Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Offf bu ay yine hüsran bidahaki aya kaldı inşallah Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda hayirlisiyla versin bebislerini folik asit aldım kizlar bugün folik asit 1 doğru mu ki kullanan oldu mu
Merhaba,
Ben de altı ay önce açık miyom ameliyatı oldum ve maalesef üç aydır hamile kalamadım. Yumurtlama testi de denedim ama vardır bir hayır. İnşallah en iyi zamanda olur.
Bu arada tiroit hormonları çok önemliymiş. Doktorum hem hamile kalmayı engeller hem de bebekte zeka geriliğine sebep olur dedi. Bu hormonlara mutlaka baktırın.
Bir de gebelikten üç ay önce folik asit kullanmaya başlamayı Dünya Sağlık Örgütü de tavsiye ediyor.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız :)

Allah yardimcin olsun canım bi problem olup olmadığını bilmiyorum ben de hiçbir tahlil yaptirmadik daha eşim de ben de soğanı ben de denemek istedim fakat 4 gün icebildim :KK43: yeniden mi başlasam ki acaba icmiyorum ama bebis için zorlarim belki :)

Ben incir yiyorum. Bilmem faydasi olur mu

Inciri ben de içtim 2 ay önce hatta sonraki ay 6 gün gecikti reglm dedim aha oldu :) ama malesef testler negatif çıktı ki kan testi sonucumu almaya giderken regl oldum :KK43: bakalım hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin bebislerimizi versin insallah hayirlisiyla

Allah yardimcin olsun canım bi problem olup olmadığını bilmiyorum ben de hiçbir tahlil yaptirmadik daha eşim de ben de soğanı ben de denemek istedim fakat 4 gün icebildim :KK43: yeniden mi başlasam ki acaba icmiyorum ama bebis için zorlarim belki :)

amin canm saol ama inan sırf tadı yüzünden bırakmamanı tavsiye ederim hergün aynı saatte içtim ben sabah ve aksam içmedim, günde bir kez içtim ama saati hep aynıydı arkasından hemen naneli seker aldım ve burnumu tıkayarak içtim hep, zor ama bebek için değer Rabbim bana vesile kıldı bunu belki faydası olur sanada

Başlığına hitaben ; neler yapmadım ki çocuk yerine ağaç çıkacak içimden öyle bekliyorum artik :)

Ya daha yeni evlisiniz erken... Yorumlarda yazıldığı gibi ilk kafadan atmakla obasliyo tabi bu büyük bi basari bence :))))) 4 senedir istiyorum ama olmuyor kafami boşalttim bu ay yada kendimi Kandiriyorum :))))

Inciri ben de içtim 2 ay önce hatta sonraki ay 6 gün gecikti reglm dedim aha oldu :) ama malesef testler negatif çıktı ki kan testi sonucumu almaya giderken regl oldum :KK43: bakalım hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin bebislerimizi versin insallah hayirlisiyla

Ben ivmiyorum bile oyle yiyorum arada.. amin insallah cnm. Kafaya cok takmadan beklemek lazim

Benim de şu an iki gün gecikti. Sabah akşam test yapıyorum ama negatif maalesef.
Doktorum bana 11, 13, 15inci günleri değerlendirin demişti ama yumurtlama testini yaptığımda 17. gün yumurtlamam olduğunu gördüm. Yani sadece o günlerle sınırlamamak lazım. İki günde bir yirminci güne kadar devam etmeyi deneyeceğim.

Benim de şu an iki gün gecikti. Sabah akşam test yapıyorum ama negatif maalesef.
Doktorum bana 11, 13, 15inci günleri değerlendirin demişti ama yumurtlama testini yaptığımda 17. gün yumurtlamam olduğunu gördüm. Yani sadece o günlerle sınırlamamak lazım. İki günde bir yirminci güne kadar devam etmeyi deneyeceğim.

Ben de senin gibi dusunuyorum. Sinirlamamak gerek. Tutturamayabiliriz

amin canm saol ama inan sırf tadı yüzünden bırakmamanı tavsiye ederim hergün aynı saatte içtim ben sabah ve aksam içmedim, günde bir kez içtim ama saati hep aynıydı arkasından hemen naneli seker aldım ve burnumu tıkayarak içtim hep, zor ama bebek için değer Rabbim bana vesile kıldı bunu belki faydası olur sanada

tekrar deneyim ben de o zaman Allah nasip ederse bahanesi olur soğan da :)

Ben de sinirlamamak gerektiğini düşünüyorum ama görev haline geliyo yaa o zaman da kafaya takmamak mümkün olmuyo ahhh ahhh zor işimiz kizlar Allah yardımcımız olsun

Ben ilk ay takmistim biraz ama bu ay takmiyorum hatra olmaz ya hani o ihtimale haxirliyorum kendimi daha kolay gececek die dusunuyorum olmasa bile :) olursa da supruz olur :KK70:

3 arkadasimda ovulasyon testi kullanarak hamile kaldı...artık tesadüfmüdür bilmiyorum.. ama bende bu ay ovulasyon testi takibiyle hamile kalmayı hedefliyorum bakalım ise yarayacakmı:KK57:?

3 arkadasimda ovulasyon testi kullanarak hamile kaldı...artık tesadüfmüdür bilmiyorum.. ama bende bu ay ovulasyon testi takibiyle hamile kalmayı hedefliyorum bakalım ise yarayacakmı:KK57:?
Insallah gonlune gire olur :))

Inşallah seni de olur canım peki hangi marka ovulasyon testi kullanmislar bilgin var mi

Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar :KK73:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

X