- 29 Ekim 2015
- 48
- 6
- 33
Aslen bulgaristan gocmeniyim razgat tan gocmus atalarim ama dogma.büyüme izmitliyim ıstanbul a evlendimEmine nerelisin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslen bulgaristan gocmeniyim razgat tan gocmus atalarim ama dogma.büyüme izmitliyim ıstanbul a evlendimEmine nerelisin canim
Ben tedaviye yeni başladım hormon testi filan verdim ama korkuyorum eğer yumurtlama sorunu yasarsam bende böyle.iğne vurulmak zorunda kalacak miyim ve göbekten vuruluyor dimi çok acitiyor muPazartes vurundm cnm inş bugn çatlr ufak ağrm var ama akıntmda old 2 gun
Canım Çarşamba akşamı yaptırmıştım kan tahlili negatif çıktı bugün de olmadımKan tahlili yaptın mı sen
Ben tedaviye yeni başladım hormon testi filan verdim ama korkuyorum eğer yumurtlama sorunu yasarsam bende böyle.iğne vurulmak zorunda kalacak miyim ve göbekten vuruluyor dimi çok acitiyor mu
İns gerek kalmaz da Bebisim gelir ve sorun çıkmadan anne olurum çok zorlu bir sürece girdik eşim doktora gitmedi ama varikosel yada sperm düşüklüğü olduğunu zannediyorum benim rahmim dede yumurtaliklarimda da birsey çıkmadı hormonlara bakılacak bakalım p.tesi sonucu alacağım ama eşimi de doktora götürmek için ikna etmem lazımCnm ilk başta geçmiş olsun hiç acıtmıyo anlamıyosun bile korkma koldan yaptılar bana hemde cnm
Niye bole yapıoki benm eşim yaptrd o testi şukur sıkıntı çıkmadı bole belirsizlikle denemektense bilip onlem almak daha iyi Minesuu @merveaydın ve bikaç arkadaş preseed diye bişy kullandılar faydalıymş ole bişiy dene olmadı onlarla iletişime geçteİns gerek kalmaz da Bebisim gelir ve sorun çıkmadan anne olurum çok zorlu bir sürece girdik eşim doktora gitmedi ama varikosel yada sperm düşüklüğü olduğunu zannediyorum benim rahmim dede yumurtaliklarimda da birsey çıkmadı hormonlara bakılacak bakalım p.tesi sonucu alacağım ama eşimi de doktora götürmek için ikna etmem lazım
Geldi mi batCanım Çarşamba akşamı yaptırmıştım kan tahlili negatif çıktı bugün de olmadım
Onu kullandim ben tahris olmustu ise yarasa o zaman yarardiNiye bole yapıoki benm eşim yaptrd o testi şukur sıkıntı çıkmadı bole belirsizlikle denemektense bilip onlem almak daha iyi Minesuu @merveaydın ve bikaç arkadaş preseed diye bişy kullandılar faydalıymş ole bişiy dene olmadı onlarla iletişime geçte
İğne olduktan sonra ki gün ilişki oldu muPazartes vurundm cnm inş bugn çatlr ufak ağrm var ama akıntmda old 2 gun
canim yumurtladin mi ?Seni gormedm kanm ısındı kuzmm :)
Cnm catlamis olabilir o zaman... bi de bisey soracagim, doktor nasil karar verdi catlatma ignesine mesela.. yumurtalarinin durumuna goremi? Klomen mi kullandin oncesinde..Cnm benm yumurta var çift ama test yapamdm misafirlikteyiz almayı unuttm yanıma çatladımı bilmiyorum çk az kramp gibi girdi ama akıntm old baya
yok kiz doktor cenesinden kurtulmak icin igneyi yapip gondermis klomen kullanmadi direk catlama ignesi gerke yoktu aslinda ama vurdurmak istemis seiedaCnm catlamis olabilir o zaman... bi de bisey soracagim, doktor nasil karar verdi catlatma ignesine mesela.. yumurtalarinin durumuna goremi? Klomen mi kullandin oncesinde..
Aaaa sasirdim :)) oyle oluyomuymus :)) cvp icin tisikkirler bebiskomyok kiz doktor cenesinden kurtulmak icin igneyi yapip gondermis klomen kullanmadi direk catlama ignesi gerke yoktu aslinda ama vurdurmak istemis seieda
evet cnm hayirli olsun bugun mu siliklestiMrb arkdaslar sizce yumurtlamismiyim
Yok cnm bugun yaotim boyle ciktievet cnm hayirli olsun bugun mu siliklesti