Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Tamam canim yarın unutma tartılmayı

Kizlar tartilmayi unuttunuz sanırm?? Isterseniz tarti gününü degistirebiliriz canlar fikirlerinizi belirtin lütfen

Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 87,2 kiloyum ama bende kabızlık sorunu çok çıkıyor şuan bile o sorunu yaşıyorum bol su içiyorum lifli beslenmeye çalışıyorum ama neden hala böyle oluyor anlamıyorum galiba sabahları kayısı suyu içsem daha faydalı olcak benim için :)

Probiyotik yogurt denesen belki duzene girer

Merhaba kızlar,
Biraz yoğunluğum vardı yazamadım. Perşembe günü 87.2 geldim. 15 gündür Leslie yapıyorum ama düşme yok aksine yükselme var. Ben de adet olamamama bağladım. Kürtajdan sonra adet olamadım, 42 gün geçti ve şu anda bacaklarım karnım acayip şiş durumda. Ne yapsam ki?

kurtaj dan sonra doktora hiç gittiniz mi Sanırım aynı dönem kürtaj olduk Ben 34 gün olmuştum
Evet kürtajdan bir hafta sonra kontrol için çağırmıştı. Her şey normal görünüyor dedi. Büyük gebelik sonlanması olduğu için kanama uzun sürebilir demişti. Gerçekten de çok uzun sürdü, sanırım 39-40 günü buldu. Bir iki gün önce kesildi. Şimdi de adet olmayı bekliyorum. Sizin kaçıncı haftada olmuştu kürtaj?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…