Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Yumurtlamyı testle hep takip etmek lazım çünkü adete az kala yumurtlaması olanda war biz olmaz diye ogünlere yogunlaşmıyoruz
ben bi dahaki adete kadar gün aşırı denemeyi düşünüyorum bu ay olmazsa bi dahaki ay testleri kullanırım bi de onu deneyelim

Aslında ben geçen aylarda da bi dahaki adete kadar gün aşırı denemiştim ama ozamn hemen kalkıyodum maksimum 3 dk beklemişimdir yani o yüzden bu ay sabaha kadar kalkmamayı düşünüyorum.Acaba bi sorunmu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.2 ay önce sadece rahmime baktı doktor temiz bi sıkıntı yok dedi ama hormonlarıma falan bakılmadı inş bi sorun yoktur

Yoktur yoktur kötü düşünmekten hep olmuzsuz etkilenşyor insan hiç kıpırdama uslucuk yat zaten önerilen 15-20 dakika kalkmamak ama onu ben sabaha kadar yaptım

Bu secdeye yatar gibi pozisyonda durmayı tesadüfen gözlemledim. Normalde sırt üstü yatıyosun ufakda olsa akıyor falan ama o şekilde hiç dışa akmadığını farkettim. Durabildiğim kadar durdum sonra sırt üstü yatmaya devam ettim yarım saat kalmışımdır heralde.
Bende 8 aylık evliyim ve ilk denememiz bu. İnşallah Rabbim bizede nasip eder.
slm canım onu bende bu ay sürekli yaptım ve sonra hiç kalkmadım sabaha kadar yattım.. ve gün aşırı ilişki oldu.. 8 gün var bata bakalım hayırlısı artık beklemedeyim..

Bu daha mantikli geldi bana acikcasi. Dijtora gitmk istemiyorum henuz pek. Oyle yapayim. Dedoginiz gibi eczaci bilgilendirir beni. Sagolun cok
folık asıtı anne olmak ısteyen annelıge hazırlanan herkese verılıo dıye bılıyoym bende ıkı aydr kullanjyorm femamed gunde bır tane cunkı bu bır ılac dıılmıs ınternette arastrmıstım :) ıns olır sızın de bebısınız darısı hepımıze

slm canım onu bende bu ay sürekli yaptım ve sonra hiç kalkmadım sabaha kadar yattım.. ve gün aşırı ilişki oldu.. 8 gün var bata bakalım hayırlısı artık beklemedeyim..
birdahaki adet gününe mi 8 gün var? Eğer öyle ise günlerimiz hemen hemen aynı. benimde bir 8-10 gün var adet gününe. Bende beklemedeyim. Ama malesef 3 gündür aşırı stresli gün geçirdim. Artık Allah kerim.
Belim çok ağrıyor hatta ağrımıyor dokununca bile acıyor ama aşırı strese girdiğimdede vücudum çeşitli yerleri acırdı hep. o yüzden hamilelik belirtisi olduğunu düşünemiyorum. :KK42:hep stresten uzak durulmalı denilmiş, ben stresin dibine vurdum hem iş hem ailevi sıkıntılardan. :KK42:

ben bi dahaki adete kadar gün aşırı denemeyi düşünüyorum bu ay olmazsa bi dahaki ay testleri kullanırım bi de onu deneyelim
aşırı deneyeyim derken spermin kalitesinide düşürmemek lazım diyorlar? gerçi 1 gün ilişkide bulunup 1 gün bulunmadım. Aşırı mı oldu bu da bilmiyorum. :KK64:

birdahaki adet gününe mi 8 gün var? Eğer öyle ise günlerimiz hemen hemen aynı. benimde bir 8-10 gün var adet gününe. Bende beklemedeyim. Ama malesef 3 gündür aşırı stresli gün geçirdim. Artık Allah kerim.
Belim çok ağrıyor hatta ağrımıyor dokununca bile acıyor ama aşırı strese girdiğimdede vücudum çeşitli yerleri acırdı hep. o yüzden hamilelik belirtisi olduğunu düşünemiyorum. :KK42:hep stresten uzak durulmalı denilmiş, ben stresin dibine vurdum hem iş hem ailevi sıkıntılardan. :KK42:
Evet canim 8 gun var yani 4 haziranda bekliyorum benimde karnimda ve kasiklarimda agri var adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bilmiyorum artik hayirlisi bekleyip gorcez

folık asıtı anne olmak ısteyen annelıge hazırlanan herkese verılıo dıye bılıyoym bende ıkı aydr kullanjyorm femamed gunde bır tane cunkı bu bır ılac dıılmıs ınternette arastrmıstım :) ıns olır sızın de bebısınız darısı hepımıze
Amin amin helimize darisi insallah :) siz de mi yenisiniz

3 gunum var ınsallah gormem kırmızıyııı

X