Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Boyun kaç canım. Detoks suyu içeyi denedin mi vücuttaki kötü şeyleri atması kılo verme surecıne katkı sağlıyor.
Boyum 1.55 canım. Hiç detoks tarzı şeyler denemedim. Pco yüzünden gitmiyo kilolar insülin direncimi kırmaya çalışıyorum

Boyum 1.55 canım. Hiç detoks tarzı şeyler denemedim. Pco yüzünden gitmiyo kilolar insülin direncimi kırmaya çalışıyorum
Anladim kuzum ama yine de bir bak istersen hos bende de dengesizlik var ayni besleniorm kacamak yapmiorm gram olark artisa geciorm stres mi kabizlik mi cozemedim bir an once zayiflasak ya

Anladim kuzum ama yine de bir bak istersen hos bende de dengesizlik var ayni besleniorm kacamak yapmiorm gram olark artisa geciorm stres mi kabizlik mi cozemedim bir an once zayiflasak ya
Canım detokslar genelde su kaybettiriyor diyorlar. Bırakınca yine geliyor kilolar.
Limonlu su iç sabahları aç karnına. İyi gelir kabızlığa.

Ben bugün su 5li bitki caylatindan aldm sabah ac karna ilik limonlu su icip gun icinde hem su icip hemde 2 3fincan bu caylardan iceyim diorum odem attirir ilk etapta snmr
Canım günde 3 fincan çok olur Çocuk düşünüyorsan zararlı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…