok ama kanamalı kistin var onu adetle atabilirsin demişti. Eşimde de sıkıntı yok. Birbirimize yardımcı olalım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bu c life nedir acaba ne kadsr suredir gebe kalamiyodunuzBence öyle çünkü 2 defa kullandım geçen sene kullandığım ay hamile kaldım bu sene de aynısı oldu
Doğal bitkilerle yapılan bir macun. 8 ay denememize rağmen kalamamistim. Onu kullandığım ay hamilelik haberini aldimBu c life nedir acaba ne kadsr suredir gebe kalamiyodunuz
Fiyati neydi acabaDoğal bitkilerle yapılan bir macun. 8 ay denememize rağmen kalamamistim. Onu kullandığım ay hamilelik haberini aldim
Fiyati neydi acaba
Bide esiniz ne kullandiDoğal bitkilerle yapılan bir macun. 8 ay denememize rağmen kalamamistim. Onu kullandığım ay hamilelik haberini aldim