- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
Varrr,. Benimde 9gun varBen bekliyorum daha bir hafta var. Benim gibi bekleyen var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varrr,. Benimde 9gun varBen bekliyorum daha bir hafta var. Benim gibi bekleyen var mi?
Canım koltuk altindan ölçtüm yapmayin dogru sonuc vermez diyorlar netten bulup bak sendesu ates olcer beni sinir etti dunden beri. dil alti 37lerde gosteri koltuk alti 36 larda. bence koltuk alti daha mantikli ates icin
2kisimi kaldikBAT GÜNÜ gecenler âdet olmayanlar
1. _Turk-loqumu_
2. E Erzurumm
Bukadar demi kızlar başka varmiydi ?
Aynen canım sana katılıyorum ben trabzonluyum istanbulda oturuyorum çalışmiyorum suanlik 20 yaşındayımHanimlar bu konulari biraz. Kenara bırakalım normal sohbet edelim olmaz mi maksat kafamizda dağılsin tanisalim mesela. Nerelisiniz ne is yaparsınız gerçek isimlerimiz neler bunlari konusalim biraz ne dersiniz
Evet canım2kisimi kaldik
Memnun oldum canım ben de Balıkesirliyim Balıkesir de oturuyorum 23 yasındayim Kuran kursu öğreticisiyimAynen canım sana katılıyorum ben trabzonluyum istanbulda oturuyorum çalışmiyorum suanlik 20 yaşındayım
Bende olmak istiyorum okuyorum suan açıktan 2.sinifMemnun oldum canım ben de Balıkesirliyim Balıkesir de oturuyorum 23 yasındayim Kuran kursu öğreticisiyim
beraber bekleyelim canım o zamanVarrr,. Benimde 9gun var
Hepimiz ayni gun :)) obur ayi beraber beklicezÖbür aya yine beraber beklicez canım
Test daha iyi olur cnm daha bilimsel sonucta :) ben de netten siparis verdim ins :)Ovulasyon testi kullancam bu ay bakalim gecen ay program dan takip ettim testle ayni sonucu verecekmi ?
İlahiyat mi maşallahBende olmak istiyorum okuyorum suan açıktan 2.sinif
Evet evlenmeseydim çoktan bitmişti erken evlendim birazİlahiyat mi maşallah
Bekleyelimm canımm inşallah kırmızıyı görmeyiz..beraber bekleyelim canım o zaman
Sevinsek mi üzülsek mi bilemedimHepimiz ayni gun :)) obur ayi beraber beklicez
Ewetttt canımHepimiz ayni gun :)) obur ayi beraber beklicez
Valla bukadar olur hepimiz aynı gün Kader heralde. Inşallah önümüzdeki ayda hepimiz aynı gün hamile kalirizSevinsek mi üzülsek mi bilemedim
cnm bu hafta yumurtam catlayacak ama pazartesi ben ve eşim baya hasta olduk hala üzerimde kırgınlık var sansımıza tama bu hafta ama ovulasyon testine devam ettim cnm bugün iki çizgiside koyuydu yani yarına catlar yumurtam ama ben bugün ve yarını degerlendirecem cnm sonra gün aşırı devam edicez inş bu hastalıklar etkilemez benm yumurtamı ve kocişimin spermlerini artık buluşsunlar yakizlar ne yaptiniz nasilsiniz sesiniz cikmiyor hersey yolundadir umarim
beklemedeym yaeın tekrar idrar testi yapıcamturk lokumu ne yapti acaba bugun sesi cikmio
Insallah insallah... burdaki herkes guzel haberlerle gelir umarimValla bukadar olur hepimiz aynı gün Kader heralde. Inşallah önümüzdeki ayda hepimiz aynı gün hamile kaliriz