- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #2.361
Tabiiii ya burda durmayın artık
aaaaaaaaa olurmu buraya da yazıyorum ki halaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiii ya burda durmayın artık
Söylemesi ayıp c.tesi akşam , pazar sabah çalışma oldu... acaba bu akşamda çalışsak mı yoksa yarın akşama kalıcak.. Ya kaçırırsam diyorum sabah şeffaf akıntıda vardı...
Ammiiinnnn herşeyin hayırlııssııııııı
Günaydınnn caydinnnnnnn
Hayırlısı artık valla, kaza diyenlere şaşırıom artık biz bu kadar çabalarken tık yok, bu arada bursadan mısın?
34isttt çok özür unutmuştum seni hemencik ekledimmmmTabiiii ya burda durmayın artık
Caydin bizi beğenmiyorlar mı? bu hamişler,,, bu hakkıcan bu isyannnbu da zeyyy bu da 34ist hepsine maşallahhhh başka varmıydı topiğin hamişleri
1i7beni..,nş canım birazdan çıkacağız sonucu sanırım yarın alacağız..
bende pko varmış bebiş çalışmalarında öğrendim adetler öyle düzensiz değil 3 gün önce veya sonra olurum yani.. dr.söyledi 2 ay öncede progestron düşük çıktı yumoş olmamış
34ist..aminnn canım rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin..sen artık bize sıra verdin değilmi..bizde arkandan geliriz inş ..ilk adet olunca bikaçgün böyle umutsuz oluyorum inş toplıcam kendimi tam gaz çalışmalara devam edicez.
Günaydınnn caydinnnnnnn
Hayırlısı artık valla, kaza diyenlere şaşırıom artık biz bu kadar çabalarken tık yok, bu arada bursadan mısın?
34isttt çok özür unutmuştum seni hemencik ekledimmmm
aşk olsun canım neden beğenmicez ki rabbim bizim mutluluğumuzdan sizede versinn inş.isyanın dediği gibi halsizim uyumamk için kendimi zor tutuyorum okadar uyumama rağmen.valla baya olmuş hamiş böle her ay 4 tane hamiş olsa varyaa ooooo topiğn hepsi hamiş demektir bu
inş.canım tabiki canım allahın izni ile ben atlattım herşey daha baştayım önemli zamanlarımdayım kalp atışını da duyunca dahada rahatlıcam inş.benm için daha yeni başlıo.bende çok yaşadım onları merak etme herşeyin hayırlısı olsun.
inşallah canım
mucizenin o minik kalp sesini duyduğun anı ben bile düşününce içim bi hoş oldu..
rabbim inş sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder.hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun.
ameliyat sonrası ilk testimizi yaptırdık sonuç iç açıcı değil malesef moralim bozuldu
aşk olsun canım neden beğenmicez ki rabbim bizim mutluluğumuzdan sizede versinn inş.isyanın dediği gibi halsizim uyumamk için kendimi zor tutuyorum okadar uyumama rağmen.valla baya olmuş hamiş böle her ay 4 tane hamiş olsa varyaa ooooo topiğn hepsi hamiş demektir bu
Aminnnnn ağzın bal yesinşaka yapıyoruz canım bnm, evet ya topikteki hamile sayımız 4 yok mu arttırannn
inşallah canım
mucizenin o minik kalp sesini duyduğun anı ben bile düşününce içim bi hoş oldu..
rabbim inş sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder.hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun.
ameliyat sonrası ilk testimizi yaptırdık sonuç iç açıcı değil malesef moralim bozuldu
Volim aldın mı sonuçları ne çabuk, iç açıcı olmayan hangisi, ayrıca moralini bozma valla veren Allah verio, doktorların hiç çocuğun olamaz dediği kişilerin de olabiliyor, moralini bozmamak elde değil biliyorum ama umudumuz hep olacak ve birgün hayırlısıyla inşallah Allah'm bizide yüzümüzü güldürecek
amin canım inş.hayırdır nasıl sonuçlar kii.
kızlarr ya beğenmio etmioo demeyinn nolurr üzülüyorumm yaaa inanın halim yok..başım dönüyor ve çok uykum var..sürekli bilgç başında uyuyorumm ondan katılamıyorummm
sperm sayısı : 72 milyon
hızlı ileri hareketli : % 25
yavaş ileri haereketli : %33
yerinde hareketli : %10
hareketsiz : %32
morfoloji
normal yapı : % 15
anormal yapı : %85
baş defekti : %42
boyun defekti : 9
kuyruk defekti :34
dr.gösteremedik 2 den sonra yok anca çarşamba günü bakıcak tahlile..
