• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILE KALMAK İÇİN DENENEN BÜTÜN YOLLAR

Yaaa o kadar güzel anlatmissiniz ki :KK200:nerdeyse kendimi gördüm bende buna benzer şeyler yaşadım sadece gebe hanım hariç ve hala hamile olamamam hariç iyiki yazdınız buraya insanlara umut oldunuz:dua::KK200:
Çoğu şeyi burdan öğrendim ben hepsini uyguladim ama su çok önemli her yaptığım şeyden önce hep dua ettim

Allah im ol de olsun bunlar vesile verecek olan sensin
Diyerek.

Dua dedin de
Çoğu şeyi burdan öğrendim ben hepsini uyguladim ama su çok önemli her yaptığım şeyden önce hep dua ettim

Diyerek.
Dua dedin de yarın için liste oluşturuyorum beş altı kişi olduk sen de katılır mısın her gün bi kişiye Meryem suresi

Diyerek.
Canım bende hep burdan gördüm uyguladım hatta o çörek otu bal i da klomen kullanırken yaptım benim doktoruma şaşırmıştı maşallah herşeyi çok iyi diye bende dua ediyorum hep Rabbim sen ol deyince olduransin benim gibi bekleyenlere ve bana hayırlı evlatlar nasip eyle hayırlı zamanda diye bazen bunu da düşünüyorum yeteri kadar Rabbim den istemiyorum mu acaba diye?

Dua dedin de

Dua dedin de yarın için liste oluşturuyorum beş altı kişi olduk sen de katılır mısın her gün bi kişiye Meryem suresi

Bu hafta çok yogunum yatılı misafir gelecek bebekten de fırsat bulup namaz kilınca bile şükrediyorum ;) misafirler gidince inşallah canım dua topigi var aslında oraya bir defa katıldım öyle kaldı. Çok istiyorum toplu dualara katilmayi
Ama onu için düzen şart.

Bu hafta çok yogunum yatılı misafir gelecek bebekten de fırsat bulup namaz kilınca bile şükrediyorum :KK66: misafirler gidince inşallah canım dua topigi var aslında oraya bir defa katıldım öyle kaldı. Çok istiyorum toplu dualara katilmayi
Ama onu için düzen şart.
Doğru diosun camım benim sağol ;)

Canım bende hep burdan gördüm uyguladım hatta o çörek otu bal i da klomen kullanırken yaptım benim doktoruma şaşırmıştı maşallah herşeyi çok iyi diye bende dua ediyorum hep Rabbim sen ol deyince olduransin benim gibi bekleyenlere ve bana hayırlı evlatlar nasip eyle hayırlı zamanda diye bazen bunu da düşünüyorum yeteri kadar Rabbim den istemiyorum mu acaba diye?
Canım etrafında başka bebek sahibi olmak isteyen varsa ondan dua iste o sana yapsın sen ona.
En temiz dua başkasının başkası için ettiği duaymis.
Bir de sen baskasina dua ederken melekler seni duyar ve dua edermiş Allah im bu kuluna 10 mislini ver diye.

Hatta benim arkadaşım yeni evlenmişti sana dua ettim nisan dedi kız o ay hamile kaldı evliliğin tadını bile çıkaramadı çok canı sıkıldı ;)

Canım etrafında başka bebek sahibi olmak isteyen varsa ondan dua iste o sana yapsın sen ona.
En temiz dua başkasının başkası için ettiği duaymis.
Bir de sen baskasina dua ederken melekler seni duyar ve dua edermiş Allah im bu kuluna 10 mislini ver diye.

Hatta benim arkadaşım yeni evlenmişti sana dua ettim nisan dedi kız o ay hamile kaldı evliliğin tadını bile çıkaramadı çok canı sıkıldı :KK66:
Istıyorum canım inşallah Rabbim Nasip eder bi gün:dua:

Eşim dedi bir tatile gidelim. Kafamız dinlensin. Çok mutlu oldum gittik. Deniz keyfi, yemeler, ıçmeler gittiğimiz yerler aile yerleri ıslami şartlara uygun yerler .

Baktik hayat çok güzel. Eşime dedim ki

Aman canım baksana nasıl da mutluyuz cocuksuzlugun keyfini çıkaralım.
Gerçekten o ay o kadar mutluyduk Ki .

Ele ele kol kola geçirdik tatilimizi . Havuzlar kadın erkek ayrıydı oralarda ayrı kaldık sadece.

Memleketimize döndük. Hayat böyle de güzel demesini öğrenmiştik.

Adetim geçmişti. Eşim test yap dedi hiç yapasim yok :KK66:

Yaptım. Test üstüne hastaneye gidip kan tahlili de verdim. Eşim isten eve geldi .
Onu bir sürpriz bekliyordu haberi yoktu2.

Kuşumuz yola çıkmış dedim inanamadı hamileydim. Tedavisiz, stressiz, rahat .
Ikimiz sarıldık ağladık.

Şu an o minnos yanimda yatiyor. 9 ay oldu hayatımıza gireli onu öpüp kokluyorum doyamadim.

Rabbim iyi olacak bütün kadınlara anneliği tattirsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Bebek bekleyenlerin duygularını çok iyi anliyorum.
Rabbim hayırlı Evlad eylesin yavrunu bende çok bekledim meleğimi doktor olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Biz ailemle tüp bebeği konuşurken meğerse Gülgüzeli yavrum benimleymiş. Çok güzel gidiyordu hamileliğim. 32. Haftada terslik oldu sezeryane alındım yavrum 11 gün yaşadı kuvözde kaybettik. Çok acı çok zor ama Mevla veriyor sabrını biliyorum yine güldürecek yüzümüzü. Rabbim kimseye vermesin Evlad acısı. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dua bekliyorum

Yazdiklarinizi okudum o kadar guzel yazmissiniz ki aglamamk icin zor durdum rabbim bagislasin yavrunuzu bizede naaip etsin ins. Bende 16 aylik evliyim 3. Ve 10. Aylarimda kimyasal yasadim. En son gecen ay doktora gittim yumurta takibi yapti muayene etti hormon kan testleri falan yapildi hersey yolunda dedi yumurtan catliyor dedi kendiliginden hamilede kalabiliyorsun dedi esimin test yapmasina gerek duymadi bir muddet daha dene dedi. Ne yapmaliyim bilmiyorum kafamdan atamiyorum hamile haberi almak istemiyorum bebek gormek istemiyorum. Bir tek sogan kurunu yaptim ama akintim enfeksiyonum hicbirseyim olmadigi icin bende pek etkisi olmadi. Yumurtlama gunlerimdeyim ne yapayim sizce

Selamun aleykum kardeslerim
Verecek olanda allah alanda allah...
Evlatlarimiz birer emanet bize rabbim evladi isteyene degil istedigine verirmis..
Eger nasibinizde evladinizi kucaginiza almak ve buyutmek varsa ne yapsanizda bu kaderden kacamazsiniz ama nasipte yoksa o kader de gelir ve sizi bulur kardeslerim...
O nedenle olmasi icin cabalamakta bir yere kadar rabbime teslim olup surekli dua etmek ve verecegin de o rabbim oldugunu bilmek ve teslim olmak gerekiyor kardeslerim en buyuk anahtar ne ilac ne su ne bu en buyuk anahtar teslimiyet ve dua...
Rabbim hepimize saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah....

Back