Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gozunaydn canimKoyulaşmış kuzmm yuppyy kıpkırmızıda olcak daha
Daha kimyasal diye bişe kalmamış ben yine kan vermeye geldim yukselmismi diye kizcelerŞimdi yaptımm koyulaşmış mı
Süper beybisi :) artık sanada gebe diyebiliriZŞimdi yaptımm koyulaşmış mı
Gunaydin yewrimmGünaydın kızlar
Bebebisim yükselmistir merak etme.... güzel haberlerini bekliyoruzDaha kimyasal diye bişe kalmamış ben yine kan vermeye geldim yukselmismi diye kizceler
Ayyy insallahhhSüper beybisi :) artık sanada gebe diyebiliriZ
Bilemedim şimdi ama 5 gün geçtiyse negatifse gebelik yoktur günün çok geçmişGünaydın kızlar ben hamile kalmak için gecen ay belime yakı yapıştırdım ve 10. 15gun soğan suyu içtim. Adetim 5hız gecti hala adet olmadım. İki defa evde test yaptm negatif...
İnsallah 1000lerdedeir degerinDaha kimyasal diye bişe kalmamış ben yine kan vermeye geldim yukselmismi diye kizceler
Evde yapılan gebelik testlerinden doğru sonuc almanız için 10gun beklemeniz gereklidir yazıyor. Bilmiyorum ya. Olmasını çok isterdim.... Annemde belki sonunda hamile kalmıssındır diyo. İnşallah hayırlısı olur ne diyim. Onceden adetim düzensizdi ama bikaç aydır düzenli ilaç kullanıyorm. Kii önceden ilaç kullanmıyor iken soğan suyu içince hemen adet olurdum sökerdi o adetimi. İşte beni şüphelendiren de o aslındaBilemedim şimdi ama 5 gün geçtiyse negatifse gebelik yoktur günün çok geçmiş
Ah cnm inşallah ki hamilesindir 10 gun gecmesi uzun bir süreç ben adetten 6 gün önce öğrendim olası gebelik varsa eğer bir iki gün kala çıkıyor sen çok eminsen bir kan testi ver yrn sabah erkenden kafandaki sorudan kurtulursun en azından ne desek boş uzaktan sen kendini daha iyi tanırsın sonuçta bizede haber ver test yaptırıpEvde yapılan gebelik testlerinden doğru sonuc almanız için 10gun beklemeniz gereklidir yazıyor. Bilmiyorum ya. Olmasını çok isterdim.... Annemde belki sonunda hamile kalmıssındır diyo. İnşallah hayırlısı olur ne diyim. Onceden adetim düzensizdi ama bikaç aydır düzenli ilaç kullanıyorm. Kii önceden ilaç kullanmıyor iken soğan suyu içince hemen adet olurdum sökerdi o adetimi. İşte beni şüphelendiren de o aslında
Hadi hayırlı olsun tekrar canım :) kız topikteki hamişler çoğalıyor şincik sen ağustos anası oluyon peş peşe doğururuz önce altaylimm la ben sonra peş peşe en son hep birlikte Minesuu ile Annesiym i doğurtacaz bilerek sona kalıyolar bak onlara bakalım gidip diye874 salı günü kese görünür dedi doktorluk .dddd
Kesen şuanda gorunur :) gebeliğin ilerledi cnm alttan görürler salı gidersen ama karından 5000 den sonra görülüyor874 salı günü kese görünür dedi doktorluk .dddd