- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
Cnm leke gordugun gunden hesapliyorsunbi de kızlarr mrk ettiğim bişey var.adetimizin ilk gününü kahve rengi lekelerin başladığı gün mü ilk gün sayıyoruz yoksa ertsi gün kan olarak söküldüğü gün mü?hesaplama kayabilir .adetim düzenli benim 24 gündde oluyorum.10 .gün yuurtlama gösteriyo hesaplayıcılar. ama ben 12.veya 13. gün akıntıyı görüyorum.
saol cnmCnm leke gordugun gunden hesapliyorsun
hayir canım umidini kaybetme ilk testim degil, pazartesi sabahi dayanamayip test yaptim negatif çıktı. .demek ki o zaman idrara gecmedi..erken gebelik test iydi ama o bile etki etmedi
Migren im tuttu bugün , ilaç almadan geçmesi mümkün değil , şüpheli olduğum için kan testi yaptırdım , Beta hcg 1,4 çıktı.
Yumurtlama dan sonra 8. gündeyim.Bat a 10 gün var daha. Acil doktoru var gibi dedi ama bakalım...
Hayirli olsun canım hepimiz çift çizgiyi görürüz inşallah
Canim cok sevindim hayirli olsunkızlar sanirim ben hamileyim, bir iki saattir feci basdonmem var, tansiyonum cok düşük.biraz once test yaptim sonuc bu
28 gunde bir olurum her ay iki gun geri gelir sekmezadet döngün kaç cnm?düzenli midir?
Kizlaaar durumlar nasil? Bati bugun olan yarin olan neler hissediyosunuz
Ay hadi insallah :))Benim bat bugun gelen giden yok heycanliyim eger olmazsam yarin test yaptiricam insallah hamileyimdir :)
28 gunde bir olurum her ay iki gun geri gelir sekmez
Ay hadi insallah :))
Hic gecikmez mi peki hep gunu gunune mi olur ?Insallahh cok heycanliyim ya uyku bile uyuyamadim
Hic gecikmez mi peki hep gunu gunune mi olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?