Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Ben beş yıl yapmam demiştim. Öyle de oldu. Şimdi istiyorum ama yumurtan tembelleşmiştir diyorlar. İnternetten araştırdım her yerde farklı bir yorum var ama çoğu yer yaşla alakalı diyor. Daha yirmi dokuz oldum. Siz biliyor musunuz böyle bir şey

O zaman is Allah in takdirine kalmis cnm biraz sabir artik, Rabbim cok bekletmesin :)
amiiiin inş bakalım ıkı hazıranda normalde adet olmam lazm ama inş olmam kabızlık basladı bendede umutlandım hamılelık belirtisi dıo ve hasta olmadan oncede goguslerm hep agrırdı sızlardı sımdk hıc bırsey yoktur bakalm ıns rabbm hayrlısını versın :KK43:

Ben beş yıl yapmam demiştim. Öyle de oldu. Şimdi istiyorum ama yumurtan tembelleşmiştir diyorlar. İnternetten araştırdım her yerde farklı bir yorum var ama çoğu yer yaşla alakalı diyor. Daha yirmi dokuz oldum. Siz biliyor musunuz böyle bir şey
yok oyle bırsey ınanmayın tamamıyle rabbımın ıstemesıne baglı bırsey benm kuzenım spıral oldugu halde %2lik bir oranla hamıle kalabıldı benm ablama olmaz olmaz dediler dort sene bekledıler asılama yaptılar tuttu ılk cocugu asılama ıkıncısı normal yolla oldu yanı bekleseydi normalde olurmus Rabbim ö ıstesın yeterkı

amiiiin inş bakalım ıkı hazıranda normalde adet olmam lazm ama inş olmam kabızlık basladı bendede umutlandım hamılelık belirtisi dıo ve hasta olmadan oncede goguslerm hep agrırdı sızlardı sımdk hıc bırsey yoktur bakalm ıns rabbm hayrlısını versın :KK43:
Ayy ins vardir, bebisin tutunmustur sana cnm uzulme ama :)

herkes cocuk ısteyen herkese nasıp etsın
8 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmustu
son 2 aydır bebıs ıcın ugrasıyoruz
3 gunde bır adet bıtımınden adet olana kadar duzenlı calısıyorum :KK70:
yaklasık 1 saat ayaga kalkmıyorum ıcımden hep dua edıyorum o esnada bıle
allahım ıznınle bırlıkteyız ıznınle evlat sahıbı olcaz sen ol dedınmı hersey olur
bu ask ıbadetımıze bı can bı nefes kat vatana mıllete hayırlı maddı manevı yararı olcak evlat nasıp eyle
hem ıyı evlat olsun hem ıyı anne baba olmamıza vesıle olsun dıyorum
olabıldıgınce yormuyorum kendımı asıtlı seyler... fazlasıyla bıtkı cayı ...cay kahve falan ıcmıyorum
sut ıcıyorum meyve sebze agırlıklı beslenıyorum folık asıt vıtamın alıyorum
en onemlısı stres yapmamaya calısıyorum
nasıbımızde varsa sahıp oluruz

Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar :KK73:

bunu bir doktor mu dedi? bence o doktorun adını paylaşın ki sağlık bakanlığına şikayet edebilelim.. iyice mesleği kocakarı reçetelerine bağladılar bu ne ya

Offff kızlar korkarım adet olucam yrna fln olurum karnim ağrıyo :KK43: bu ay da olmadı galiba hayırlısı olsun :KK43:

Offff kızlar korkarım adet olucam yrna fln olurum karnim ağrıyo :KK43: bu ay da olmadı galiba hayırlısı olsun :KK43:
Canım bugün yedi aydır hamile kalmaya çalışan bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. O da çok korkmuş olmuyor diye doktorlara gitmiş ama bir vakti zamanı var demek ki.
Bir yıl içinde kalırsın inşallah. Ama insan acele ediyor işte. Ben artık boş vermeye karar verdim. Bebiş için açık miyom ameliyatı oldum ve hâlâ ağrısını çekiyorum. Bebeğim olmuyorsa bile tedavi ile tüp bebek ile sahip olurum inşallah. Bu mücadelenin peşini bırakacak değilim yani. Gerisini Allah'a bıraktım. En güzel vakitte olacağına inanıyorum.

Yorumlari okumadan yaziyorum ama hayit tohumu diye duymustum tohumu ezip suda kaynatiyosun iciyosun . Adet duzensizligine falanda iyi geliyor

Bu arada dualarim isteyen herkesle
Baya adet olucak gibi hissediyodum ben o yuzden hamile oldugumdan suphelenmistim . Bnm en onemli belirtim gogus hasssasiyetim cok artmisti .

X