- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #2.501
Gellddiimm günaydıınn isyanda unuttu bizi
unutmadımm yaaa kusmaktan giremiyorummm artık buralara...serum ve ilaçlar ayakta tutuo beni..ara ara girip bakıp çıkıomm kuzularımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gellddiimm günaydıınn isyanda unuttu bizi
unutmadımm yaaa kusmaktan giremiyorummm artık buralara...serum ve ilaçlar ayakta tutuo beni..ara ara girip bakıp çıkıomm kuzularımmm
olsun sekerim biz seni bolede seviyoruz
ben kendimi hiç sevemiyorumm böleee...çok sevimsizimm yaahuuu
okadar mide bulantisini bende yasasam bende kendimi sevmem
tşk ederim bi değişiklik yok bıraktığın gibiAynneenn ee sen nasılsın canım ne var ne yok
eşimlede uzak kaldıkk yahuuu adamı özledimm ama yakınlaşamıyorumm kusucamm diyeee a
aaayy biran önce geçsinn yaahhuuu mide bulantısı
içimden çubuk ağacı çıkacak diye korkuyorumm o da fayda etmiyor..cubuk kraker ye o iyibgelir diyorlarrr ayy canim benim yaa
içimden çubuk ağacı çıkacak diye korkuyorumm o da fayda etmiyor..
fayda eden şeyler elma-karpuz ve muz bunlar iyi geliyor..
benim sıpa meyve seviyor sanırımm
yok kocamın ses ettiği yok yaa...adam halimi görüyor hiç yanıma yanaşmıyor bileebencede seviyorzaten en sagliklisi seyler seviyormus kiz akilli olucakk valllaa annesine iyi baktiriyor meyveler falan bosver kocanlada yakinlasma oda accik anlayisli olsun canim
slmm kizlarr sonunda topigi canli gormek ne mutlu
tşk ederim bi değişiklik yok bıraktığın gibi
olmayan sensin sen neler yapıyorsun
Bende dedim heralde anneler topiğine giriyo günahını aldım iyi olda canım yine buluşalım burda
Bi de bebeişler gelseydi
Benimde eşim yarın spoş testine gidecek 3 gündür perhizdeyiz bakalım ne çıkacak :26::26::26::26:
biz tik yok canim yaa temmuzdan sonra sanirim anca bu stresli zamanlarda bebek olsada karnimda cocugun psikolojisi bozulur sanirim
Hayırlısı olsun canım.. Bizimde neredeyse 1 ay sonra 1 yıl olacak... ne kadar uzun gibi geliyor koskaca 1 yıl... oysa sanki göz açıp kapayana kadar geçmiş gibi
evet ole tatlim ama bakalim canim benim nasip kismet her sey ben sanki hala dun evlendim gibi hissediyorum o kadar telasi yasamama ragmenn hayat gercekten cok kisa
Bende dedim heralde anneler topiğine giriyo günahını aldım iyi olda canım yine buluşalım burda
Bi de bebeişler gelseydi
Benimde eşim yarın spoş testine gidecek 3 gündür perhizdeyiz bakalım ne çıkacak :26::26::26::26:
hayırlısı olsun cnm
inş güzel haberlerini paylaşırsın yarın bizi haberdar et
Bakalım neler olacak canım sıkkın çok
Kesinlikle .... Herkes hayırlı haberleri alırken ben hiç alamıcakmışım gibi geliyor