Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben mor kapaklı olanini kullandim bu ay. 2 hormonu birden tespit ediyor mus. Daha hassasmis diye.altaylimm bisiy sorcm cleanblue siparis etcmde pembe kapaklisi var. bi bilgin var mi cnm mor kapakli falan ne oluyor sen mor olani kullaniodun galiba
pembe kapakli iyi degil mi cnm nette bulamadim mor kapaklisiniCanim ben mor kapaklı olanini kullandim bu ay. 2 hormonu birden tespit ediyor mus. Daha hassasmis diye.
Canim digital olanlar bence kaset tipi olanlardan daha iyi pembede digital. Mor yoksa pembe al bencepembe kapakli iyi degil mi cnm nette bulamadim mor kapaklisini
Inşallah canım umudunu yitirme hepimiz her ay ayrı bir umut tasiyoruzMerhaba bende anne olmak istiyorum 10 aydır evliyiz ama olmuyor geçen ay iki hafta adetim gecikti iki kere kan testi yaptım negatif çıktı doktor muayene etti rahim duvarın kalınlaşmis yeni oluşan gebelik olabilir hasta da olabilirsin haftaya belli olur dedi folik asit verdi ama hasta oldum bu ay umutlanmak istemiyorum takmamaya çalışıyorum İnş rabbim gönlümüze göre verir bi an önce gelir Bebişlerimiz
Bende mi sipariş etsem bu ay ovulasyon. Oda çok kafa karıştırıyoben de internetten bakicm simdi altaylimm zaten ovulasyin testide siparsi etcm gene ikisininaradan cikartiyim bunay cok kararliyim
Canım bende buzamana kadar hep yanlış biliyormusum yum. Zamanimi ve her ay ayni zamanda da olmuyor. Bence sende al. Mümkünse digital alki çizgilerle ugrasma. Yok koyumu acikmi ayni renk olmadi gibi derdin olmazBende mi sipariş etsem bu ay ovulasyon. Oda çok kafa karıştırıyo
Tsk ediyorum cnm İnş rabbim umutlarımızi yeşertirInşallah canım umudunu yitirme hepimiz her ay ayrı bir umut tasiyoruz
Aminnn canım inşallahTsk ediyorum cnm İnş rabbim umutlarımızi yeşertir
Saol cnm paylaştıklarn için. Hepsi bu jel sayesnde mi hamile kalmşCanim ben mor kapaklı olanini kullandim bu ay. 2 hormonu birden tespit ediyor mus. Daha hassasmis diye.
Hanqi marka almam lazm cnmCanım bende buzamana kadar hep yanlış biliyormusum yum. Zamanimi ve her ay ayni zamanda da olmuyor. Bence sende al. Mümkünse digital alki çizgilerle ugrasma. Yok koyumu acikmi ayni renk olmadi gibi derdin olmaz
Cleanblue yu öneririm canım. Bizim bu topik te ilk hamis kalan arkadaş da clearblue ovulasyon testi ile hamis kalmıştı. Sanirim 30. Sayfalarda paylasti bunuHanqi marka almam lazm cnm
Aaaa cok acaipmisiz icim bi hos oldu. Bi sikinti yaratmiyodur insallah yaaa. Gerci annemin de boyleymis ben dogmusum sonucta hehehe
Evet canım hepsi bu jelle hamile kalmış. Ben tabiki az sey psylastim. Aşılama, tüp bebekle sonuc alamayan. asla cocugun olmaz denilen kisilerin yazilarini okudum sonuc hepsi bununla hamile kalmis. Zaten bu ürün icin şu deniliyor egerki 6 ay kullanip hamilelik olusmazsa mutlaka ki bir sorun var ve hemen doktora görünün. Bu süreç biliyorsunuz 1 yıl normalde ama preseed sadece 6 ay diyor. Hamilelige engel bir sorununuz yoksa 6 ay icinde hamis kaliniyor. Cogu zaten 1. Yada 2. Ay hamis kalmisSaol cnm paylaştıklarn için. Hepsi bu jel sayesnde mi hamile kalmş
Alim bende o zmn bu ayEvet canım hepsi bu jelle hamile kalmış. Ben tabiki az sey psylastim. Aşılama, tüp bebekle sonuc alamayan. asla cocugun olmaz denilen kisilerin yazilarini okudum sonuc hepsi bununla hamile kalmis. Zaten bu ürün icin şu deniliyor egerki 6 ay kullanip hamilelik olusmazsa mutlaka ki bir sorun var ve hemen doktora görünün. Bu süreç biliyorsunuz 1 yıl normalde ama preseed sadece 6 ay diyor. Hamilelige engel bir sorununuz yoksa 6 ay icinde hamis kaliniyor. Cogu zaten 1. Yada 2. Ay hamis kalmis
Al kuzum zaten sizin adetler bitmek uzeredir artik hazirliklara başlayınAlim bende o zmn bu ay
aynen cnm bi sorun yok benim anamin ki nasil hic bilmiorm annem bi de kardesimle bana tek yumurtayla hamile kaldi digerini aldimisAaaa cok acaipmisiz icim bi hos oldu. Bi sikinti yaratmiyodur insallah yaaa. Gerci annemin de boyleymis ben dogmusum sonucta hehehe