- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
Çok sevindim. :) Sağlıkla doğar inşallah. İnşallah biz de bu mutluluğu yaşarız ama aylar geçtikçe süreç daha yıpratıcı hâle geliyor. Allah hepimizin yardıöcısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)artık 1 sene dr 'un yolunu aşındırınca :) Tamda rahim filmi çekmeye karar vermiş ve devamında tedaviye başlayacakken çok şükür hamile olduğumu öğrendim.Sonsuz şükür...Düşündüğünde benim başda aklıma yatmamıştı ama hayır dışarı akmıyor.Baş ve karın yukarıdan aşağıya doğru eğik olduğundan..Devamında da yatakdan kalkmamak gerek uzun bir süre..
Durduk yere mi verdi.mrb yeni üye oldum sormak istediğim şeyler var.. 1,5 yıllık evliyim 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmadı bugün doktora gittim bebek için ilişki tarihleri verdi ve son tarihten 3 gün sonra progestan kullanmaya başlicam bunlar ne anlama geliyor yardım edermi siniz
Slm progestan hormonların için vermiştir muhtemel tarihlerde yumurtlama tarihleridir o tarihlerde sperm ve yumurta daha kolay mutlu sona ulaşıyor :)mrb yeni üye oldum sormak istediğim şeyler var.. 1,5 yıllık evliyim 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmadı bugün doktora gittim bebek için ilişki tarihleri verdi ve son tarihten 3 gün sonra progestan kullanmaya başlicam bunlar ne anlama geliyor yardım edermi siniz
Rica ederim bende bu sayfayı seviyorum inş mutlu sona ulaşırumarım öyle olur :) burda güzel paylaşımlar var birçok şey öğrendim,durumum nedir paylaşmak istedim.Teşekkür ederim :)
hmm bende yumurtalarım tembelmi acaba diye bi korkmuştum umarım bi sorun çıkmaz,bekleyen herkese nasip etsin RabbimAdeti duzenliyor bend kullanmstm bi ay yumurtam catlamayg kiste dönusmustu o yuzdn 10 gun kullandm iki gun adet geciktiriyodu
inşallah :)Rica ederim bende bu sayfayı seviyorum inş mutlu sona ulaşır
Yok cnim alakası yok adet duzenlıyorhmm bende yumurtalarım tembelmi acaba diye bi korkmuştum umarım bi sorun çıkmaz,bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Merhaba bende 1 senelik evliyim yaklaşık 2 aydır korunmuyorum fakat gebelik oluşmadı. bende bu ay ilişkiden sonra kalkmamayı deneyeceğim sabah duş alıcam geçen aylarda hemen kalkıyodum. bi de yumurtlama günümü tutturamıyorum adetlerim bazen 28 bazen 26 bazen 30 günde oluyo. ama adetten sonra gün aşırı ilişkiye girersem yumurtlama gününü de hesaplamama gerek yok diye düşünüyorum ne dersiniz?