Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

maalesef benim bu ay bebiş yokmuş :KK43:
ben de laboquick aldım gittigidiyordan.
eczanelerde tanesi beş lira. internetten alınca 85kuruşa falan geliyor.
Önümüzdeki ay onunla deneyeceğim tekrar.
Ben beş yıllık evliyim. Hiç çocuk istemedim.
Şimdi ise tek korkum tedavi için hastanelerde sürünecek olmak.
Bir de otuz yaş olmadan olsun diye :/

Inşallah olur canım hayirlisiyla :) benim de yaşım 30 ve kaybedecek zamanım yok Allah gonlumuze göre versin insallah ihtimali olanlar paylassin da bize de umut olsun :)

yeni istemeye başladıysan takma kafana bu kadar, stres yapmamaya çalış canım, inşallah tez zamanda olur hayırlısıyla

Bizde 8aylık evliyiz.bu ay denemelere başlıyoruz bakalım :))
İsteyen herkesin bebişi olur inşallaahhhhhh
ilk ay beklenti yüksek oluyor canım, ben de ikinci aydayım deneme olarak, ikinci ay biraz daha az takıyorum, Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah hadi :)

Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar :KK73:
ben mesajını şimdi okudum cnm, ilk defa duydum ve çok şaşırdım. iki aydır birçok şey okuyorum ama bunu duymamıştım. Mutlaka deniycem. Gerçi bu ay yumurtlama dönemim geçti. 7 gün kaldı ya, bakalım kısmet :)

Ayyyy hem de nasıl yüksek o beklentiiiiiiii :))

en ufak bir şeyde hamileliğe yoruyordum , böyle oram ağrıdı buram ağrıdı, şuram sızlıyo falan, bi baktım kendimi kandırmışım, adet olunca bi burukluk oldu, bu ay biraz daha rahattım :)

en ufak bir şeyde hamileliğe yoruyordum , böyle oram ağrıdı buram ağrıdı, şuram sızlıyo falan, bi baktım kendimi kandırmışım, adet olunca bi burukluk oldu, bu ay biraz daha rahattım :)
Ya işin komiği korunduğumuz halde geçen ay 4gün gecikince bi sevindim.aynen kendimi kandırıp durmuşum ,geçen gün başım dönmüştü,sağ tarafımda batma oluyo fln bildiğin adet ağrılarını hamileliğe yordum hep.bi de bunlar yetmezmiş gibi test aldım negatif çıkınca üzüldüm bi de ahahaha.biraz rahat olmak en iyisi aslında tabiki benim gibi abartmamak lazım :))

Ya işin komiği korunduğumuz halde geçen ay 4gün gecikince bi sevindim.aynen kendimi kandırıp durmuşum ,geçen gün başım dönmüştü,sağ tarafımda batma oluyo fln bildiğin adet ağrılarını hamileliğe yordum hep.bi de bunlar yetmezmiş gibi test aldım negatif çıkınca üzüldüm bi de ahahaha.biraz rahat olmak en iyisi aslında tabiki benim gibi abartmamak lazım :))
aynısının tıpkısı şeyleri ben de yaşadım :) hiç abartmıyorum aynı. iki üç kez oturduğum yerde başta döndü, batmalar oldu ara, bi de sözde eşime söylemiyorum, aklımca ben emin olmaya başladım ona da adet günüm geçerse süpriz yapıcam diye öyle kuruyordum kafamda :))) :KK70:

Kizlar bisey sorcam. Ovulasyondan ne kadar zaman snra belirtiler ortaya cikar, bilen var mi acaba ??

aynısının tıpkısı şeyleri ben de yaşadım :) hiç abartmıyorum aynı. iki üç kez oturduğum yerde başta döndü, batmalar oldu ara, bi de sözde eşime söylemiyorum, aklımca ben emin olmaya başladım ona da adet günüm geçerse süpriz yapıcam diye öyle kuruyordum kafamda :))) :KK70:
Bunun üstüne bi de eşim acaba testte hata mı var hamile olabilir misin deyince aha dedim kesin hamileyim ben kendimi kandırmıyorum ahahahahahaha

Kizlar bisey sorcam. Ovulasyondan ne kadar zaman snra belirtiler ortaya cikar, bilen var mi acaba ??
Ya okuduğum ve duyduğum kadarıyla adete yakın zamanda göğüste ağrılar fln başlıyomuş,ama öyle adet öncesi ağrısı gibi değil resmen sızıymış.bi de benim arkadaşım hep demir tadı var ağzımda derdi :)

Ya okuduğum ve duyduğum kadarıyla adete yakın zamanda göğüste ağrılar fln başlıyomuş,ama öyle adet öncesi ağrısı gibi değil resmen sızıymış.bi de benim arkadaşım hep demir tadı var ağzımda derdi :)
benim adetime daha 10 gün var belirtiiçin erken sanırım

Bunun üstüne bi de eşim acaba testte hata mı var hamile olabilir misin deyince aha dedim kesin hamileyim ben kendimi kandırmıyorum ahahahahahaha

hehe :)) olsun ya bi olmasa sa bi dahaki aya inşallah napalım :) üzülmeyelim ki stres yapmayalım yeter :)):KK9:

yeni istemeye başladıysan takma kafana bu kadar, stres yapmamaya çalış canım, inşallah tez zamanda olur hayırlısıyla
maalesef kasımda miyom ameliyatı oldum. üç ay zaten yasaktı.
üç aydır da olmuyor. insan ister istemez korkuyor.
bu aralar biraz kendimi toparlamaya başladım. fena depresyondaydım test negatif çıkınca :KK43:

Kesinlikle olumlu düşünmek lazım. Benim en yakın iki arkadaşım da 5. ayda hamile kaldılar.
Hepimizin şimdi yapması gereken en önemli şey folik asit kullanmak.
Bir de şikayetiniz olmasa da bir dişçiye görünmek. Çünkü hamilelikte ilk üç ay kesinlikle diş tedavisi olmuyor.
Ben geçen aylarda gittim. Hiçbir şikayetim yoktu ama iki dolgu lazım dedi doktor. Keşke herkes bu kadar bilinçli olsa falan dedi.
Hamile olma ihtimaliniz varsa mayonez ve şarküteriden de uzak durun. Mayonezde çiğ yumurtadan, şarküteride de çiğ etten geçen parazitler var.
Ben şimdilik bunları uyguluyorum. Size de tavsiye ederim. Böyle yapınca psikolojik olarak da hazırlanıyor gibi hissediyorum kendimi.
Bir de birkaç kilo versem tam olacak :)

X