• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Bugun karmasik çok bir gün sanki adet olacakmışım gibi bir agrım var ama testte gölge gibi bir cizgi var offf offf :KK43: hicbir sey yapamiyorum
Ayy kıyamam sana. Bekliyor musun hamilelik canım? İnşallah hayırlı ise hamilesindir. Yürüyüş yapabilirsin yormaz seni. Ağrına da iyi gelir. :)

Ayy kıyamam sana. Bekliyor musun hamilelik canım? İnşallah hayırlı ise hamilesindir. Yürüyüş yapabilirsin yormaz seni. Ağrına da iyi gelir. :)
Evet 2 aydir korunmayi biraktik gecen ay geç kaldik yumurtlama gununu kacirdik bu ay bekliyorum. Olmazsa 2-3 ay ara verebilirim belki de kilomdan sebep olmuyordur diye. Yok canim yuruyus de yapamam biraz tansiyonum düştü 1-2 saat önce k.validem de korktu ne oldu diye. Hamile olabilecegimi bilmiyor tabi ;) simdi yürüyüşe göndermez beni ;)

Evet 2 aydir korunmayi biraktik gecen ay geç kaldik yumurtlama gununu kacirdik bu ay bekliyorum. Olmazsa 2-3 ay ara verebilirim belki de kilomdan sebep olmuyordur diye. Yok canim yuruyus de yapamam biraz tansiyonum düştü 1-2 saat önce k.validem de korktu ne oldu diye. Hamile olabilecegimi bilmiyor tabi :KK66: simdi yürüyüşe göndermez beni :KK66:

Hadi inşallah hayırlı haberini alırız canım :dua:

Ben sisenin icine 1 limon 1 salatalik kesiyorum ve su ekleyip gun boyu iciyorum hem odem atiyor hemde su icemedigim icin tadi hosuma gitti ve faydasiningormeye basladim bile mutlaka uygulayin boyle detoks sularini her gun icin bayanlar bebeklerimiz icin her yol nubahtir ve pilav makarna ekmek abur cubur yemeyin sebze meyve yiyin bir hafta disinizi sıkın sonra alisacaksiniz. Ben gecen seneden deneyimli oldugum icin onlardan vazgecmem zor olmadi aklim cikolatada ama yemiyorum kendime ufak ödul olarak su piko adli bir markann barindan aliorm o kadar o da kilo verirsem ödul yoksa suya devam :))

Back