- 24 Mayıs 2021
- 301
- 416
Çok sevindim ne kadar güzel. Allah hepimize nasip etsin. Bugün adet günüm daha olmadım ama yani insan hemen acaba diyor. Çok sağolun. Uygulama nedir rica etsem anlatır mısınız?Merhabalar
Bende 1.5 sene sonra hamile kalmıştım. Doktora gittik , pko çıktı. Yumurtalıklarım tembelmis catlatma iğnesi, klomen kullandım. Ama fayda etmedi doktorda asilamadan bahsetti. Tabi süreç insanı çok yıpratıyor adet gününü heyecanla bekleme bide adet olduğun zaman o üzüntü çok fena :// sonra ben tedaviyi bırakmak istedim çünkü çok yıpranmıştm. Kuzenim hafiz kursta bir kaç arkadaşlarına ve akrabamız var ona yapmışlardı sanada yapalım dedi. Yapacakları şey kursta arkadaşları ile 40 Meryem suresi okudular benim adıma. Sonra işte 11 tane hurmaya birine annem birine halam diğerlerine kuzenlerim, büyüklerim Meryem süresi okudular. Biz eşimle her gün bir tanesini bölüşerek yedik. Ve o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Yani yer gök dua ile. Rabbim ol derse olur. Ve o ay gerçekten stres yapmayi tamamen bırakmıştım sadece dua edip hayırlısını istiyordum. Stres çok olumsuz etkiliyor evet çok zor beklemek ama yapmamak lazım. Hamileyken bı tane uygulama kullanıyordum aynı o uygulamada sizin gibi yazan bı kaç arkadaş olmuştu bende aynılarını yazmıştım bı kaç ay sonra iki kişi bana özelden yazmıştı hamile olduklarını. Yani zararı yok sonuçta isterseniz sizde deneyebilirsiniz. Rabbim tez zamanda sizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah.