- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi cheesecake-im
O zmn adet bitimi tartikinca yine bildrm yaparimadet öncesi ve adetliyken çıkan sonuclar doğru olmuyor kuzum adetın bıtınce tartılsan daha doğru çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zmn adet bitimi tartikinca yine bildrm yaparimadet öncesi ve adetliyken çıkan sonuclar doğru olmuyor kuzum adetın bıtınce tartılsan daha doğru çıkar
Tamam canim yarın unutma tartılmayıgünaydın kızlar ben dun evımde kalmadıgım ıcın bu sabah tartılamadım :) ben hedef hedef ılerlemeye alıştıgım ıcın persembeden persembeye yazılacagını unuttum hedefıme gelınce acıklarım dıye dusundum yanlış düşünmüşümyarın sabah bir aksılık olmazsa tartılıp güncel kilomu kamuya acıklayacağım
![]()
Soğan ve maydanoz birebirmiş de . Teşekkür ederim:)Canım bana da çok oluyordu çözümü kuru dutta buldum. Hergün yiyorum biraz yada kaynatıp suyunu içiyorum arada. Tabi şekerin yoksa. İstersen netten araştır baya iyi yorumlar var.
nasıl istersen canımBende adet oldum ve hiç dikkat etmedim artı çıkmazsam iyi olur.
Canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah . Öyle tabi dikkatli olmak lazım
Hadi ins beraber bol eksileri görürüzkızlar ben de tartıldım bugün 89.9 olmuşum çok şükür bu hafta pek umudum yoktu ama iyi çıktı yine de![]()
Insallah canimHadi ins beraber bol eksileri görürüz
Probiyotik yogurt denesen belki duzene girerGünaydın kızlar bu sabah tartıldım 87,2 kiloyum ama bende kabızlık sorunu çok çıkıyor şuan bile o sorunu yaşıyorum bol su içiyorum lifli beslenmeye çalışıyorum ama neden hala böyle oluyor anlamıyorum galiba sabahları kayısı suyu içsem daha faydalı olcak benim için :)
Ara öğünlerde ondan yesem dedıgın gibi düzene girebilir. Benımde aklıma kayısı gelmişti hepsini beraber yapıcam galiba :)Probiyotik yogurt denesen belki duzene girer
Yap yap internetten de arastir kabızlık cok kötü ben dayanamiyorum onaAra öğünlerde ondan yesem dedıgın gibi düzene girebilir. Benımde aklıma kayısı gelmişti hepsini beraber yapıcam galiba :)
bakıcam kuzum evde şifalı bitkiler kitabı vardı bır de oraya bakıcam neler varsa uygulucam elbet bırı faydalı olacaktır çok kötü zaten her acıdan ınsanı rahatsız edıyorYap yap internetten de arastir kabızlık cok kötü ben dayanamiyorum ona
Kuzum ben unutmadım tartıldım ama yazmayı unutmuşum. 69 kiloyum halaKizlar tartilmayi unuttunuz sanırm?? Isterseniz tarti gününü degistirebiliriz canlar fikirlerinizi belirtin lütfen
Boyun kaç canım. Detoks suyu içeyi denedin mi vücuttaki kötü şeyleri atması kılo verme surecıne katkı sağlıyor.Kuzum ben unutmadım tartıldım ama yazmayı unutmuşum. 69 kiloyum hala
Evet kürtajdan bir hafta sonra kontrol için çağırmıştı. Her şey normal görünüyor dedi. Büyük gebelik sonlanması olduğu için kanama uzun sürebilir demişti. Gerçekten de çok uzun sürdü, sanırım 39-40 günü buldu. Bir iki gün önce kesildi. Şimdi de adet olmayı bekliyorum. Sizin kaçıncı haftada olmuştu kürtaj?kurtaj dan sonra doktora hiç gittiniz mi Sanırım aynı dönem kürtaj olduk Ben 34 gün olmuştum