Bende umutluydum ama nasip degilmis bu ay demekki. Dogru Kasım diye bosuna demedik. Inşallah kasimda hamile lik haberlerimizi veririzyaaa cidden mi cnm yaaaa uzuldumm senden cok umutluydum. hayirlis olsun. kasim diye bosa demedik :) bu gobekler sisecek
AaaaKızlar kırmızı kart ı yedim bu ay nasip degilmis demekki.Kısmet kasıma inşallah
Öbür aya yine beraber beklicez canımKızlar bende kırmızı kartı yedim ya şaka gibi hepimiz aynı gün mü olur
bugün yumurtlama günüm kasık sancım başladı ..hayırlısı diyelim :)
kizlar ne yaptiniz nasilsiniz sesiniz cikmiyor hersey yolundadir umarimmrb kızlar inş bende kasımda hamiş olurum bat 13 kasım
Bu gidişle yumurlama günğmşz de aynı olacak :))Öbür aya yine beraber beklicez canım
Haa haaa :))) evettt sanırımBu gidişle yumurlama günğmşz de aynı olacak :))
Ovulasyon testi kullancam bu ay bakalim gecen ay program dan takip ettim testle ayni sonucu verecekmi ?Bu gidişle yumurlama günğmşz de aynı olacak :))
kismet cnm. kasimda kalcz insallah. benim yumurtlama pazar gunu baslio denemelere devamm napalim.Kızlar bende kırmızı kartı yedim ya şaka gibi hepimiz aynı gün mü olur
Evett bugün kimseler yokturk lokumu ne yapti acaba bugun sesi cikmio
su ates olcer beni sinir etti dunden beri. dil alti 37lerde gosteri koltuk alti 36 larda. bence koltuk alti daha mantikli ates icinEvett bugün kimseler yok
Bende hesap yapcam bu sefer adetten sayıp 14. Gün olcak genelde öyle oluyor ya da gün aşırı olsa daha ii en azından atlamayız :)Ovulasyon testi kullancam bu ay bakalim gecen ay program dan takip ettim testle ayni sonucu verecekmi ?
Yok ilaçla degil cnm geri çekilmeyle ama normal degilmi ilk ayda olmamasi bu arada siz ne kadardir istiyosunuzIlac kullanarak korunmaysa birkac ayi bulabiliyormus
Skma canını yaa..olur dua et dua edelimm bi daha ki ay muhakkak olur..Off offf
Evet biliyorumm yinede denicem belki cikar evlendigimden bu yana ilk defa geciktim cunku cok merak ediyorumidrardada çıkabilirde kan kesin sonuç oluo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?