- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
http://www.gold.com.tr/acura-ac-1000-dijital-ates-olcer_u bundanişte ölçütüğünde ötenler var ya ondan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.gold.com.tr/acura-ac-1000-dijital-ates-olcer_u bundanişte ölçütüğünde ötenler var ya ondan..
Tamam iste ekranda gösteriyor kac derece oldugunu. Benimde öyle ölç bakalim kac cikacakişte ölçütüğünde ötenler var ya ondan..
Okey bundan iste
şimdi işyerindeyim ewe gidince ölçerim canım sağol yaa.. ay heycanlandımm..Tamam iste ekranda gösteriyor kac derece oldugunu. Benimde öyle ölç bakalim kac cikacak
Rica ederim canımşimdi işyerindeyim ewe gidince ölçerim canım sağol yaa.. ay heycanlandımm..
ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim.. üç aydır istiyoruz kısmet olmadı bu ay çok umutluyum.. inşallah hayırlısı olur..Rica ederim canım
Insallah bu ay hepimiz hamile kalmisizdir canim. Belirsizlik kadar kötü birsey yok gercektenben daha önce kimyasal gebelik geçirdim.. üç aydır istiyoruz kısmet olmadı bu ay çok umutluyum.. inşallah hayırlısı olur..
İnşallah canim Rabbim kimseyi en çok istediği şeylerin yokluguyla sinamasin o güzel haberi almayı hepimize nasip etsin inşallahInsallah bu ay hepimiz hamile kalmisizdir canim. Belirsizlik kadar kötü birsey yok gercekten
Evet gercekten çok komik kötü belirsizlik... Allahım yardım etsin hepimizeInsallah bu ay hepimiz hamile kalmisizdir canim. Belirsizlik kadar kötü birsey yok gercekten
Aminnnn canım,İnşallah canim Rabbim kimseyi en çok istediği şeylerin yokluguyla sinamasin o güzel haberi almayı hepimize nasip etsin inşallah
AminnnnnnEvet gercekten çok komik kötü belirsizlik... Allahım yardım etsin hepimize
Hemen Neden umudunu yitirdin Henüz âdet olmadin bile bak bugün gunundu ama gelen giden yok. Gelmesinde zaten. Yahuuu sabah test yaptim negatif olduğu halde bile benim umudum bitmedi. Arkadaşlar okadar duyuyoruz okuyoruz bazen testlerde hemen cikmiyor. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi ayni olan cok insan var..... o kirmizilar gelmeden umut tuketmiyoruz. Pozitif olalimki stresten hormonlar allak bullak olmasınbu ay umudum yok ama diğer ay inşallah... :)
Biliyorum canım sanada demistim hatta âdet olmadan umudumuzu kaybetmeyelim diye.Kesinlikle haklisin canim en basta ben regl gunu yaptim negatifti ertesi gun cikti cok minikmis cunku ben moralimi bozum aglamistim meger bebegim icimdeymis
Unutmayalımki adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer..Kızlar bende daha olmadım ama adet agrilarim var belim çok ağrıyor
Oldum galiba canım kan geldi biraz ama hiç uzulmuyorum ilk defaUnutmayalımki adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer..
Hmm.. olsun bi daha ki ayı bekleyelimm dneyim olmuş oldu sana da... yumutlama dönemini kaçırma..Oldum galiba canım kan geldi biraz ama hiç uzulmuyorum ilk defa