- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
Cnm ayni durumdaym.. agrilar basladi :/
Korkuyorum valla canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ayni durumdaym.. agrilar basladi :/
evet çok geçti tarlusal kullanmama rağmenCok fazla gecikmis canım bence sen bir doktora görün. Hamile degilsen eger gecikmenin nedenleri neymis onu ogrenirsin en azından erkenden önlem almış olursun.
Korkuyorum valla canım ya
Bu ay icimde bi umut vardi ama bgun bi ates basti bi sanci girdi karnima tam regl olacagin gun girer ya sonra da kirmizilar gelir , tam oyleydi ama gelen giden yok. Agrim da hafifledi ama hala var. Muhtemelen olucam yarin falan.. o zaman da ben yumurtlama gunumu ve bat'i yanlis hesaplamisim anlamina gelicek... halbuki ovulasyon testi 13 ekim gunu cift cizgi olmustu..
Of bilemiyorum hic...
Bak benim adete 2 gün kaldı 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum gebe likmi adetmi göreceğiz bu arada ben daha hiç test yapmadımCan'ım 27 ekim
27 ekim Can'ım doğru hatırlıyorsun test yaptım 5 gün önce falan yumurtlamam da 13ü testte çıkmadı
Bazi topicleri okudum da regl sancisi gibi agrisi olan ama hamile kalanlar olmus cok.. belki de oyledir umutlansak mi umutlanmasak mi bilemedm..Benimde öyle canım yumurtlamam 13 ekim. Benimde hafif hafif sancım var bu güne kadar bi belirti yoktu ya bende umutlanmıştım. Benimde modum düştü yani
Bak benim adete 2 gün kaldı 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum gebe likmi adetmi göreceğiz bu arada ben daha hiç test yapmadım
Bazi topicleri okudum da regl sancisi gibi agrisi olan ama hamile kalanlar olmus cok.. belki de oyledir umutlansak mi umutlanmasak mi bilemedm..
Erken gebelikte yanilma payi olabiliyor diyolar ama daha once hic kullanmadim canim senin kac gun kaldi
benim de düne kadar kasık batmaları vardı , dünden itibaren regl sancısı gibi başladı, alt taraf iptal, uyuz uyuz bir ağrı...
ama işte tüm bunlar bize beynimizin bir oyunu da olabiliyor , ağrısı olup sonuç hamile çıkan da var çıkmayan da , bakalım nasip olur inşallah ... ama çıkanlar sanki biraz daha fazla :) ait üst ettim valla forum içinde konu başlıklarını .
Bak benim adete 2 gün kaldı 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum gebe likmi adetmi göreceğiz bu arada ben daha hiç test yapmadım
Ay sen mi benmi yeminediyorum tuvalete gidip acaba oldummu diye bakmaktan git gel kilo verdimBi kaç güne belli olur cnm hiç bu kadar sabırsızlıkla adet olmamayı istememiştim
Bende ayniyim merakla bekliyorumAy sen mi benmi yeminediyorum tuvalete gidip acaba oldummu diye bakmaktan git gel kilo verdim
Aynen.. (
Kizlar cok tuhaf bi skntı var icimde galiba ben adet olucam 1 gun kaldi ama sanki adet olucakmisim gibi
Ay sen mi benmi yeminediyorum tuvalete gidip acaba oldummu diye bakmaktan git gel kilo verdim
Ayni his bende de var... icimde bisey var sanki ve o regl :) her an gelicekmis gibi kasiklarimdan baski yapiyo arada bir... gelicekse gelsin gelmicekse haber versin bu ne yaaaaKizlar cok tuhaf bi skntı var icimde galiba ben adet olucam 1 gun kaldi ama sanki adet olucakmisim gibi
Bende ayniyim merakla bekliyorum senin kaç gün kaldı benim 10 dk sonra 1 gün kalacak :)))