Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Yumurtlama hesabına göre dün en yüksek şansımızın olduğu gündü. Psikolojikmi bilmiyorum kasıklarım ağrıyordu, hatta eşim sarıldığında neden bu kadar sıcaksın dedi bana. Önceden olsa anlamazdım kesin ama yumurtlama sürecindeki belirtileri okuyunca, bilgilenince sanki anlam verdim duruma. Sağlı sollu kasığımda ufak sancılar oldu. Ve yorgundum uyudum kaldım. Bugün temasta buluncaz eşimle :KK23:yumurtlama sürecinden sonra 24 saat sürüyor denilmiş, Çünkü 1 gün yapıp 1 gün yapmıyoruz. Dün yapsaydık 2 gün üst üste olcaktı diye bugüne kaldı.

Garip bir merak ve heyecan bir de stresmiş bu ya. Takmayayım diyorum düşünmeden duramıyorum. Bu kadar düşünmeyeydik iyiydi :KK45:

artık 1 sene dr 'un yolunu aşındırınca :) Tamda rahim filmi çekmeye karar vermiş ve devamında tedaviye başlayacakken çok şükür hamile olduğumu öğrendim.Sonsuz şükür...Düşündüğünde benim başda aklıma yatmamıştı ama hayır dışarı akmıyor.Baş ve karın yukarıdan aşağıya doğru eğik olduğundan..Devamında da yatakdan kalkmamak gerek uzun bir süre..
Çok sevindim. :) Sağlıkla doğar inşallah. İnşallah biz de bu mutluluğu yaşarız ama aylar geçtikçe süreç daha yıpratıcı hâle geliyor. Allah hepimizin yardıöcısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Kızlar folik asidin hic zararı yok hatta Dr hamile kalmayı düşünüyorsanız bir ay önceden başlayın diyor ben hamileyim ilk istemedim aldiracaktim ama Vazgeçtim Dr folik asit kullansaydin keşke dedi hem yumurtayı guclendiriyor hem bebegin zeka yapısını gelistiriyor

Hic olmayacak dedigim an hamile kaldigimi ogrendim. Hamile kaldigim ay hic dusunmemisdim bu konuda. Kafam rahatti. Hic dusunmeyin diycem ama dusunmemek elde degil. Ama beyinle cok alakali bi sey hamilelik. Allah isteyen her kese nasib etsin bu duyguyu. Bende folik asit kullandim hamilelikden 2 ay once ve sonra.

mrb yeni üye oldum sormak istediğim şeyler var.. 1,5 yıllık evliyim 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmadı bugün doktora gittim bebek için ilişki tarihleri verdi ve son tarihten 3 gün sonra progestan kullanmaya başlicam bunlar ne anlama geliyor yardım edermi siniz o_O

mrb yeni üye oldum sormak istediğim şeyler var.. 1,5 yıllık evliyim 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmadı bugün doktora gittim bebek için ilişki tarihleri verdi ve son tarihten 3 gün sonra progestan kullanmaya başlicam bunlar ne anlama geliyor yardım edermi siniz o_O
Durduk yere mi verdi.

hayır geçen ay gecikme oldu hamileyim zannetmiştim test negatif çıkınca gittim ozaman vermişti 5 gün kullanıp bırakmıştım

Zaten ilk uç ay kullandislm
Slm progestan hormonların için vermiştir muhtemel tarihlerde yumurtlama tarihleridir o tarihlerde sperm ve yumurta daha kolay mutlu sona ulaşıyor :)

umarım öyle olur :) burda güzel paylaşımlar var birçok şey öğrendim,durumum nedir paylaşmak istedim.Teşekkür ederim :)

Adeti duzenliyor bend kullanmstm bi ay yumurtam catlamayg kiste dönusmustu o yuzdn 10 gun kullandm iki gun adet geciktiriyodu

Hamile kalmak için sadece yumurtlama günü değil ona yakın günlerde başlayıp gün aşırı ilişki şart diye düşünüyorum we hiç kıpırdamadan yatmak duşu sabaha bırakmak :KK66:
Korunmayı bıraktığım ay Allahın izniyle bu şekilde hamile kaldım birde inciri çok öwmüşlerdi hergün incir yedim 1 adet

Merhaba bende ikinci çocuk için bu ay başlıyorum yapacağım ilk şey regl bittikten ilk beş gün ilişki çoğu kişide bu tutmuş arkadaşlar bu ay bunu deneyeceğim Allahım inşallah isteyen herkese versin

Merhaba bende 1 senelik evliyim yaklaşık 2 aydır korunmuyorum fakat gebelik oluşmadı. bende bu ay ilişkiden sonra kalkmamayı deneyeceğim sabah duş alıcam geçen aylarda hemen kalkıyodum. bi de yumurtlama günümü tutturamıyorum adetlerim bazen 28 bazen 26 bazen 30 günde oluyo. ama adetten sonra gün aşırı ilişkiye girersem yumurtlama gününü de hesaplamama gerek yok diye düşünüyorum ne dersiniz?

Merhaba bende 1 senelik evliyim yaklaşık 2 aydır korunmuyorum fakat gebelik oluşmadı. bende bu ay ilişkiden sonra kalkmamayı deneyeceğim sabah duş alıcam geçen aylarda hemen kalkıyodum. bi de yumurtlama günümü tutturamıyorum adetlerim bazen 28 bazen 26 bazen 30 günde oluyo. ama adetten sonra gün aşırı ilişkiye girersem yumurtlama gününü de hesaplamama gerek yok diye düşünüyorum ne dersiniz?

Mrb canm bende 3 aydr bekliyorum sanrım yumurtlama dönemini tutturamıyoruz,gün aşırı mantıklı gibi

Yumurtlamyı testle hep takip etmek lazım çünkü adete az kala yumurtlaması olanda war biz olmaz diye ogünlere yogunlaşmıyoruz

X