- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi cheesecake-im
ay ben onu buraya eklemeyi unuttum ya. Ben excel dosyasi yaptim oraya kaydediyorum. Bilgisayarda kaldi. Yarin liste yapip birinci sayfaya eklerim
Çok sağ ol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben onu buraya eklemeyi unuttum ya. Ben excel dosyasi yaptim oraya kaydediyorum. Bilgisayarda kaldi. Yarin liste yapip birinci sayfaya eklerim
Ayy seninkinin tersten okunuşuKilo nedir canım
Ayy seninkinin tersten okunuşu![]()
Fit oluruz inşallah gülüm sonra bizde havalı havalı kilomuzu söylerizSöylemeye dilim varmadı da![]()
Bugün arkadaşımla telefonda konuşurken dalmışım bir saat boyunca evin içinde yürümüşüm :) Kalori yakmış mıyımdır acaba?nasılsınız kızlar? haftasonu diye kendinizi eşinize dostunuza kaptırmayın aynen devam diyete spora![]()
Tabiki yakmışsındırBugün arkadaşımla telefonda konuşurken dalmışım bir saat boyunca evin içinde yürümüşüm :) Kalori yakmış mıyımdır acaba?![]()
Bugun karmasik çok bir gün sanki adet olacakmışım gibi bir agrım var ama testte gölge gibi bir cizgi var offf offfÇok şükür bugünkü Leslie'mi de yaptım, baya zorlandım ama olsun :)
Sizler neler yaptınız bakalım![]()
Ayy kıyamam sana. Bekliyor musun hamilelik canım? İnşallah hayırlı ise hamilesindir. Yürüyüş yapabilirsin yormaz seni. Ağrına da iyi gelir. :)Bugun karmasik çok bir gün sanki adet olacakmışım gibi bir agrım var ama testte gölge gibi bir cizgi var offf offfhicbir sey yapamiyorum
Evet 2 aydir korunmayi biraktik gecen ay geç kaldik yumurtlama gununu kacirdik bu ay bekliyorum. Olmazsa 2-3 ay ara verebilirim belki de kilomdan sebep olmuyordur diye. Yok canim yuruyus de yapamam biraz tansiyonum düştü 1-2 saat önce k.validem de korktu ne oldu diye. Hamile olabilecegimi bilmiyor tabiAyy kıyamam sana. Bekliyor musun hamilelik canım? İnşallah hayırlı ise hamilesindir. Yürüyüş yapabilirsin yormaz seni. Ağrına da iyi gelir. :)
Evet 2 aydir korunmayi biraktik gecen ay geç kaldik yumurtlama gununu kacirdik bu ay bekliyorum. Olmazsa 2-3 ay ara verebilirim belki de kilomdan sebep olmuyordur diye. Yok canim yuruyus de yapamam biraz tansiyonum düştü 1-2 saat önce k.validem de korktu ne oldu diye. Hamile olabilecegimi bilmiyor tabisimdi yürüyüşe göndermez beni
![]()
Insallah tatlım sağol ❤Hadi inşallah hayırlı haberini alırız canım![]()
Slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz
:)