- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Ben sabah yuruyuse cikiyorum 12000 hedefimŞimdi benim hırslanmam lazımm
aynen canım inşallahHayırlısı olsun kuzum olur inşallah verelim şu kilolar hele bir
aaa evetCanım günde 3 fincan çok olur Çocuk düşünüyorsan zararlı olabilir
Su an içmiyorum cnm yinr olan yok valaCanım günde 3 fincan çok olur Çocuk düşünüyorsan zararlı olabilir
Aynen Allah korusun düşüğe neden oluyormuşaaa evetFit mutlu anne korunmuyorsan içme ben yeşil çay çok seviyorum ama korunmadığum için içmiyorum
Iciyorum ben ya ama sorcam pazartedi doktora gidince ins zarari olur mu korunmazkrnaaa evetFit mutlu anne korunmuyorsan içme ben yeşil çay çok seviyorum ama korunmadığum için içmiyorum
Sabahları cok soguk ama yaBen sabah yuruyuse cikiyorum 12000 hedefim
Olur inşallah gülüm umutsuzluk yok :) uzun zamandır mı istiyorsunuz.Su an içmiyorum cnm yinr olan yok vala
7 ay falan oldu bi tane kimyasal oldu eyluldeOlur inşallah gülüm umutsuzluk yok :) uzun zamandır mı istiyorsunuz.
Maşallah canım valla soğuk havada azmin daim olsunBen sabah yuruyuse cikiyorum 12000 hedefim
Ben 6000 7000 anca yürüyorum bu ara en cabaladigimda 10000 olmasi lazim en kotuBen sabah yuruyuse cikiyorum 12000 hedefim
Oylr miAynen Allah korusun düşüğe neden oluyormuş
Çocuğun var mı kuzum. Daha yeni istiyor sayılırsın. Ben 6 senedir uğraşıyorum7 ay falan oldu bi tane kimyasal oldu eylulde
4 yasinda bir kizim varcnm Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos bırakmasınÇocuğun var mı kuzum. Daha yeni istiyor sayılırsın. Ben 6 senedir uğraşıyorum
Sabahları cok soguk ama ya
kızlar kilosunu yanlış yazdığım var mı??Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler;
cheesecake-im 90.7-----} 89.9
@Sumyak123 80.4-----} bekleniyor
@Varsayoksasen 88.2-----} 88.2
M M_atruska 69-----} 69
zehra1809 89.8-----} 87.2
papatyakokankadin 70.5-----} bekleniyor
@ozgur1982 65.1-----} bekleniyor
Plm123 74.5-----} bekleniyor
Minnoskafa 87-----} 87.2
@Buzzmelegi 70.2-----} 69.3
Fit mutlu anne 89.5-----} 89.5
Hakikaten öylezahmet olmadan rahmet olmaz
Benim doğru canımkızlar kilosunu yanlış yazdığım var mı??
Amennaaa :) ya ben nasıl kilo vericemmmm :)))zahmet olmadan rahmet olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?