başka topikte bikaç arkadaş ta yorumladı iyi dediler biraz rahatladım ama çarşamba dr. ne dicek
Aminnnnn ağzın bal yesinşaka yapıyoruz canım bnm, evet ya topikteki hamile sayımız 4 yok mu arttırannn
Volim aldın mı sonuçları ne çabuk, iç açıcı olmayan hangisi, ayrıca moralini bozma valla veren Allah verio, doktorların hiç çocuğun olamaz dediği kişilerin de olabiliyor, moralini bozmamak elde değil biliyorum ama umudumuz hep olacak ve birgün hayırlısıyla inşallah Allah'm bizide yüzümüzü güldürecek
aldık canım öğlen verdik 3 te aldık..dr.çarşamba günü orada ozaman ne dicek bakalım..
inşallah canım inşallah tüm bekleyenlerede banada rabbim o mucizeyi versin..
canım çok anlamıyorumm ama banada fena değil gibi geldi sonuçlar..
bu zamanla dahada yükselir...
hadii inşş hemen olur canımcımmm
oooyyy annecikkkkkkk nasılsın bakalım..
öyle dediler bikaç kişi daha inş dediğiniz gibidir..
aminnnnn canım inş hamişten dua almak iyi geldiiii
aldık canım öğlen verdik 3 te aldık..dr.çarşamba günü orada ozaman ne dicek bakalım..
inşallah canım inşallah tüm bekleyenlerede banada rabbim o mucizeyi versin..
oooyyy annecikkkkkkk nasılsın bakalım..
öyle dediler bikaç kişi daha inş dediğiniz gibidir..
aminnnnn canım inş hamişten dua almak iyi geldiiii
canım hep duamdasınız zatenn...
baş dönmem yüzünden çok yazamıyorum okuyup çıkıyorum..
güzel haberlerinizi bekliyorumm canımmmm
canım hep duamdasınız zatenn...
baş dönmem yüzünden çok yazamıyorum okuyup çıkıyorum..
güzel haberlerinizi bekliyorumm canımmmm
sağol tatlım,allah razı olsun..
inş en kısa zamanda düzelir ilk 3 aydan sonra normale dönebiliyormuş
sık dişiniii biraz az kaldı tadını çıkarmaya
inşallahh tez vakitte
sperm sayısı : 72 milyon
hızlı ileri hareketli : % 25
yavaş ileri haereketli : %33
yerinde hareketli : %10
hareketsiz : %32
morfoloji
normal yapı : % 15
anormal yapı : %85
baş defekti : %42
boyun defekti : 9
kuyruk defekti :34
dr.gösteremedik 2 den sonra yok anca çarşamba günü bakıcak tahlile..
başka topikte bikaç arkadaş ta yorumladı iyi dediler biraz rahatladım ama çarşamba dr. ne dicek
rabbim hepinize versinde bebiş gece uykularınız kaçsınn inşşş...bakın hepinize beddua ediyorummm
rabbim hepinize versinde bebiş gece uykularınız kaçsınn inşşş...bakın hepinize beddua ediyorummm
böyle bedduaayaaa aminnnnnnnnnnnnnn deriz canım benimmm
canım valla pek anlamıorum onun için bişi diyemiorum ama doktora göstermeden sakın moralini bozmaaa umutsuzluğa kapılma herzaman ii düşünn rabbim seninde yüzünü güldürsün inş..
doğru söylüyorsun çarşamba günü inş hayırlı haberler duyarız..
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh çok sağol yaa hamiş hamiş ne güzel dualar ettin sen öyle
yarın ben yokum izin aldm işten bende bi dr.gideyim bakalım durumlar nasıl
öpüyorum sizleri işlerimi toparlayıp eve gitme vakti geldii... iyi akşamlar
Ayy böyle bedduaya can kurban
böyle bedduaayaaa aminnnnnnnnnnnnnn deriz canım benimmm
doğru söylüyorsun çarşamba günü inş hayırlı haberler duyarız..
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh çok sağol yaa hamiş hamiş ne güzel dualar ettin sen öyle
yarın ben yokum izin aldm işten bende bi dr.gideyim bakalım durumlar nasıl
öpüyorum sizleri işlerimi toparlayıp eve gitme vakti geldii... iyi akşamlar
hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle gel inşallah.