- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
nden olmasin yaaaa yok umudunu kaybetmekkkk kizarim bakkkkbat gunun geldi mi gecti mi ???? bak preseddj kesfettik jel onu bi dene bu ay [/QUO
Adet oldum bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nden olmasin yaaaa yok umudunu kaybetmekkkk kizarim bakkkkbat gunun geldi mi gecti mi ???? bak preseddj kesfettik jel onu bi dene bu ay [/QUO
Adet oldum bitti
Eczaneden mi aldin kac tl pahali diye duymustmbenimde dun bitti adetim :))) presedd diye bi jel varmis ben aldim biraz tuzlu ama 2 3 ay yetio spermi hareketlendirip yumurtaloga goturuyormuss cnmmm. ben denjcm bu ay insallah tutar sen de bozma moralini bizi takip et
Hg canım :) takılmaca işte merveden haberin varmı ateş ölçecektiKizlarrrr ben geldim napiyorsun bakalım
Hosbuldum canım canım ondan sonra birdaha girmediHg canım :) takılmaca işte merveden haberin varmı ateş ölçecekti
bu ay icimde bi umut var cnm nedense prolaktinim azcik yuksekmis sali gunu ogrendim 2 haftada duser dedi doktorum. belki ondan olmuodu insallah bundandir baska bisiy olmasinda :)) jelide kullancm once Allah tabiki sonra bu vesileler iste. insallah hislerin dogru cikar da kuzumun haberini alirim. benimde esimin dogum gunu aralikta bu mutlu haberi ona vermek istiormmmMinesuu senden umutluyum bu denemende his diyelim bu duruma belki jel olayı mantıklı geldi çok işe yarıyormuş
eczanede de satiliyor cnm 133 ya da 125 liraydi jkisinden biri ben interneeten 110 liraya aldim 1 gunde geldi kargoylaEczaneden mi aldin kac tl pahali diye duymustm
napalim cnm cene caliozz :))) bilgi alisverisi dibine kadar indik )) sen nasilsin bebis nasillllKizlarrrr ben geldim napiyorsun bakalım
Kız sen kuru incir ye arada bir iki o da duşuruyormuş yengemde vardı o sorun çok takılma hemen düşmüştü onunda hadi bakalım iyi çalış suslen falan adama aklı başından gitsin :)bu ay icimde bi umut var cnm nedense prolaktinim azcik yuksekmis sali gunu ogrendim 2 haftada duser dedi doktorum. belki ondan olmuodu insallah bundandir baska bisiy olmasinda :)) jelide kullancm once Allah tabiki sonra bu vesileler iste. insallah hislerin dogru cikar da kuzumun haberini alirim. benimde esimin dogum gunu aralikta bu mutlu haberi ona vermek istiormmm
Bebişş derkenn altaylım da mı hamişşşnapalim cnm cene caliozz :))) bilgi alisverisi dibine kadar indik )) sen nasilsin bebis nasillll
zaten bu ay yumurtlama gunum hadi yapalim demicm etkilenio onu farkettim ben. bu ay belli etmeden halletcm insallah senin esin doktor mu cnm ?Kız sen kuru incir ye arada bir iki o da duşuruyormuş yengemde vardı o sorun çok takılma hemen düşmüştü onunda hadi bakalım iyi çalış suslen falan adama aklı başından gitsin :)
yok daha haberini alamadik ama bence hamis oooBebişş derkenn altaylım da mı hamişşş
Her papucumun dr u yok kız o herşeyi bilir ama 3 gebelik geçirince ben adam artık profesyonel olduzaten bu ay yumurtlama gunum hadi yapalim demicm etkilenio onu farkettim ben. bu ay belli etmeden halletcm insallah senin esin doktor mu cnm ?
İnşallahhhyok daha haberini alamadik ama bence hamis ooo
ben de sandim doktorHer papucumun dr u yok kız o herşeyi bilir ama 3 gebelik geçirince ben adam artık profesyonel oldu
Hihihi olaydı iyiydi şu saat olmuş yok adamben de sandim doktor