- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
Ben de Balıkesir
kız sana rahim filmini sordum alıntı yaptım.görmedın mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Balıkesir
Benim iğnelerden dolayi iki aydır daha da şiddetli oluyormuz yiyincede gecio :) adete 3 4 lala hergun yiyin adet sanciniz olmaz ama benim adet sancim ilk gun olui 4 5 saat bu ay adet sancisi cekmedim nedense cok sukur
14. Gun gozu çıkmasın niye çatlamadı koz bu Minesuu
Canim daha 14.gunun acele etme benim de 14 olur normal adet yaşamadik bu ay14. Gun gozu çıkmasın niye çatlamadı koz bu Minesuu
Canim sizin orasi da bizden sayilir benim memlekette :) üj bej yaniBen de Balıkesir
Aynen canımCanim sizin orasi da bizden sayilir benim memlekette :) üj bej yani
Aynen canım
Emine nerelisin canimBenim memleket de uj bej :)) ayva da yedim yarım saat içerisinde uzandım ağrım geçti muzu da ilk defa ben.duydum
su gozu cikmasin kelimesini kullanmasan cnm ya ayrica cift yumurtlucn galiba ondan boyle ust uste benim gecen ay iki gun ust uste boyleydi. yarina catlar cnm sabirli ol14. Gun gozu çıkmasın niye çatlamadı koz bu Minesuu
Kan tahlili yaptın mı senBen bugünde hasta olmadım bugün 8. Gün
Ay bilmem mi insan o sanciyi çekerken hiç bir şey gözü görmüyorGeç saatte ogrenmeseydim alırdık ayva yerdim ya.belim falan çok fena bide yarın misafir gelecek uykusuz sancılı ne gıcık :/
Bn canım ignesiz serumsuz gecmezKızlar aranızda benim gibi her ay adet sancisi çeken var mı ( benim hep böyle yaaa
su gozu cikmasin kelimesini kullanmasan cnm ya ayrica cift yumurtlucn galiba ondan boyle ust uste benim gecen ay iki gun ust uste boyleydi. yarina catlar cnm sabirli ol
seieda kuzum sana çatlatma iğnesi vurmadilar mi???
Aa evet seieda iğne oldun ya sen iğne olduktan 30la 40 saat sonra çatlama oluşuyor genelikle iğneden sonra 35. Saat ilişki öneriliyor senin oldu mu