Canım sabah ilk idrarla yap istersen. Yada yaptinmi ?Benimde bugun olmam lazımdı. Bir gün geçti kızlar. Ama hala karnımda sancı,bel ağrısı,göz kararması var.. bunlar benim adet belirtimde oluyor :/ şimdden test yapsam kendim. Erken mi kii :/
günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnBnmde az once sariyla karisik sulu bi kirmkzi kan gelmye basladi dunkininde acigi
içini açtımda gördüm pembe çizgi vargünaydııııııııııııııııııııııııııınnnn
canım testini gördüm ama, ekrandan pek anlayamadım sen bakınca çizgi görünüyor mu silik de olsa ?
olsun bitanem vakti değilmiş inş . yeni bebiş için vücudun hazırlarda kasımda alırsın bebiş haberini♥herkese günaydııınnnn :) ben bugün itibariyle regl olduğuma inandım. çünkü sabah test yaptım negatif ve lekelenmem artık yoğun olmasa da kanamaya dönüşmeye başladı. hayırlısı böyleymiş demek. moralim çok bozulmadı. çünkü, alıştığım bi durum artık. Allah doğru zamanı biliyor, biz de elimizden geleni yapıp, sabırla o güzel süprizi beklices...
ayy hadi inşaallah bebiştir. çok sevindim canımiçini açtımda gördüm pembe çizgi var
amiiiinnn . nasipte nezamansa ozamanı beklicem üzülmek yok, zaman var...olsun bitanem vakti değilmiş inş . yeni bebiş için vücudun hazırlarda kasımda alırsın bebiş haberini♥
kana hemn gitmicem ztn doktora gidince doktor istiycek randavu alınca bi tane daha yaprım bide doktora gidcm gün yaparım öle inşallah vardır yaa hep dua ediyorum rabbimeayy hadi inşaallah bebiştir. çok sevindim canımne yapıcaksın? bikaç gün daha idrar yapçak mısın emin olmak için yoksa kana gidicek misin hemen :)
üzülmek yok nasılsa o bebek gelicek kucağaamiiiinnn . nasipte nezamansa ozamanı beklicem üzülmek yok, zaman var...
Günaydın kızlar bugün bat günüm ama gelen giden yok :) sancı da yok bu normal bi şey mi ya
gnydn cnmgünaydın kızlar.. :)
gnydn cnm yaptım test yukarda bakGünaydın kızlar bugün bat günüm ama gelen giden yok :) sancı da yok bu normal bi şey mi ya
kızlar bakarmısınız 5dakika dokunca açtım
Eki Görüntüle 1669311
hyrlısı cnm hgMerhaba ben de varım bu ay.
İnşallah hamişsinizdir hiç ağrı yoksa bu bir işaret olabilir idrar testi yapsanıza gününde çıkıyo diyorlar.
Benimde bugün batım gelen giden yok ama arada adet öncesi ağrı oluyo dün dayanamadım gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kocaman ekim için umudumu kaybettim bende önümüzdeki ayı beklicem. İlk denememizdi zaten hayırsılı :).
Bencede orda bi cizgi var :) insallahh bebistir cok mutlu oldum :)kızlar bakarmısınız 5dakika dokunca açtım
Eki Görüntüle 1669311
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?