Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl ben teşekkür ederim canım benim ilk günden beri sende hep destek oldun banaEvet canim Allah razi olsun ertesi gunku testi senden cesaret alarak yaptimm cok ama cok tesekkur ederim :)
Insallah hamis sindir sende canim senide alalim bekleme listesineSlmm bende yeni katildim buraya guzel paylasimlar var yarin birgunum gecmis olacak adet olmamak icin dua ediyorum inslhh bu ay hamileyimdor bende
Can'ım yeni gördüm mesajını bende de bi gaz var sorma ve bugün de sancım yok :)Oleyy :) ı
Benn de regl olmadim hala :) ama olcak gibi his var,siskinlik var.
Sende nasil?
Arkadaslar hep sabah idrariyla yap demis ama testlerin kullanim kilavuzunda sabah idrariyla yapmayin diyodu. Ovulasyon testlerinde oyleydi meselaBi de aksam yap canim ikisini karsilastiralim
Ay ne bileyim Can'ım ya zaten moralim bozuldu. Madem yok bi an önce olsam bariArkadaslar hep sabah idrariyla yap demis ama testlerin kullanim kilavuzunda sabah idrariyla yapmayin diyodu. Ovulasyon testlerinde oyleydi mesela
Benim de kasiklarima bicaklar saplaniyo olsam da kurtulsam demeye basladmAy ne bileyim Can'ım ya zaten moralim bozuldu. Madem yok bi an önce olsam bari
Hayırlısı olsun artık Can'ım napalımBenim de kasiklarima bicaklar saplaniyo olsam da kurtulsam demeye basladm
Hakkimizda hayirlisi olsun
Kızlar ya test yaptım sonuç negatif
Bilmiyorum ki Can'ım bugün de pek Regl olacak gibi hissetmiyorum sancım falan da yoksıkma canını değişmez mi bu sonuç ilerleyen günlerde
Ay canım benim ya aynı durumdayız ben olmadım ama negatifben regl oldum kızlar
inşallah siz olmazsınız
Bilmiyorum ki Can'ım bugün de pek Regl olacak gibi hissetmiyorum sancım falan da yok
Hosbuldumm tesekkurler bu arada ilk defa bir gunum geciyor hala adet olmadim bu bi isarettir inslhh yarin sabah test yapmak istiyorumm erkenmi sizceInsallah cnm :) hosgeldin bu arada..
kan mı idrar mı?Hosbuldumm tesekkurler bu arada ilk defa bir gunum geciyor hala adet olmadim bu bi isarettir inslhh yarin sabah test yapmak istiyorumm erkenmi sizce
kasimda kalcz hamile mrk etmeyin insallah. cilek kokusu uzMe kendini cnm. dedim ya belirtilere kanmayin. alay ediyor vucudumz. aslinda hic sallamicksin olcksa olck diyeceksinde iste elimizde degil