- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
regl belirtisi falan hiç yoksa , akşam bidaha test yap bence. bide yarın akşam falan, gözlemle. pazartesi de kan ver bence.Ay canım benim ya aynı durumdayız ben olmadım ama negatif
Sabah yaptım negatif çıktı artık bende beklemiyorum yani olsa zaten testte gözükmez miydiregl belirtisi falan hiç yoksa , akşam bidaha test yap bence. bide yarın akşam falan, gözlemle. pazartesi de kan ver bence.
yani 1 gün 2 gün geçti diye sevinince hayal kırıklığı oluyo anlıyorumtemkinli olup gözlem yapmak da fayda var..
Ay canım y bende de kahve leke geldi sanırım bende hasta olucamregl belirtisi falan hiç yoksa , akşam bidaha test yap bence. bide yarın akşam falan, gözlemle. pazartesi de kan ver bence.
yani 1 gün 2 gün geçti diye sevinince hayal kırıklığı oluyo anlıyorumtemkinli olup gözlem yapmak da fayda var..
Demistim ya cnm sabah idrariyla yapmayin diyolar diye biliyorum yaniltici olabiliyormusSabah yaptım negatif çıktı artık bende beklemiyorum yani olsa zaten testte gözükmez miydi
Dun de bana kahve leke gelmisti, bgn regl geldi.. dur bakalim nolcak.Ay canım y bende de kahve leke geldi sanırım bende hasta olucam
Canım testin kullanma kılavuzunda sabah idrarında hcg çok yüksek olur yazıuorDemistim ya cnm sabah idrariyla yapmayin diyolar diye biliyorum yaniltici olabiliyormus
Hmm peki cnm benim yaptigim ovulasyon testinde sabah yapmayin yaziyodu. Demek ki gebelik testinde farkli oluyo. Hic yapmadigim icin bilmiyomusumCanım testin kullanma kılavuzunda sabah idrarında hcg çok yüksek olur yazıuor
İdrar testi erken sanırımkan mı idrar mı?
idrardada çıkabilirde kan kesin sonuç oluo..İdrar testi erken sanırım
Adetin gecmeden ümit kesme az önce arkasimla konustum adeti gecikince 7 gün boyunca test yapmis hep negatif cikmis 7. Gun doktora gidip hamile olduğunu ogrenmis pozitifi ancak 8. Gün görmüş düşün yaniYarin regl günum bugun test yaptm ama negatif ümidimi kestm galiba
Ins cnm ya dunden beri mide bulantisi ve karn agrisi çekiyorum üşuttum galiba bu sabah yaptm negatif.gerci bu ay ilk defa biraktik korunmayi o yuzden hemen olmayabilir sonucta iki yildir korunuyoruzAdetin gecmeden ümit kesme az önce arkasimla konustum adeti gecikince 7 gün boyunca test yapmis hep negatif cikmis 7. Gun doktora gidip hamile olduğunu ogrenmis pozitifi ancak 8. Gün görmüş düşün yani
Ilac kullanarak korunmaysa birkac ayi bulabiliyormusIns cnm ya dunden beri mide bulantisi ve karn agrisi çekiyorum üşuttum galiba bu sabah yaptm negatif.gerci bu ay ilk defa biraktik korunmayi o yuzden hemen olmayabilir sonucta iki yildir korunuyoruz
yaaa cidden mi cnm yaaaa uzuldumm senden cok umutluydum. hayirlis olsun. kasim diye bosa demedik :) bu gobekler sisecekKızlar kırmızı kart ı yedim bu ay nasip degilmis demekki.Kısmet kasıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?