- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Boyum 1.55 canım. Hiç detoks tarzı şeyler denemedim. Pco yüzünden gitmiyo kilolar insülin direncimi kırmaya çalışıyorumBoyun kaç canım. Detoks suyu içeyi denedin mi vücuttaki kötü şeyleri atması kılo verme surecıne katkı sağlıyor.
Anladim kuzum ama yine de bir bak istersen hos bende de dengesizlik var ayni besleniorm kacamak yapmiorm gram olark artisa geciorm stres mi kabizlik mi cozemedim bir an once zayiflasak yaBoyum 1.55 canım. Hiç detoks tarzı şeyler denemedim. Pco yüzünden gitmiyo kilolar insülin direncimi kırmaya çalışıyorum
Canım detokslar genelde su kaybettiriyor diyorlar. Bırakınca yine geliyor kilolar.Anladim kuzum ama yine de bir bak istersen hos bende de dengesizlik var ayni besleniorm kacamak yapmiorm gram olark artisa geciorm stres mi kabizlik mi cozemedim bir an once zayiflasak ya
Bana uyar canımKızlar tartı günü pazartesi yapalim mi persembe cok az kisi katildi
Evet detokslar birden kilo verdiriyor odem atiyor sonra ayni bence deCanım detokslar genelde su kaybettiriyor diyorlar. Bırakınca yine geliyor kilolar.
Limonlu su iç sabahları aç karnına. İyi gelir kabızlığa.
Nasilsin canim ?Bana uyar canım
İyiyim şükür kuzum sen nasılsın.Nasilsin canim ?
Ben de iyi cok şükür kilo vermeye calismak hamile kalmaya calismak boyle geciyor gunler ❤❤İyiyim şükür kuzum sen nasılsın.
Şimdi benim hırslanmam lazımmYoulost16 burdan yarisiyoruz canım
Test yaptın mı kuzum . Sanırım vaktim geçmişti demiştin. Benimde aynen ama bugün tartıda eksi çıktım bayaBen de iyi cok şükür kilo vermeye calismak hamile kalmaya calismak boyle geciyor gunler ❤❤
Canim cok fazla bitki cayi icme o da iyi degilBen bugün su 5li bitki caylatindan aldm sabah ac karna ilik limonlu su icip gun icinde hem su icip hemde 2 3fincan bu caylardan iceyim diorum odem attirir ilk etapta snmr
3 fincandan fazlasi zarar die biliyorum cnm ben . Daha fazla da içemem zaten.. Yediklerimr de dikkat etsem cok faydasi oluyor aslindaCanim cok fazla bitki cayi icme o da iyi degil
Yaptim canim negatif. Adet oldum zatenTest yaptın mı kuzum . Sanırım vaktim geçmişti demiştin. Benimde aynen ama bugün tartıda eksi çıktım baya
Canım günde 3 fincan çok olur Çocuk düşünüyorsan zararlı olabilirBen bugün su 5li bitki caylatindan aldm sabah ac karna ilik limonlu su icip gun icinde hem su icip hemde 2 3fincan bu caylardan iceyim diorum odem attirir ilk etapta snmr
Aynen 3 ten fazla icme sakin. Ben aksam 6 dan sonra yememenin cok faydasini gördüm3 fincandan fazlasi zarar die biliyorum cnm ben . Daha fazla da içemem zaten.. Yediklerimr de dikkat etsem cok faydasi oluyor aslinda
Hayırlısı olsun kuzum olur inşallah verelim şu kilolar hele birYaptim canim negatif. Adet oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?