- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinnn canımm amiiinnn Allah hepimizin qönlüne qöre versin hayırlısıylaaynen yaaa vallaaaa keske olsaaa ne guzel olur Aminnn insallahhh
Hiç belli olmaz cnm sen ümitlenme ama dikkatte ettBat 11 gün var Can'ım hemen olmaz bence ya
Niye yollamasınlar cnm yollarlar sen sipariş et bakalm
arastiriyorumama eşim çoğu yollamıyor diyor. Tr nin kıymetini bilin :)
Canmm eczanede ne kadar dedinn. Yarn qidimde eczaneden alim ben aralarnda çok bi fark yoksa
cnm 125 tl dedi nette 110 lira esim kizdi hatta arada okadar fark yokneczaneden niye almadin diye o da ben den merakli garibimCanmm eczanede ne kadar dedinn. Yarn qidimde eczaneden alim ben aralarnda çok bi fark yoksa
kimyasal degil cnm o vajinadaki suyla ayni ozellikte. kimyasal olsa spermleri olduruyorm ama buntam tesrinspermlerin kalitesini ve yunurtaliga gitmesini sagliyor. siz bilirsiniz yinede
dedigini esime okudum biraz daha sıcak bakar gibi oldu.biraz bekleyelim olmazsa alırız dedı kimyasal olmadıgını bilmiyordum.kimyasal degil cnm o vajinadaki suyla ayni ozellikte. kimyasal olsa spermleri olduruyorm ama buntam tesrinspermlerin kalitesini ve yunurtaliga gitmesini sagliyor. siz bilirsiniz yinede
Canım internet den bil preseed i onunla hamile kalanlarin yorumlarini oku esine ozaman hemen alalım der birde ürünün nr ise yaradigi oku gör bak fikri nasıl değişecekdedigini esime okudum biraz daha sıcak bakar gibi oldu.biraz bekleyelim olmazsa alırız dedı kimyasal olmadıgını bilmiyordum.
Preseed den canım hamiş kalmayı kolaylaştıran ürün ulaaaaa bugün okadar sey paylaştım onunla ilgili okumadinmi ? Gerci gecen aydan beri bas bas bagriyordum da sesimi yeni duydularKizlar neyden bahsediyorz anlamadm altaylimm
Tmm ben eczaneden alırım o zmn deliii vay alaydın buqün karqo fiyatıyla aynı olur ztn :) qerçi sen ovulasyonda sparş ettincnm 125 tl dedi nette 110 lira esim kizdi hatta arada okadar fark yokneczaneden niye almadin diye o da ben den merakli garibim
Ay yok okudum okudum da internet siparjs kismini anlamamistjm ben siparis etmedim karisiklik olduPreseed den canım hamiş kalmayı kolaylaştıran ürün ulaaaaa bugün okadar sey paylaştım onunla ilgili okumadinmi ? Gerci gecen aydan beri bas bas bagriyordum da sesimi yeni duydular
Canim emin degilim ama sanirim 26 Kasım benim BatKizlar napiyonuz durumlar neler? Simdi binkac kisi yumurtlama donemini gecti beklemede bi kac kisi regl bitsun ddiye beklio calismalara devam. Ba
Ay yok okudum okudum da internet siparjs kismini anlamamistjm ben siparis etmedim karisiklik oldu
Sen nabion bu arada:) ya batlari bi yere kaydetsek kizz karistiriom iyice kalabalik olduk
Sen kullanıyon mu cnm şuan? Nasl kullanılıyo ne kadar qider içinde ne kadar var cnm bide onları anlatır mısnPreseed den canım hamiş kalmayı kolaylaştıran ürün ulaaaaa bugün okadar sey paylaştım onunla ilgili okumadinmi ? Gerci gecen aydan beri bas bas bagriyordum da sesimi yeni duydular
Benimki 9 aralıqa kaldı en sona atın beniiiCanim emin degilim ama sanirim 26 Kasım benim Bat
Ay niye 9 aralik kiz anlamadm yumurtlaman haftaya mi olucak kiBenimki 9 aralıqa kaldı en sona atın beniii