Cnm Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin :) ben ilişkiden sonra ayaklarimi havaya diktim ve arada bisiklet sürüyorum gibi hareketler yaptım altında yastık koydum 30 dk durdum...dusu sabaha bıraktım hiç yerinden kalkmadan uyudum hep :))
Bu yöntemi bende duymustum ve ilk gebeliğimde oldu onuda düşürdüm tabii ikincide hiçbirsey yapmadım hamile kaldım en önemlisi kafaya takmamam olmuyor olmuyor derseniz negatif olur ve hıc olmaz hep pozitif olun cevremde olmuyor olmuyor olmıcak artık diyip aslında hıc saglık sorunu olmayan ve pes eden okadar cok kısı varkı Allah büyük tez zamanda olur inş
İlk kızımda , önce sogan kürü, sonra tarcın bal çörekotu kürü, birde incir kürü kullandım. Beş yıl sonra
İkinci de ise üç klomen tedavisi sonuç alamadım.
Bal çörekotu tarcın kürü= sonuç pozitif
Ben hepsinden 1 tepeleme çay kaşığı koydum zaten macun halini alıyor o şekilde akşam yatmadan önce tükettim ve ondan sonra 1 su bardağı su içtim o şekilde de yattım yani birşey tüketmedim peşine
Düzenli kullandım desem yalan olur adet biter bitmez başladım sadece akşamları aç karnına tüketmeye çalıştım normalde kür sabah akşam tüketen varmış birde adetin peşine 10 gün sadece akşam tükettim pko var bende yumurtaları olgunlaştırsın diye sonuç regl oldum bende işe yaramadı ya da düzgün kullanmadım