- 16 Ekim 2015
- 108
- 86
- 38
Aynen öyle malesefBende yerimden kalkmıyom olacam diye umut fakirin ekmeği napcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle malesefBende yerimden kalkmıyom olacam diye umut fakirin ekmeği napcan
Bendede canım, büyük gün pazarKizlar cok tuhaf bi skntı var icimde galiba ben adet olucam 1 gun kaldi ama sanki adet olucakmisim gibi
clean blue icin topiknacmistim bir hafta once. kimse yapmamis yorum yapan bile olmadi. ama yanilma payi malesef yok digital testin. kac haftalik oldugunu bilensoyluyor 1 haftalik 2 haftalik diye. yaomistim kocaman eksi cikmisti. hamilede degilmisim zaten adet oldum. sinir oldum gicik oldumhic dikkat etmedim, nasil olmasi gerekiyomus..normalde adete bir iki gun kala kahverengi lekenmem kesin olurdu, ya kendimi çok dinliyorum butun olanlar psikolojik,ya da hamileyim..
gerci pazartesi test yapmistim negatif cikti (clear bluenun erken gebelik testi) yanilma payı olur mu sizce
Hadi hayirlisi test yapicakmisin bugun :)yarin olmam gerekiyo bat 24 ekim gecen ay 22 de lekeleme baslamisti 26 sinda olmustum..
simdi kasik ağrılarım var..akinti yok..bekliyoruz bakalim..
Evet cnm. Testte cift cizgyi gordukten sonra 24-36;saat icinde diyollar :)kizlar bisiy sorcm adetim yeni bitti ovu. testine basladim. iki cizgi koyu cikincami ogun yumurtlama donemi oluyor. ogun mu ilsikiye girmek gerekiyor.
Hadi hayirlisi test yapicakmisin bugun :)
Evet cnm. Testte cift cizgyi gordukten sonra 24-36;saat icinde diyollar :)
evet o testten almistim netten, pazartesi gunu yaptim sabahi,negatif cikti ama adete 5-6 gun vardi, bugun bat günüm gelen giden yokclean blue icin topiknacmistim bir hafta once. kimse yapmamis yorum yapan bile olmadi. ama yanilma payi malesef yok digital testin. kac haftalik oldugunu bilensoyluyor 1 haftalik 2 haftalik diye. yaomistim kocaman eksi cikmisti. hamilede degilmisim zaten adet oldum. sinir oldum gicik oldum
Gelmesin insallah :)evet o testten almistim netten, pazartesi gunu yaptim sabahi,negatif cikti ama adete 5-6 gun vardi, bugun bat günüm gelen giden yok
normalde erken gelir miydi yoksa stres mi etkiledi?benimde bat bugündü ama 4 gün önce geldi
hiç erken gelmezdi ama yeni evlendiğim için normal olduğunu söyledi drnormalde erken gelir miydi yoksa stres mi etkiledi?
Hadi insallah hayirli haberlerini bekliyorum umarim hamilesindir ya hepimiz cumleten hamile olsak bu ay keskebugun bat günüm kizlar..sabah regl olacak gibi bi sancim vardi, gerci o 3 gündür var..suan hafifledi..ara ara agriyor..aksam gelirken esime test aldiricam..beyazimsi akintim var..normalde iki gun öncesinden kahverengi akintim baslar ardindan regl olurdum..kan testi yaptirip yaptirmamakta kararsız kaldım..umut var icimde, böyle olmazdi çünkü..Hayirlisi Allahtan artik..
Cnm bi yerde okumustum. bir ayda birden fazla yumurtlama olabiliomus bazi kadinlarda. oyuzden uzerine ceket atsa hamile kaliyorum ibaresi bundan geliomus:) bence adet olana kadar ovuyu hergun yap ben ole yapicm bu belki ayda bi kac kere yumurtlarim kacirmamk istemem. insallah hamilesindirKizlar yaaa ben bat 27 diye hesaplamistim. Cunku ovulasyon tesi 13unde cift cizgi olduydu ( 11 12 14 de silikti)
Ama 23unde (dun) inanilmaz agrim oldu ama gecti simdi de bisey yok..
Bana yardim edin ya surekli kafamda dusunup duruyorm 4 5 gun onceden regl sancsi gelmezki. Yani gelmezdi bana. E neydi bu , ovulasyon testi mi yanlis ben mi yanlis hesapliom, cok mu umutlanuom acaba...
Dusuk bi ihtimal sanirim ama insallah cnm.. insallah forumdaki herkes oyledir :)Cnm bi yerde okumustum. bir ayda birden fazla yumurtlama olabiliomus bazi kadinlarda. oyuzden uzerine ceket atsa hamile kaliyorum ibaresi bundan geliomus:) bence adet olana kadar ovuyu hergun yap ben ole yapicm bu belki ayda bi kac kere yumurtlarim kacirmamk istemem. insallah hamilesindir
Kizlar yaaa ben bat 27 diye hesaplamistim. Cunku ovulasyon tesi 13unde cift cizgi olduydu ( 11 12 14 de silikti)
Ama 23unde (dun) inanilmaz agrim oldu ama gecti simdi de bisey yok..
Bana yardim edin ya surekli kafamda dusunup duruyorm 4 5 gun onceden regl sancsi gelmezki. Yani gelmezdi bana. E neydi bu , ovulasyon testi mi yanlis ben mi yanlis hesapliom, cok mu umutlanuom acaba...