- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
O ürün ne işe yarıyoEvet canim biraz pahalı bir ürün sanırım internet te daga ucuz heralde yanlış hatirlamiyorsan @merveaydin internet ten siparis verdi galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ürün ne işe yarıyoEvet canim biraz pahalı bir ürün sanırım internet te daga ucuz heralde yanlış hatirlamiyorsan @merveaydin internet ten siparis verdi galiba
Sende git canım minesuu gittigine göre senin hayli hayli gitmen lazım.Yarn qitsemmi ki bende yaa offherqün bi kararsızlıqa düşüyorm dur bakalm bi dicem buqn eşime dün dememiştm
Spermi yumurtaya kadar taşıyor. Spermin rahimdeki ömrünü uzatiyor. Vajinal kuruluk varsa onu gideriyor. Kolay hamile kalmaya yardimci oluyor canimO ürün ne işe yarıyo
Benim annemin de oyleymis genetik herhal :))sizinki idrar torpasina donuk bizimki bagirsaklar donuk oluo cnm yaaa sizin ki saga doggru biizmki sola dogru donuk
evet cnm. Bana da doktor oyle demisti ama benim yumurtlama gunlerim 16_20 arasinda.. yani regl dongusune gore degisir. 14.gunden sonra da devam et iliskiye 20ye kadar kesinKizlar dun doktora gittim kontrol amacli yumurtlama zamanini sordum sizle paylasmak istedim yumurtlama adetin baslayip ped koymaya basladigin gunden itibaren saymaya baslanmaliymis telefondaki uygulama yanlis cikariyo genelde 8. Gun 10 gun 12 ve 14 de iliski olmali dedi.
cnm ultrasondan baktirmistimmben 4 ay once o doktorda oyle demisti bana karindan bakincada gorunuyo yani yeni ogrenmedim bunuHee o nasl anlaşılıyo? Alttan anlaşılıyosa benmki idrara doqru bişe demedi çünkü
Ben siqorta yok diye qitmek istemiyorm cnm çok para ödüyorm acıyom valla her sefernde bide ilaç parasıda var tabiSende git canım minesuu gittigine göre senin hayli hayli gitmen lazım.
Bu ay pek deneme olmadi ama adetimden hemen sonra yani 8. Ve 11. Gun oldu ve kasikalrimda cok agri var diger aylarda yaklasik 11. 12 gunden basliyoduk olmadi doktor herseyin yolunda gittigini soyledi. Bakalim 5 gun kaldi bataEve
evet cnm. Bana da doktor oyle demisti ama benim yumurtlama gunlerim 16_20 arasinda.. yani regl dongusune gore degisir. 14.gunden sonra da devam et iliskiye 20ye kadar kesin
Etkili bi ilaçmı ki yararını qören varmıSpermi yumurtaya kadar taşıyor. Spermin rahimdeki ömrünü uzatiyor. Vajinal kuruluk varsa onu gideriyor. Kolay hamile kalmaya yardimci oluyor canim
Inşallah canım. Tüm imkanları degerlendirmeye çalışıyoruz bebis icin napalım artikben de internetten bakicm simdi altaylimm zaten ovulasyin testide siparsi etcm gene ikisininaradan cikartiyim bunay cok kararliyim
He iyi bana bişe demedi çünkü kaç dr qördüücnm ultrasondan baktirmistimmben 4 ay once o doktorda oyle demisti bana karindan bakincada gorunuyo yani yeni ogrenmedim bunu
ilac degil canim bu jel ve tamamen kadının akintisina yakin dogallikta bitkisel bir urun ph si sperm icin bir nimet yaniEtkili bi ilaçmı ki yararını qören varmı
bu ilacla cok hamile kalan var cnm intertenn bakiorm ben de 110 lira siparis etcm bugun ovuntestleriyle berabrEtkili bi ilaçmı ki yararını qören varmı