- 25 Ekim 2015
- 170
- 101
O oluşan yumurtaya göre belli oluyor canim birden fazla yumurta oluşursa ihtimal veriyor doktorKlomen kullananlarda ikiz olma olasılığı yüksek mi oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O oluşan yumurtaya göre belli oluyor canim birden fazla yumurta oluşursa ihtimal veriyor doktorKlomen kullananlarda ikiz olma olasılığı yüksek mi oluyormuş
Rabbim tüm isteyenlere o duyguyu nasip eder inşallah çok istiyorumO oluşan yumurtaya göre belli oluyor canim birden fazla yumurta oluşursa ihtimal veriyor doktor
Yalnız değilsin canim bende bugün adet oldum 20 Kasım yeni bat tarihimBugün adet oldum
Canım yumurtlama nin üstünden 6 gün gecmis dollenen yumurta 7 / 10 gün süren bir yolculuk yaptiktan sonra rahme yerlesiyorki hersey bundan sonra başlıyor. Daha erken yanikızlar sat 05 ekim , yumurtlama tarihim 21 ekim meraktan çatladım çıkarmı sizce kan testinde
Bence erken daha canım acele etme sabret en azindan bir hafta gecsinBenimde bugun olmam lazımdı. Bir gün geçti kızlar. Ama hala karnımda sancı,bel ağrısı,göz kararması var.. bunlar benim adet belirtimde oluyor :/ şimdden test yapsam kendim. Erken mi kii :/
Ne olduki canim ?Hadi ya
Yanlis oldu sanirim :)Ne olduki canim ?
Yanlis oldu sanirim :)
Hadi bakalım güzel haberler verirsn insallah canm :)Kızlar bugün benim bat günüydü ve olmadım :))) genelde sabahları olurum yani bugün atlattım var benim bat hiç gecikmez hep erken gelir
Hadi bakalim inşallah canim iyi haberini alırızKızlar bugün benim bat günüydü ve olmadım :))) genelde sabahları olurum yani bugün atlattım var benim bat hiç gecikmez hep erken gelir
Oleyy :) ıKızlar bugün benim bat günüydü ve olmadım :))) genelde sabahları olurum yani bugün atlattım var benim bat hiç gecikmez hep erken gelir
Kizlar sevinmeyin hemen benimde bir gün gecmisti ve adet olacagima dair hic bir belirti yoktu sabah kalknca bir baktm ki adet olmusum ama insallah hamilesinizdirOleyy :) ı
Benn de regl olmadim hala :) ama olcak gibi his var,siskinlik var.
Sende nasil?