- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en fazla iki saat acilden girersen ben acilden girdim geçen hafta 1 buçuk saatte çıktıKan testini verince ne kadar Zaman sonra sonuç alıyorsun
kizlar ovu testi yumurtanun buyudugumu yoksa catlayacaginimi hbr ediyordu. ben catladigini bilemez diye okudum binyerden. yardimm
denesene bi öle çok arkadaş gördüm hamile olduğunu öğrenenDaha bat'ıma çok fazla zaman olduğundan aklımda test yapmak yoktu.. Biraz önce yabancı sitelerde bir araştırayım dedim bat 8,9 ve hatta gün kala bile öğrenen var... erken yumurta çatlaması diye düşündüm ama düzenli olduğunu yazmışlar.. Sadece test yapmak eksikti aklıma düşmeyen.. O da oldu :)
denesene bi öle çok arkadaş gördüm hamile olduğunu öğrenen
yumurtlama zamanıdır ovulasyon. çatladığını doktor görebilir genelde ama iki gün önce aynı gün iki gün sonra birlikte olursan garantiye alırsın sperm 72saat yumurt 24 saat yaşıo bitanem ona göre ayarla kendinikizlar ovu testi yumurtanun buyudugumu yoksa catlayacaginimi hbr ediyordu. ben catladigini bilemez diye okudum binyerden. yardimm
erkenler beş para etmeyen para tuzakları cnm varsa 3buçuk-6lira arası olanlar daha iyi erkenler negatif gösterirken diğerleri pozitif gösteriomuş oyuzden beş para etmez diolarheyecanlandım şimdi :) hiç test yapmadım daha önce :) erken yapılan testler varmış onlardan mı alayım normal test mi
erkenler beş para etmeyen para tuzakları cnm varsa 3buçuk-6lira arası olanlar daha iyi erkenler negatif gösterirken diğerleri pozitif gösteriomuş oyuzden beş para etmez diolar
hadi al bakalım birde af edersin küçük abdestinin ilk kısmını yap geriye kalanı temiz bi pet bardağa yap genelde bunu öneriolargidip alayım o zaman :)
genelde iki gün iki gün zman larda birlikte olmayı öneriolar cnm bn bugune kdr hiç taki etmedim yumurtlamamı bu ayda hamişe deilsem doktora gidicrm sonrada bende takip etmeye başlıcam bakalımkizlar ovu testi yumurtanun buyudugumu yoksa catlayacaginimi hbr ediyordu. ben catladigini bilemez diye okudum binyerden. yardimm
hadi al bakalım birde af edersin küçük abdestinin ilk kısmını yap geriye kalanı temiz bi pet bardağa yap genelde bunu öneriolar
hadi bklmtamam yeni geldim yapıp yazıyorum hemen :)
inş doktora gittinde bi süprizle karşılaşırsın cnmKızlar benimde bat bugün ama ağrılar başladı gibi olucam galiba ama hiç mutsuz değilim perşembe doktora gideceğim için bi an once tedaviye başlamak istiyorum
Keşke canım ama 1 2 saate adet olurum Allah hepimize bu duyguyu yaşatır inşallahinş doktora gittinde bi süprizle karşılaşırsın cnm
bn test yaptım ikinci çizi var azda olsa bn perşembe tekrar yapıcm durum göre doktrdan önce kan tahlili yaptırırımKeşke canım ama 1 2 saate adet olurum Allah hepimize bu duyguyu yaşatır inşallah
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımbn test yaptım ikinci çizi var azda olsa bn perşembe tekrar yapıcm durum göre doktrdan önce kan tahlili yaptırırım
hadi bklm