- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Üç ilaçtan bişe olurmuki cnm ya eşim daha qelmedi qelsnde qeçmezde qidelim bariiii midem aqzımda yanıyo resmenBi doktora gitsen keşke 3 ilaç içmişin belki serum falan verirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç ilaçtan bişe olurmuki cnm ya eşim daha qelmedi qelsnde qeçmezde qidelim bariiii midem aqzımda yanıyo resmenBi doktora gitsen keşke 3 ilaç içmişin belki serum falan verirler
Henüz 6 aylık evliyim canimAynen cnm Rabbim inşşallah nasip eder eşime bu hediyeyi vermeyi :))
Kaç yıldır evliydin sen cnm ilk çocukmu?
Yok kuzum olmaz asıl simdi yumurtlama zamanların seninİyiyim bende Can'ım ne olsun bat 28 tam 14 gün kaldı bir şey belli olmaz dimi kızlar
Ama ben hiç bir belirti hissetmiyorum ki ya sanırım bu ay da yokBirlikte şafak sayıyoruz arkadaşım henüz olmaz ama 4 gün sonra kadar kanda çıkar idrarda da erken döllenme olmuşsa 1 hafta kala çıkıyor bu arada erken dollenme erkek geç dollenme kız oluyor kanıtlanmış bi durum inş bebişler bizimledir
Ay Can'ım yumurtlama Zaman'larım hep boş geçiyorYok kuzum olmaz asıl simdi yumurtlama zamanların senin
Sen çok kotu oldum diyince ancak bu öneri aklıma geldi ilaç sonuçta iyi bşy değil korktum bende şimdi bian kendine dkkt etÜç ilaçtan bişe olurmuki cnm ya eşim daha qelmedi qelsnde qeçmezde qidelim bariiii midem aqzımda yanıyo resmen
Mervecim bak şimdi ben bu ay yumurtlama testi kullandım ovulasyon testi yani ekim 28 regl oldum 10 kasimda test koyulasti yumurtam çatladı yani günleri değerlendirdik senin döngün de benim gibi mi 28 günde bir adet oluyosan 10 yada 11 kasımda yumurtlamış olman gerek değerlendirme yaptıysanız gebelik şansın yüksek ki inş öyledir yani şuan yumurtlaman söz konusu değil bebiş varsa karnındadırAma ben hiç bir belirti hissetmiyorum ki ya sanırım bu ay da yok
Hg topikdaşselam napıonuz ben geldiimmm
nasılsınız hb topikdaşçımmmHg topikdaş
Can'ım bizde ayın 12 si ve 9 ve 10 u beraber olduk :) ama bilmiyorum kiMervecim bak şimdi ben bu ay yumurtlama testi kullandım ovulasyon testi yani ekim 28 regl oldum 10 kasimda test koyulasti yumurtam çatladı yani günleri değerlendirdik senin döngün de benim gibi mi 28 günde bir adet oluyosan 10 yada 11 kasımda yumurtlamış olman gerek değerlendirme yaptıysanız gebelik şansın yüksek ki inş öyledir yani şuan yumurtlaman söz konusu değil bebiş varsa karnındadır
Gunlerin süper inş yumoş dollenmiştir zaten tam çatladığı gün değilde 3 gün öncesi bile ilişki olduysa gebelik mümkün tabi rabbim izin verirse o ol demeden olmazCan'ım bizde ayın 12 si ve 9 ve 10 u beraber olduk :) ama bilmiyorum ki
Valla günlerimizi kritik ediyoruz şu bebeler bizi ne hale soktu onların sayesine bi dr bilgisine sahip olduk baksananasılsınız hb topikdaşçımmm
İnşallah Can'ım ya ama ne bileyim bu ay belirti yok ya olmaz gibime geliyorGunlerin süper inş yumoş dollenmiştir zaten tam çatladığı gün değilde 3 gün öncesi bile ilişki olduysa gebelik mümkün tabi rabbim izin verirse o ol demeden olmaz
Belirti çok erken zaten bebek varsa şuan yerleşme günleri oluyor yerleşirken bunu anlayabiliyoruz tek taraflı bıçak gibi bir ağrı oluyor 1 saat kdr sürüyor ben yerleştiğinde net anlıyordum şnş sizlerde anlarsınızAma ben hiç bir belirti hissetmiyorum ki ya sanırım bu ay da yok
Ne kadar zamandır bekliyorsun bebişi cnm denemelere başlayalı ne kdr olduİnşallah Can'ım ya ama ne bileyim bu ay belirti yok ya olmaz gibime geliyor
Bende bıçak gibi değil de sadece kasıklarım hamlamışım gibi ağrıyor başka bir şey yokBelirti çok erken zaten bebek varsa şuan yerleşme günleri oluyor yerleşirken bunu anlayabiliyoruz tek taraflı bıçak gibi bir ağrı oluyor 1 saat kdr sürüyor ben yerleştiğinde net anlıyordum şnş sizlerde anlarsınız
2 ay oldu Can'ım bu 2. DenemeNe kadar zamandır bekliyorsun bebişi cnm denemelere başlayalı ne kdr oldu
İnş vardır canım ya beklemek çok sıkıcı gerçekten zaman geçsin brz yaparız birlikte testlerimizi :)Bende bıçak gibi değil de sadece kasıklarım hamlamışım gibi ağrıyor başka bir şey yok
İnşallah canımİnş vardır canım ya beklemek çok sıkıcı gerçekten zaman geçsin brz yaparız birlikte testlerimizi :)