- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Insallah cnm.. bat ne zmndi senin?Insallah ya normalde gecen ay falan oldum yani kirmizi kirmizi ilk lavaboya gittigimde pembemsi akinti geldi simdi de kahverengi bildigin ped batmiyo zaten lavaboya gittikce peceteye geliyo yarinda boyle olursa test yaparim heralde :) insallah vardir ya
26 ekimInsallah cnm.. bat ne zmndi senin?
kızlar sanirim ben hamileyim, bir iki saattir feci basdonmem var, tansiyonum cok düşük.biraz once test yaptim sonuc bu
kızlar sanirim ben hamileyim, bir iki saattir feci basdonmem var, tansiyonum cok düşük.biraz once test yaptim sonuc bu
Hayirli olsun cnm :) kan testiyle de dogrula bize yaz :) darisi basimizakızlar sanirim ben hamileyim, bir iki saattir feci basdonmem var, tansiyonum cok düşük.biraz once test yaptim sonuc bu
bat 24 ekim ama 2 gun oncesinden kahverengi lekelenmem olurduBu arada bat ayin kaciydi
Simdi sırasıyla ben sorayım yumurtlama zamanina diKkat ettinmi yani o gunlerimi degerlendirdin. Belirtilerin nelerdi ? Bu arada Allah ım sağlık li bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet canim ettim, ilk defa ovu testi kullandim clearblue markanin bence en kesini o.ayin 8 i ve 9 unda gulenyuzu gordum o gunun gecesi ve 9 u sabahi oldu
bat 24 ekim ama 2 gun oncesinden kahverengi lekelenmem olurdu
8 i 9 u pozitif ti ovulasyon için 10 unda yaptığımda gulenyuz çıkmadı yine de sabahi birlikte olduk..ondan sonra dikkat etmedikPeki sadece o gunlermi birlikte oldunuz yoksa sonrasindada birlikte oldunuzmu
Ilk testinmi yoksa daha once test yapmismiydin bide :) kusura bakma nolur biliyosun hepimizin duasi o cift cizgiyi gormek benimde yarin regl olmam gerek test yaptim 3 gun once ama negatif cikti
adet döngün kaç cnm?düzenli midir?hayir canım umidini kaybetme ilk testim degil, pazartesi sabahi dayanamayip test yaptim negatif çıktı. .demek ki o zaman idrara gecmedi..erken gebelik test iydi ama o bile etki etmedi
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin terik ederimevet canim ettim, ilk defa ovu testi kullandim clearblue markanin bence en kesini o.ayin 8 i ve 9 unda gulenyuzu gordum o gunun gecesi ve 9 u sabahi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?