- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
- 248
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #2.341
Günaydııınn kızlar nasılsıınız.... Hayırlı haberler alacağımız bir hafta olur inşallah...
Biz h.sonu boş durmadık hem c.tesi hem pazar çalıştık.. Takvime geöre bugün yumuş günüm ama cumadan beri sağ kasığımda bir ağrı var bugün arttıİnşallah dualarımız kabul olur bu ay bebiş gelirrrr
Evet canım herşeyin hayırlısı en başta
yazıyorum zaten canım o konuya da abone oldum hemen
kızzz sendemii hamişsssinnn gel hemen kasım annelerineeeeayy çok mutluu oldum şekerimmmmm
çeklimm caydinimm bir halayyyyyy
yahu benim çok uykum oluyor masada uyuyp kalıyorumm hepp...takılamıyorum buraya fazlaaa
Üzülme canım bu ay kısmet değilmiş demek.... Hayırlısıyla sağlıklı olsun da 1 ay geç olsun
o ağrı yumurtlama ağrısıdır canım..bebek çalışmasına başlayınca vucut hissediyo siz gün aşırı devam edinkaçırmayın gününü...
soğan kürüde denedim.çörek otu kürüde.çakşır suyu.oturma banyosu.hayıt tohumu.vitaminler.allah ol demeden olmuyo. istemeyenlerinde çifter oluyo.nasip artık.allah hayırlısını versin.
Caydin cok kasinti her adet donemi sanci akinti idrarda yanma gittim drye varmisda yani bakalim ya bende haplari kullandim bu sag kasigim nasil agridi cok kotuydu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydııınn kızlar nasılsıınız.... Hayırlı haberler alacağımız bir hafta olur inşallah...
Biz h.sonu boş durmadık hem c.tesi hem pazar çalıştık.. Takvime geöre bugün yumuş günüm ama cumadan beri sağ kasığımda bir ağrı var bugün arttıİnşallah dualarımız kabul olur bu ay bebiş gelirrrr
soğan kürüde denedim.çörek otu kürüde.çakşır suyu.oturma banyosu.hayıt tohumu.vitaminler.allah ol demeden olmuyo. istemeyenlerinde çifter oluyo.nasip artık.allah hayırlısını versin.
Tabiiii ya burda durmayın artık
Caydin bizi beğenmiyorlar mı?bu hamişler,,, bu hakkıcan bu isyannn bu da zeyyy başka varmıydı topiğin hamişleri
Günaydınnn caydinnnnnnn
Hayırlısı artık valla, kaza diyenlere şaşırıomartık biz bu kadar çabalarken tık yok, bu arada bursadan mısın?
Tabiiii ya burda durmayın artık
Caydin bizi beğenmiyorlar mı?bu hamişler,,, bu hakkıcan bu isyannn bu da zeyyy başka varmıydı topiğin hamişleri
evet bursa canım.
Günaydınnn caydinnnnnnn
Hayırlısı artık valla, kaza diyenlere şaşırıomartık biz bu kadar çabalarken tık yok, bu arada bursadan mısın?
evet bursa canım.
bana bildirim gldi banamı sordun bilmiyorum .cvp yazdın ama.msjlar karışmış biraz..
bana bildirim gldi banamı sordun bilmiyorum .cvp yazdın ama.msjlar karışmış biraz..
Evet cnm sana sormuştum, bende bursadanım...hemşehri buldum kendime
Evet cnm sana sormuştum, bende bursadanım...hemşehri buldum kendime
ne güzel 25 yaşındayım.bursa merkezde oturuyorum.
ne güzel 25 yaşındayım.bursa merkezde oturuyorum.
bende 28 yaşındayım, sen ne kdar süredir istiyorsun bebiş
bende 28 yaşındayım, sen ne kdar süredir istiyorsun bebiş
evlendiğimizden bu yana istiyorum 10 aylık evliyim.
evlendiğimizden bu yana istiyorum 10 aylık evliyim.
Hemen hemen ikimizde aynı zaman kadardır istiyoruz, hiç gittin mi doktora cnm
gittim canım çatlatma iğnesi oldum bu ay bekliyoruz bakalım umudum olmasadan.öncedende kendiliğinden çatladığı oldu bi kere tutmadı heralde.hiç hamile olmadım şimdiye kadar.sen gidiyomusun doktora.
Hemen hemen ikimizde aynı zaman kadardır istiyoruz, hiç gittin mi doktora cnm
gittim canım çatlatma iğnesi oldum bu ay bekliyoruz bakalım umudum olmasadan.öncedende kendiliğinden çatladığı oldu bi kere tutmadı heralde.hiç hamile olmadım şimdiye kadar.sen gidiyomusun doktora.
Gittim cnm muayene etti bişey yok dedi hsg çektir dedi bende çektirmedim. başka da ne bir klomen ne bir iğne falan vermedi acaba yüzeyselmi baktı ya kime gidiyorsun hangi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?