- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
daha bnm için kesin haber deil bu cnm perşembe tekrar yapayım bi duruma göre yaptrcm kan testini:))) kaç haftalık olduğunu kan değerinden ve keseden doktor anlayacak artık sen bunları düşünme:) tadını çıkar bu güzel haberin Allah hayırlı haberlerle bebişini sana getirsin
hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın.iki gün sonra tekrar bi test yapyım durum ne çıkcak yani perşembe tekrar yapayımda duruma göre yaptırırım kan testini
Hadi gozun aydin cok mutlu oldum Allahim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)Eki Görüntüle 1669351
testin son hali kızlar
teşekkür cnm ama tebriklrr için daha erken sağ olasıntwbrik ederimm canım..
asıl senin gözün aydın kız sen kan testde yaptırdın bnde daha o yok oda olsun ozmn tebrik edersiniz :)Hadi gozun aydin cok mutlu oldum Allahim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
iki gün sonra tekrar bi test yapyım durum ne çıkcak yani perşembe tekrar yapayımda duruma göre yaptırırım kan testini
ondan önce kaçıydı 24 günde birmi adet oluosunKızlar ben ağustosta 6 sında geçen ay ayın 30 u Regl oldum acaba geçmesi için 30 unu mu beklemem lazım
Cnm senin bat bugundu stersen bi kan ver regl olmadysanKızlar ben ağustosta 6 sında geçen ay ayın 30 u Regl oldum acaba geçmesi için 30 unu mu beklemem lazım
bende öleydim kuzum ama grçen hafta aldım azımın payını 8inde adet olmam lazmdı olmadım 9nda test yaptırdım çıkmadı 0 sıfır çıktı net bir sıfır virgülsüz2 gün daha nasıl bekleyeceksin sabır işi :) benim bat 9 gün var şimdiden çıldırma noktasına geldim :)
bende öleydim kuzum ama grçen hafta aldım azımın payını 8inde adet olmam lazmdı olmadım 9nda test yaptırdım çıkmadı 0 sıfır çıktı net bir sıfır virgülsüz
.19nda tekrar yaptırdım 0.100 çıktı. pazartesi salı yumurta akı gibi akıntım vr kırmızı ince çizgi bi akıntım vardı peçeteye geliodu. çarşamba sadece yumurta akı devam etti. perşembe cuma düzensiz yani perşmbe ikindiye kadr kahverengi leke cuma sabahtan ikindiye kadr kahverngi lekem vardı sonra sarıya döndü cumartesi sarı olarak devam etti .pazar sulu açık kırmızı kan olarak peçeteye silince gelen bi akıntım oldu öğleden sonra sarıya döndü dünde sarı akıntım vardı akşam yine o sulu kanın daha açığı bi kanım oldu yine ssrıya dönünce sabah dayanamyıp yaptım testi
24 26 arası Can'ımondan önce kaçıydı 24 günde birmi adet oluosun
Hemen çıkar mı ki bugün çok erken olmaz mıCnm senin bat bugundu stersen bi kan ver regl olmadysan
yapmadım yumurtlama takşbi gibi hiç bi takıntım olmadı olaydı kafayı sıyırırdım herhal ayrıca mide bulantım var üç gündür ve mide yanmam var iki gündürgeç döllenme falan mı oldu acaba yumurtlama takibi falan yapmış mıydın
tmm hayırlısı diyelim ozamandaha bnm için kesin haber deil bu cnm perşembe tekrar yapayım bi duruma göre yaptrcm kan testini
bidene çoğunun regliden önce cıkıoHemen çıkar mı ki bugün çok erken olmaz mı
hayrlısı cnm midem fena yanıo yaatmm hayırlısı diyelim ozaman
canım internette mide yanmasıyla ilgili şunu buldum.hayrlısı cnm midem fena yanıo yaa
yapmadım yumurtlama takşbi gibi hiç bi takıntım olmadı olaydı kafayı sıyırırdım herhal ayrıca mide bulantım var üç gündür ve mide yanmam var iki gündür
ilk denediğim ay aklıma geldi senin durumundaydım ama ne oldu sonunda adet oldm hatta gecikmeli şekilde oldu psikolojikman etkilenmiş bu ay çok fazla yaşadım herşeyi çok değişik ama hiç mide yanması ve bu saydığım akıntıları yaşamadım yani psikolojik deyip geçtim ama dayanamayıp yaptımbiz ilk kez denedik bu ay :) ben de yapmadım takip falan düzenli zaten adetim. bende 3 gündür falan bazı belirtiler var ama gidip geliyor. umarım psikolojik değildir. bu kadar erken belirti olmaz diyen de var olur diyen de var okuduğum kadarıyla.. bilemedim bekleyeceğiz galiba başka yolu yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?