- 10 Nisan 2011
- 95
- 26
- 38
ilk denediğim ay aklıma geldi senin durumundaydım ama ne oldu sonunda adet oldm hatta gecikmeli şekilde oldu psikolojikman etkilenmiş bu ay çok fazla yaşadım herşeyi çok değişik ama hiç mide yanması ve bu saydığım akıntıları yaşamadım yani psikolojik deyip geçtim ama dayanamayıp yaptım
iyi mi oldu kötümü oldh bilmiom kan testinde belli.olcak iki günde iki katına çıkarmış değerler ondan iki gün daha bekleyip kendim test yapıp tekrar öle gidicemiyi etmişsin iyi ki yapmışsın test :)
Ama benimkide boyle cikmisti daha cok minik teyzesi ama seninkide minik belliki test yaptirinca anlariz gerciasıl senin gözün aydın kız sen kan testde yaptırdın bnde daha o yok oda olsun ozmn tebrik edersiniz :)
Yok Can'ım ya bu sefer çıkmaz falan çok üzülürümhayrlısı cnm midem fena yanıo yaa
Can'ım bugün benim de adet günüm ama hiç ses yok kan tahlili için erken değil miAma benimkide boyle cikmisti daha cok minik teyzesi ama seninkide minik belliki test yaptirinca anlariz gerci
kız bnm 12. ci günde kanda çıkmadı ya ben napim kaç test yaptığımı hatırlamjom bu ay eczane zengin oldu yaparsın erken deyip üzülmezsin cnm daha erken çünkiYok Can'ım ya bu sefer çıkmaz falan çok üzülürüm
büyyük ihtimal bu hafta yerleşti teyzesi benimkide varsa tabi inş. vardırAma benimkide boyle cikmisti daha cok minik teyzesi ama seninkide minik belliki test yaptirinca anlariz gerci
büyyük ihtimal bu hafta yerleşti teyzesi benimkide varsa tabi inş. vardır
saol kuzum ilk ay deneyip hamile kalan arkadşım var gecikme olursa bi test yap bakalıminşallah vardır
saol kuzum ilk ay deneyip hamile kalan arkadşım var gecikme olursa bi test yap bakalım
stres başa bela yaptım yaptım da ne oldu beynim patlayack gibi ağrıodu yani zarar stres yapmaa olur inşallahumarım benim de öyle olur bu stresi azaltabilsem daha da iyi olur :)
stres başa bela yaptım yaptım da ne oldu beynim patlayack gibi ağrıodu yani zarar stres yapmaa olur inşallah
öle kuzum biliorumteşekkürler destek için... elimde olsa yapmayacağım da :)
Can'ım bugün benim de adet günüm ama hiç ses yok kan tahlili için erken değil mi
öle evet cnmBilmiyorum ki canim ama kanda once baktiriolar regl gelmeyince sonraki gun tekrar sonra tekrar derken yukselmesine bakiolar ya hcg nin. Ama istersen bekle biraz daha:) tamamen sna kalmis
Bugün gelmedi ama ayın 30 una kadar beklesem diyorum bu arada hemen acıkma olur mu ya kahvaltı yapıyorum yarım saat sonra midem bom boş gibiBilmiyorum ki canim ama kanda once baktiriolar regl gelmeyince sonraki gun tekrar sonra tekrar derken yukselmesine bakiolar ya hcg nin. Ama istersen bekle biraz daha:) tamamen sna kalmis
aaa evet cnmm cozgi var orda hamilesin sen insallahha :)Eki Görüntüle 1669351
testin son hali kızlar
evet cnm aynısı oluo bendeBugün gelmedi ama ayın 30 una kadar beklesem diyorum bu arada hemen acıkma olur mu ya kahvaltı yapıyorum yarım saat sonra midem bom boş gibi
inşllh cnmaaa evet cnmm cozgi var orda hamilesin sen insallahha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?