- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Göz bebekleri iri oluyor cnm :)Kızlar hamile olduğumuz gözlerden Nasıl anlaşılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz bebekleri iri oluyor cnm :)Kızlar hamile olduğumuz gözlerden Nasıl anlaşılır
Hayırlı olsun seninde csnım ağustos annesi mi oluyosun sende acaba :)Kızlar galiba bende hamileyim yarın kan testine gidicem
kuzum adetten cikinca ara vermis oluyosun yaa ondan oluyor yarina bisiyi kalaz kukununnnnKızlar bundan sonra vajinanın adı kuku tmm mı anlayın kukuyu daha çok sevdim ben daha kibar
Benim kuku acıyo kızlar niye oldu bilmiyorm dün qece ilişkiden sonra oldu yara flnmı oldu ki ama daha bakılalı 2 ay fln oldu bilemedimki olabilir mi daha doqrusu neden olabilir?
Benim gözlerim iri zaten ama kirpiklerim çok karmakarışık normalde çok düzgündürlergoz bebekleri buyuyormus tatlim :)))) @Heyecanli89 1cicek3bocek @hiranur3419 a sormak gerek kizlarr gozlerinize bi bakin heleee gizbebekleriniz ve kirpikleriniz nasill :))))
Valla benimde öyle göz bebeğim büyük kirpiklerim karismis bu ay ama hamile değilim onada eminim ☺ kiz bide nazar deycek oğluşuna cok tatli maşallahBenim gözlerim iri zaten ama kirpiklerim çok karmakarışık normalde çok düzgündürler
Canım fazla zorladıysanız ondan olabilirsKızlar bundan sonra vajinanın adı kuku tmm mı anlayın kukuyu daha çok sevdim ben daha kibar
Benim kuku acıyo kızlar niye oldu bilmiyorm dün qece ilişkiden sonra oldu yara flnmı oldu ki ama daha bakılalı 2 ay fln oldu bilemedimki olabilir mi daha doqrusu neden olabilir?
İşte batıl şeyler ama inanıyoruz :) değmez nazar falan teyzeleri var burda oğlum tatlıdır candır o Allah herkese nasip etsin tattırsınValla benimde öyle göz bebeğim büyük kirpiklerim karismis bu ay ama hamile değilim onada eminim ☺ kiz bide nazar deycek oğluşuna cok tatli maşallah
İyiym çok sükür sizler naslsınz pek giremiyorum bu aralar@_Turk-loqumu_ kizzz napiosunnn nasil gidiyorrr bebisin iyi mi terkettin bizi hele ses ver
A Ask sana benzer kizz sen nerelerdesin iyisindir insallah
İyiym çok sükür sizler naslsınz pek giremiyorum bu aralar@_Turk-loqumu_ kizzz napiosunnn nasil gidiyorrr bebisin iyi mi terkettin bizi hele ses ver
A Ask sana benzer kizz sen nerelerdesin iyisindir insallah
anamm valla mi kizzz ben buz koyam bari sursunn seyinee cesme suyu olur muuu. iyidee sogugu yigince icine kacar kalkmaz kiii nasil olck o isss. ereksiyon olduktan sonra mi su 1 ay icinde ne cok sey ogrendim yaaa valla bisiy bilmiomusum heee :))))Kuku pıtıl muhabbetinlze çok güldüm kızlar eşim fifi derdi :) bu arada kızlar bu sopan kurunu çok abartmayın rahim duvarını inceltiyormuş belli zamanları var araştırıp yapın birde iyi biyerde okudum sperm hareketliliği olan erkekler ilişkiden önce soğuk suyla cinsel organını yıkamalıymış sperm hareketleniyormuş
hic gorunmuyosun nasilsin iyi misin ne var ne yok var mi ufukta gorunen bisiy :)))İyiym çok sükür sizler naslsınz pek giremiyorum bu aralar
İyiym cok sükür sizlr naslsnz giremiyorum pek esimde bi ton laf söyledi burda takiliyorum diye yok maalesef rabbim bilir ama umudumu kaybettim hic olmayacak bebisim galibahic gorunmuyosun nasilsin iyi misin ne var ne yok var mi ufukta gorunen bisiy :)))
Kız eleee dum duk olanda yıkasın yanuşuna gelsin tövbe tövbe çivisi çıktı bu topiğinanamm valla mi kizzz ben buz koyam bari sursunn seyinee cesme suyu olur muuu. iyidee sogugu yigince icine kacar kalkmaz kiii nasil olck o isss. ereksiyon olduktan sonra mi su 1 ay icinde ne cok sey ogrendim yaaa valla bisiy bilmiomusum heee :))))
nden olmasin yaaaa yok umudunu kaybetmekkkk kizarim bakkkkbat gunun geldi mi gecti mi ???? bak preseddj kesfettik jel onu bi dene bu ayİyiym cok sükür sizlr naslsnz giremiyorum pek esimde bi ton laf söyledi burda takiliyorum diye yok maalesef rabbim bilir ama umudumu kaybettim hic olmayacak bebisim galiba
Neler ögrendin söylede bizde bilelim :)anamm valla mi kizzz ben buz koyam bari sursunn seyinee cesme suyu olur muuu. iyidee sogugu yigince icine kacar kalkmaz kiii nasil olck o isss. ereksiyon olduktan sonra mi su 1 ay icinde ne cok sey ogrendim yaaa valla bisiy bilmiomusum heee :))))
kizz napalimmm herseyi konusmak lazimmm birbirimize yardimci oluyoruz. tmm ole yaparimKız eleee dum duk olanda yıkasın yanuşuna gelsin tövbe tövbe çivisi çıktı bu topiğin
Kasık ağrısı iyidir benim de çok ağrıyordu cnm bacağa da vuruyordu sen ateş takibi yap 37 lerde seyrediyorsa iyi gidiyorsundur benim şuan 37.1 gebelikte varKızlar bu ay klomen kullandım geçen ayda kullanmıştım geçn ay 3 gun once adetim geldi. Bugun itibariyle adetime 8 gun var ama dun aşırı derecede kasık ağrım vardı, sizce yine erken mi adet olucam..