- 26 Mayıs 2015
- 143
- 137
rabbm verri ıns bende istyrum ama olmadı testlrm normal cıktı ama beklıyormHm uye olaeak da evli olarak da yenisin :) bnm iki yil oluyo evliligim ama cocuk yeni istiyoruz ikinci aydi olmadi :) nasip :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbm verri ıns bende istyrum ama olmadı testlrm normal cıktı ama beklıyormHm uye olaeak da evli olarak da yenisin :) bnm iki yil oluyo evliligim ama cocuk yeni istiyoruz ikinci aydi olmadi :) nasip :)
O zaman is Allah in takdirine kalmis cnm biraz sabir artik, Rabbim cok bekletmesin :)rabbm verri ıns bende istyrum ama olmadı testlrm normal cıktı ama beklıyorm
amiiiin inş bakalım ıkı hazıranda normalde adet olmam lazm ama inş olmam kabızlık basladı bendede umutlandım hamılelık belirtisi dıo ve hasta olmadan oncede goguslerm hep agrırdı sızlardı sımdk hıc bırsey yoktur bakalm ıns rabbm hayrlısını versınO zaman is Allah in takdirine kalmis cnm biraz sabir artik, Rabbim cok bekletmesin :)
yok oyle bırsey ınanmayın tamamıyle rabbımın ıstemesıne baglı bırsey benm kuzenım spıral oldugu halde %2lik bir oranla hamıle kalabıldı benm ablama olmaz olmaz dediler dort sene bekledıler asılama yaptılar tuttu ılk cocugu asılama ıkıncısı normal yolla oldu yanı bekleseydi normalde olurmus Rabbim ö ıstesın yeterkıBen beş yıl yapmam demiştim. Öyle de oldu. Şimdi istiyorum ama yumurtan tembelleşmiştir diyorlar. İnternetten araştırdım her yerde farklı bir yorum var ama çoğu yer yaşla alakalı diyor. Daha yirmi dokuz oldum. Siz biliyor musunuz böyle bir şey
Ayy ins vardir, bebisin tutunmustur sana cnm uzulme ama :)amiiiin inş bakalım ıkı hazıranda normalde adet olmam lazm ama inş olmam kabızlık basladı bendede umutlandım hamılelık belirtisi dıo ve hasta olmadan oncede goguslerm hep agrırdı sızlardı sımdk hıc bırsey yoktur bakalm ıns rabbm hayrlısını versın
inş allahm ıns umarım tüm olmayanlara hayırlısyla verır rabbm ıns ıns ıns..Ayy ins vardir, bebisin tutunmustur sana cnm uzulme ama :)
Hayırlısı. İnşallah Allah bahşeder bize minik meleklerimizi.Evet canim 8 gun var yani 4 haziranda bekliyorum benimde karnimda ve kasiklarimda agri var adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bilmiyorum artik hayirlisi bekleyip gorcez
İnşallah canımHayırlısı. İnşallah Allah bahşeder bize minik meleklerimizi.
Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar
Buarada 09 yazıyor Aydın'lı falan mısın. Ben Aydın'da yaşıyorumdaİnşallah canım
Aa ciddi misin evet canim bende Aydinliyim Aydinda yasiyorum merkezde misinBuarada 09 yazıyor Aydın'lı falan mısın. Ben Aydın'da yaşıyorumda
Doktor spermlerin bir anda dışarı çıkmasını engellemek için bunu söylemiş ve gerçekten de işe yarıyor.bunu bir doktor mu dedi? bence o doktorun adını paylaşın ki sağlık bakanlığına şikayet edebilelim.. iyice mesleği kocakarı reçetelerine bağladılar bu ne ya
Canım bugün yedi aydır hamile kalmaya çalışan bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. O da çok korkmuş olmuyor diye doktorlara gitmiş ama bir vakti zamanı var demek ki.Offff kızlar korkarım adet olucam yrna fln olurum karnim ağrıyo bu ay da olmadı galiba hayırlısı olsun
Baya adet olucak gibi hissediyodum ben o yuzden hamile oldugumdan suphelenmistim . Bnm en onemli belirtim gogus hasssasiyetim cok artmisti .Offff kızlar korkarım adet olucam yrna fln olurum karnim ağrıyo bu ay da olmadı galiba hayırlısı olsun