- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Yok canım adet olmayacaksin inşallah Allah nasip edecek inşallahhhsaol cnm siz de benimmm. benim sancim var yaa adet sancisi gibi Allahima siginiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım adet olmayacaksin inşallah Allah nasip edecek inşallahhhsaol cnm siz de benimmm. benim sancim var yaa adet sancisi gibi Allahima siginiyorm
saol cnm siz de benimmm. benim sancim var yaa adet sancisi gibi Allahima siginiyorm
Merhaba canlar. Hamis olmak isteyenler buyursun. Dertlerimizi paylasip azaltalim hamisligimzi duyurup cogalalim
TOPIGIMIZIN HAMISLERI
@altaylimm
@merve_mm
@Heyecanli89
@gvn1907
@Nemooooooo
@mavis_61
@primavera77
@pirayeebru
@memlekethasreticeken
@Erzurumm
cnm muhtemelen yumjrtlama gunune denk gelmis hamile olabilirsinMerhaba arkadaslar ben nisanlmla adetimdn 10 gun sonrabirlikte oldum fakat beyaz akintim cok vardı ama nisanlim icime bosaldigini soyledi 1 haftadir hic akintim yok ve sk idrale gidiyorum hamilemiyim sizce napmaliyim
kan tahlilinde cikar evet pazartesi kan testi yaptir hakkinda hayirli olsun hamileysen ne yapacaksin ???Dugun3 daha 6 ay var yarin tam 7 gun olacak kan tahlilinde cikar degilmi uyku girmiyor gözüme nisanlim kesin hamilesin diyo ruya gormus galiba
google kadinlar kulubu bir derdim var yaz kinuyu tikla yeni konu ac cikacak ordan acabilirsin. iyi gecelerSaol canim yarin acilde yaptircam bi gruba yeni uye oldum konuyu yazip nasil arkdslardan yorum alabilirim
Canım nişanlınla nikahın varmı.? Seni yarqılamak için sormuyorum asla ama Allah katında nikahsız zina oluyo nişanlın bile olsa eqer nikahın yoksa tövbe et ve evlenene kadar bi daha bu zinaya qirme derim bi arkadaş olarak uyarmak istedim sadece bu benim bi müslüman olarak qörevim çünkü yanlış anlama beni. Eqer hamileysen ne yapmayı düşünüyosun nasıl olcak yani nişanlın bu kadar rahat hamilesin diyebildiqine qöre bi düşündüqü vardır heralde?Tesekkurlrr cnm
Ben de yazacaktım bu dediklerini ama yargılamak olur diye düşündum söyleyemedim Sağol canım sen demişsin Allah razı olsun kardeşimCanım nişanlınla nikahın varmı.? Seni yarqılamak için sormuyorum asla ama Allah katında nikahsız zina oluyo nişanlın bile olsa eqer nikahın yoksa tövbe et ve evlenene kadar bi daha bu zinaya qirme derim bi arkadaş olarak uyarmak istedim sadece bu benim bi müslüman olarak qörevim çünkü yanlış anlama beni. Eqer hamileysen ne yapmayı düşünüyosun nasıl olcak yani nişanlın bu kadar rahat hamilesin diyebildiqine qöre bi düşündüqü vardır heralde?
Tesekkurlrr cnm
Asla yarqılamak deqil amacımız her insan oqlunun başına qelcek bi durum bu ama uyarmakta qörevimiz bi kızı nişanlıyken hamile bırakıp bu kız ailesine ne der çevre ne düşünür benim Ailemin qözünde ne duruma düşer demek yerine kesin hamilesin diyip bu kadar rahat olmanın mantıqını anlayamıyorum bi erkek hiçbi zaman namusunu zor duruma sokmaz heleki bu şekildeBen de yazacaktım bu dediklerini ama yargılamak olur diye düşündum söyleyemedim Sağol canım sen demişsin Allah razı olsun kardeşim