O arkadaşına selamımı söyleŞimdi sağlıkci arkadaşıma gönderdim resmi adet yaklaştığı için böyledir dedi
Cnm dun gezmelerdeydim geç geldim eve gitmedim o yüzden1cicek3bocek nerdesinnn?
Kaynana temelli mi sende kız ben senede 15 gün geliyor katlanamıyom yiyoZ birbirimiziBen anca bu saatlerde bakabiliyorm işte napalım kaynanalı bi qelin olunca böyle oluyo :)
aaa evett cnm ben biliodum ama tamamen aklimdan gitmishttp://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-282833.html canlarım bakın çok kişiden duyduğum için ftmnr a bunu paylaşmak istedim tepki vermeyin okuyun çoğunuz ftmnr inş hamişdir ama adetinin geçmesi gerekiyor o zaman kan testi vermeli çatlatma iğnesinin içeriği hcg imiş
Ben 2012 senesinde bir topikteydim oğluma hamile kalacağım donemlerdi bi kız vardı naz diye o çatlatma iğnesi oluyordu bi kızı vardı sevindik falan hamile kaldı diye meğer değilmiş çatlatma iğnesinin etkisi adetten sonra geçiyormuş inş hamişdir söylemek zorundaydım ben ya değilse sonra kız uzulucek en azından hazırlıklı olunur sağlamca adetini bekleraaa evett cnm ben biliodum ama tamamen aklimdan gitmisay yinede insallah hamiledirr
Onuda hatırlıyorum inşallah kş hamişdir ben sizlerden çok istiyorum nan gebe olasınız diye o yüzden de çabuk kırılıyoruz birbirimize onemsediğimiz için ftmnr 2 gün beklese netleşir1cicek3bocek canikom @fTMNrsRKY bundan oncede test yapmisti negatifti simdi aklima geldi 2 gun pozitif oldu ve yerlesme kanamasi bile gecirdi bu kiz dua edelim helimiz hamis kalalim topbikin anasi
yine de uyardigin iyi oldu sekerimBen 2012 senesinde bir topikteydim oğluma hamile kalacağım donemlerdi bi kız vardı naz diye o çatlatma iğnesi oluyordu bi kızı vardı sevindik falan hamile kaldı diye meğer değilmiş çatlatma iğnesinin etkisi adetten sonra geçiyormuş inş hamişdir söylemek zorundaydım ben ya değilse sonra kız uzulucek en azından hazırlıklı olunur sağlamca adetini bekler
bati bugundu sanirim 6 ya da 8 i diodu cunkuOnuda hatırlıyorum inşallah kş hamişdir ben sizlerden çok istiyorum nan gebe olasınız diye o yüzden de çabuk kırılıyoruz birbirimize onemsediğimiz için ftmnr 2 gün beklese netleşirinş böyle devam edecek
Sağlıklı arkadaşı şaşırmış ya adete yakın test mi pozitif olur neyse sen git zıbarbati bugundu sanirim 6 ya da 8 i diodu cunkuayy nasil olsa simdi bunu da saglikci arkadasina sorar biz yorum yapmayalim sekerim
Yok cnm bende öyleyim bişeyi qörürüm hayalmiydi acaba yanlışmı qördüm der dururum çok düşündüqümzden oluyo kaç qün vardı qününe
gunaydin cnm evet koyulasmis iyi gidiyorŞimdi yaptımm koyulaşmış mı
Şimdi yaptımm koyulaşmış mı
Tmm canm bi baktr bakalm insanız hepim ama bi çare bulImam nikahimiz vardi arkadaslar simdi bir acile gidecegim bakalim ne olacak kan tahlillerinde belli olurmus 7 gun sonra ilsikiden