- 23 Kasım 2007
- 518
- 377
maalesef kasımda miyom ameliyatı oldum. üç ay zaten yasaktı.
üç aydır da olmuyor. insan ister istemez korkuyor.
bu aralar biraz kendimi toparlamaya başladım. fena depresyondaydım test negatif çıkınca
Ben folik asit kullanmaya başladım yaklaşık 2aydır kullanıyorum ama mayonezi ve diğerlerini duymamıştım şu an yok ama en azından yememeye özen göstereyim şimdiden
Ben test yaptırdım,test sonuçları iyi folik kullanmaya başlayabilirsin dedi,çıkan değerlere göre mi verilir nasıl verilir bilmiyorum ama reçetesiz de alınabiliyo.ben folidoce 400 mg kullanıyorumben bu folik asiti kullanmaya başlamadım. direk eczaneden alsam nasıl olur ki, doktora gitmek istemiyorum henüz yeni diye
Ben test yaptırdım,test sonuçları iyi folik kullanmaya başlayabilirsin dedi,çıkan değerlere göre mi verilir nasıl verilir bilmiyorum ama reçetesiz de alınabiliyo.ben folidoce 400 mg kullanıyorum
Test sonucunda kullan artık dediği için öyle düşündüm ben,yine de bi görünün istersenizHmm herhal vucudun ne kadar ihtiyaci varsa ona gore veriyor olabilirlee o zaman
Test sonucunda kullan artık dediği için öyle düşündüm ben,yine de bi görünün isterseniz
Ama şöyle de bi durum var,ben geçenlerde eczanedeyken eşim için folik asit istiyorum diyen bi adam da gelip aldı,eczacılar da önerebilir,hani uğraşmayım doktora gitmekle diyosanız,baya bi ilgilendi açıklama yapmıştı eczacı çünküPeki, tesekkur ederim
Ama şöyle de bi durum var,ben geçenlerde eczanedeyken eşim için folik asit istiyorum diyen bi adam da gelip aldı,eczacılar da önerebilir,hani uğraşmayım doktora gitmekle diyosanız,baya bi ilgilendi açıklama yapmıştı eczacı çünkü
Rica ederimmmm :)Bu daha mantikli geldi bana acikcasi. Dijtora gitmk istemiyorum henuz pek. Oyle yapayim. Dedoginiz gibi eczaci bilgilendirir beni. Sagolun cok
Cnm bilgin olsunda ben eczacıya sormuştum folbiolmu iyi folic-1 mi diye kesinlikle folic 1 dedi...Bu arada folic 1 23 tl idi sanirimBen de folbiol diye bir marka aldım. Doktora gitmeye gerek yok. 3lira gibi bir şeydi fiyatı.
soğan kürü nasıl birşey canmcanım benm hamile kalmayla ilgili bi sıkıntım varmıydı yokmuydu bilemiorum ama sana sunu söliim ilk hamileliğimde 2 ay denedik ama olmadı ben korkulara kapıldım soğan kürünü denedim ve aynı ay hamile kaldım ancak kucagıma almak nasib olmadı 8 haftalık kalbi durdu... mecburi kürtajdan 3 ay sonrada korunmayı bıraktık o 2 ayda kalamadım yine soğan kürünü denemek istedim ve sonuç yine aynı hamile kaldım cok sükür, hamileliğimde tiroid hormonumda yükselme oldu hashimoto hastası olduğumu öğrendim ve hamile kalmak cook zormuş kısacası bu soğan kürü mucizesi bana tesadüfenmi yaradı yada kalacağım vardıda Allahın izniyle bi şekilde hamile kaldım, benm tecrübem bu belki burda bi kişiyede faydası olur düşüncesiyle yazıorum Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasib etsin bende sağlıcakla evladımı kucağıma alacağım günü bekliorum dualarım sizinle sevgiler....
canım ender saraç yokmu ondan duymuştum tv de bi programda bu soğan kürü yumurtaların kaliteli olmasını saglıyormuş vede çikolata kistin yada polikistik over hastasıysan faydalı oluyormuş bende bi sorun yoktu ama korkudan denedim ama soğan kürü yaptığım ay hamile kalınca kafamda soru işaretleri oluştu işe yaradı heralde sanada yazayım ama yapmadan önce bi düşün ve hatta doktoruna bile danışabilirsin cünkü kimi arkadaşta adet kanaması gibi kanamalara sebep olmuş ki bu iyi bişeymiş kistleri eritiyormuş ama yinede herkese kullanın diemem ii düşünün araştırın bende kist vs hiiç bişey yoktu ondan dolayı denerken tereddüt etmedim...bir adet yemeklik soğanın dış kapuklarını soyup 4 e bölüp 2 bardak kaynayan suya atıyorsun ağzı kapalı olarak tencerede 5 dk kaynatıorsun fazla değil ona dikkat et, daha sonra atesten indirip ılınması için bekletiorsun bardağa koyabilirsin ben öle yaptım ama kesinlikle soğuk olmıcak buna dikkat et sıcaga yakın bi ılık olsun tadı hoşuna gtmicek belki ama arkasından naneli sakız veya seker atabilirsin her gün aynı saatte 1 defa içtim normalde sabah aksam yapılıor ama ben bir defa yaptım netten daha ayrıntılı istersen bilgiler var ve bu sayede hamile kalan çook insan var cnm ...soğan kürü nasıl birşey canm
Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar
Tatlm bsy sorcm o sekild sperm akmazmı ne iyi doktor o kadar doktara gttm kimse ufak bi tavsiyede bulun madı bna yaBana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar
artık 1 sene dr 'un yolunu aşındırınca :) Tamda rahim filmi çekmeye karar vermiş ve devamında tedaviye başlayacakken çok şükür hamile olduğumu öğrendim.Sonsuz şükür...Düşündüğünde benim başda aklıma yatmamıştı ama hayır dışarı akmıyor.Baş ve karın yukarıdan aşağıya doğru eğik olduğundan..Devamında da yatakdan kalkmamak gerek uzun bir süre..Tatlm bsy sorcm o sekild sperm akmazmı ne iyi doktor o kadar doktara gttm kimse ufak bi tavsiyede bulun madı bna ya
bu ay gecti gelck ay dnycm tatlm o sekilde dururken mi eşim bosalck yoksa yatar pozisyndamı yatarkn bosalrsa ben o sekle girene kadar dısarı akar buyuk ihtimal kıpırdaynca cıkiyor cunku bend bi yıldr ugrasıyorum olmuyo seni tebrk edrm saglıkla kucagna al inş cnimartık 1 sene dr 'un yolunu aşındırınca :) Tamda rahim filmi çekmeye karar vermiş ve devamında tedaviye başlayacakken çok şükür hamile olduğumu öğrendim.Sonsuz şükür...Düşündüğünde benim başda aklıma yatmamıştı ama hayır dışarı akmıyor.Baş ve karın yukarıdan aşağıya doğru eğik olduğundan..Devamında da yatakdan kalkmamak gerek uzun bir süre..