HAMILE KALMAK İÇİN DENENEN BÜTÜN YOLLAR

Canım stres çok etkiler benim can sıkıntım büyüyen yumurtalarimi bile geri küçültmüştü . Ne yapıyorsan yine yap ama mutlu olarak iyi hissederek bazen insan yoğun olmayı bile sever ya öyle yani. Kan sayımın nasıl inşallah hayırlı haberlerle donersin

Canım kan sayımımı 2 ay önce halsizlik için gittiğimde baktırmıştım. Hatta jinekoloğuma da götürdüm sonuçları. KAn değerim az düşüktü kan ilacı kullandım.Sonrada kontrole gitmedim. Ayrıca insülin direncim içinde ilaç kullandım. Ama jinekoloğum neden bu ilacı verdi dr. kan sonucun normal demişti. İnş. canım tşk ederim

Yemene icmene dikkat et canım sağlıklı br hamilelik geçirmek istiyorsan. Ben hamileyken ve ondan öncesinde çok güzel beslendim kg almadan ve sağlıklı besinler tüketerek. Her gün bir avuc kuru cekirdekli siyah üzüm ye mesela . Ben şu an emzirme döneminde bile yiyorum kanım düştüğü için.

Canım normal kilodayım aslında. Düzenli beslenmeye çalışıyorum. Meyve sebze balık protein kuruyemiş ve son zamanlardada incir tüketiyorum günde 4 adet.Ara arada pekmez ve tahin kaşıklıyorum. Kuru üzümde yiyim ara öğünlerde

Bunu dememin sebebi benim ilk bebeğim maalesef benim sağlıksız olmam yüzünden düştü. O yüzden 2. Hamileligimde çok ama çok dikkat ettim. 1. De kanimda enfeksiyon çıkmıştı. Çok şükür kurtuldum

hımm doğrudur canım. ben kan testi yaptırdığımda çıkardı herhalde enfeksiyon var mı yok mu

1 yıldır biZde istiyoruz ama olmuyor sperm testi iyi benim hormon testlerim ve yumurtlamam iyi bu ay dr klomen basladı adet 5gunı baslayıp gunde 1adet içtim 14.gunu dr gıttım 3yumurta vat dedi 25mm18mm15mm ama çatlatma iğnesi vermedi gün aşırı ilişki önerdi bu ay bakalım ne olacak

Canım ne kadar duygulandım yazdıklarını okurken çok şükür sana nasip etmiş rabbim inşallah diğer isteyenlerede banada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder allahım

Adetine bir hafta kala ilişkiyi bırak canım . Dollendikten sonra rahmin uyarilmamasi gerek . Bazı kadınlar dollendigi halde ilişkiden dolayı bebeği kaybeder ve onu adet zannedermis. O yüzden dikkat etmeni oneririm ve de bu günlerde bol bol havuç ye iğne olmadığın için.

Canım ne kadar duygulandım yazdıklarını okurken çok şükür sana nasip etmiş rabbim inşallah diğer isteyenlerede banada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder allahım
Ben her ay hamilelik testi yapardim sonuç hüsran olurdu kk de bebeği çok bekleyip de olan kişileri okur sanki ben hamile kalmışım gibi aglardim o günleri unutamam. Rabbim kimsenin boynunu bukuk kucağını boş bırakmasın herkese vicdanlı anne olmayı ve hayırlı bebek nasip etsin

Amin canım amin inşallah dualarında bizleride unutma. Bende bi tarafımda pco varmış yumurtalarım az çalışıyomuş oldu olası adetlerim düzensizdi zaten ben hamilelik istiyorum dediğim halde doktor erken önce adetini düzene sokacaz dedi duphaston ilaç yazdı şimdi onu kullanıyorum bu aya umudum yok çünkü bu ilaç adet söktürüyor ve bütün belirtilerim var hasta olmak için

Tmm cnm dediklerini yapıcam bu ay

bebek-bebek canım ne mutlu sana
Allah bağışlasın tekrardan
Bak şimdi senin bazı sorunların varmış çözmişsün
Benim adet düzensizliğim olsa doktor tedavi edecekti ya da sperm meselesi onlar hepsi iyi
Yumurtlama olgunlaşma eksikliği de yok anladığım kadarıyla Benim sorunum çatlama
Sorunu bem de anlamıştım sen de aynısını dedin
Şimdi çatlaması için ne yapmalıyım?
1)Sıcak su buharına otursam çatlatmaya faydalı olur mu yoksa aksi mi olur
2)havuç ve incir mi yemeliyim
3)süt buharı bana iyi gelir mi maydanozlu
Hepsine tek tek cevap yazar mısın çaresizlikle bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden Allah razı olsun

Canım 1. Ve 3.soruna şöyle söyleyeyim akıntın varsa enfeksiyonun bunları yap içini temizler rahimde tıkanıklığın varsa ona iyi gelebilir ama catlatma için incir havuç kurunu uygula.

Canım 1. Ve 3.soruna şöyle söyleyeyim akıntın varsa enfeksiyonun bunları yap içini temizler rahimde tıkanıklığın varsa ona iyi gelebilir ama catlatma için incir havuç kurunu uygula.
Sağol
Akıntım yok hatta doktor akıntınız çok demişti fitil verdi baya zamandır hiç yok

Sağol
Akıntım yok hatta doktor akıntınız çok demişti fitil verdi baya zamandır hiç yok
Canım yumurta catlamazsa o ya kiste dönüşür ya da adetle atılır. Bak bir arkadaşa dedim sana da diyeyim. Adetine 1 hafta kala birlikte olma esinle. Ilişki rahmi uyardığı için hamile de kalsan adetle atılır o. O yüzden çoğu doktorlar hamileliğin ilk 3 ayi ilişkiden uzak durun diyorlar alttan muayene etmiyorlar. Buna dikkat et bir de kafan rahat olsun gerisini Allah a bırak. Inşallah güzel haberlerini burdan paylasirsin

Amin inşallah
Bir hafta dayanalım bakalım sağol

Yaaa o kadar güzel anlatmissiniz ki nerdeyse kendimi gördüm bende buna benzer şeyler yaşadım sadece gebe hanım hariç ve hala hamile olamamam hariç iyiki yazdınız buraya insanlara umut oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…